hits

En helt forjvlig kakeoppskrift.

Det var en gang...

For halvannet r siden prvde jeg (igjen!) en av de mange slankekurene jeg har feilet p. Jeg har per dags dato faktisk prvd det meste av dietter. Utifra mitt forrige innlegg p bloggen s forstr du kanskje at det er Liveadietten (ketose) som funker for meg, men det betyr ikke at jeg kan dele med meg noen av de feilslagne skrekk-diettene jeg har prvd fr.

En av de diettene som ikke gav meg de resultatenejeg drmte om var "mindre sukker i kostholdet". Jeg mener bestemt at jeg holdt ut i noe slikt som 6 dager eller noe.

5. dagen fikk jeg det for meg at jeg skulle lage en kake, fordi jeg hadde s sinnsykt lyst p noe stt.

I et desperat forsk p lage noe stt uten kalorier (evt minimalt) s saumfarte jeg det store internettet. Til min oppdagelse fant jeg faktisk redningen p en rosa fitness-blogg. Jeg har aldri engang vurdert kjpe SUKRIN (sukkererstatning) men gjorde jeg alts. At sukrin koster 174 ganger mer en vanlig sukker, det fikk jeg ta hyde for. (eller bredde, i mitt tillfelle). S pisket jeg eggehvitter, sukrin og en mengde gelatin - som igjen betyr da i prinsippet at jeg kun fr i meg noen bittesm kalorier fra eggehvittene. Og et par spisesjeer kokos. Puttet jeg et par te-sjjeer kakao oppi fikk jeg sjokoladesmak p "det". "Det" skulle bli....."kokosbolle-kake". Jeg var ikke imprignert over resultatet.

Jeg tenkte liksom inni huet mitt at sluttresultatet kom til bli noe slikt....:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAM!?

1021616-8-1312912458339

Men mens jeg holdt p ble jeg s syyykt utlmodig og gadd hvertfall ikke drive lage sm trndutter av de, s jeg tenkte at det kan vel vre det samma om jeg bare putter alt oppi en ildfast form? Jeg skulle jo bare spise den alene uansett, superkalorifattignestenkalorifri-kaka mi!

Etter at jeg dytta alt oppi ildfast form og lot den stivne litt i frysern (kjleskap gr for sakte, vtt) s var den klar til serveres meg p kjkkenbordet. Med en skje tok jeg for meg kaka som jeg aldri har fr (hele kaka er like mange kalorier som to epler pga av alle de livsfarlige og utrolig helseskadelige erstatnings-produktene)

IMG_0801

Her hadde jeg alts prvesmakt "litt".

La oss zoome, det gr helt fint...:

IMG_0802

Vi kan godt zoome enda litt til.....:

IMG_0803

Ser dere der kaka har skilt seg litt? Ser du den gjennomsiktige klumpen? Det er gelatin! Noe gikk galt "in the making" men jeg spiste den alikevell. Det var bare litt rar konstin...kontist....kontanse.... FASTHET/TILSTAND. Det samme kan man si om avfringen min dagen etter. Se p bildet en gang til - s kan jeg fortelle deg at det faktisk ikke var noen nevneverdig forskjell i grunn.

Det er ikke frste gang jeg lar meg lure av de flotte bildene bloggere legger ut slankematen eller den sunne lavkarbomaten de legger ut, for dette er det jeg ser p kostholdsblogger:

Unknownimagesimages-1

Mitt bidrag...:

IMG_0797

Til mitt forsvar var det februar og jeg hadde ikke for vane ha fersk frukt liggende slenge p kjkkenbenken. Riktignok er det blbr, men de var frosne for en stund siden. Og da kan vi kanskje avslre allerede n at frosne br ikke ser ut som nyplukkede etter en tid nederst i kjleskapet.

I tillegg s skal du vite at denne kaka s likedan ut p vei ned i magan, som den gjorde p vei opp av magan.Trust me on this one.

Denne kaka br ikke serveres i selskap. Den br ikke serveres i det hele tatt. Til nd kan du servere den til en svigermor som har fortalt deg at det er vanlig smre i pompen med vaselin fr en spinningtime. Da er det greit.

// Supporterfrue.com; Line Victoria Husby

6 kommentarer

Eggehvitter som er stivpiskede med sukker er ikke s glade i vre i fryseren. De trives ikke s godt nr det er s kaldt.

Derimot er hjemmelagde Bounty veldig godt og kan lages med melissukrin og kokosmelk. Og de kan du legge i fryseren.

Tlmodighet er vanskelig f lagd. Tro meg; jeg har prvd (er mamma til to gutter....)

:D

Tonje: haha, tusen takk for tips! Men rett skal vre rett, jeg tror min tid som kakebaker er endt...!

Hahahah, NYAKTIG det samme skjedde med min!! Putta alt oppi en bolle, lot det st i kjleskapet (! Ref kommentaren over), og helte den over p en tallerken for ta sjokolade og kokos p toppen. Eh.. Det ble gelatin p toppen, "eggedosis" nederst og schtgg sjokolade og kokos p toppen av hele driden. Var rasende, og sverget p at jeg ikke skulle prve igjen. Jeg hrte at rsaken var at jeg skulle brukt sukrinmelis, men jeg dreit i hele greia. Aldri igjen!

Lise: Hahaha, jeg dver! Da er jeg tydeligvis ikke den eneste...! Jeg tror jeg dropper prve igjen, takk for tipset - men skal jeg frst lage kake igjen, s blir det "The real thing" istede :-)

Tonje: oooh, bounty-kake hrtes i overkant godt ut, kjenner jeg....!!!

Etter utallige slike fiaskoer selv s har jeg innsett at ferdigmiks er en genial oppfinnelse. Helst med assistanse for jeg har klart fucke opp de ogs. Burde jo skjnne at kakebaking ikke er helt greia mi, m jo tross alt google hvordan man koker et egg.

Men SukrinGOLD skal visst vre best i kaker. Sier Farmor.

God helg og lykke til p sndag....!

Skriv en ny kommentar



Blogglisten