hits

Headerbilde

Enda en viktig lærdom. Det bare renner inn!!!

  • 06.11.2015     12:08

Ok. Jeg ser under og på facebook at dere koser dere over flausen min. Jeg kan si så mye som at det gjør folk rundt meg også. Mange stiller spørsmål om hvordan jeg i alle dager tør å innrømme slike ting, men vet du - jeg tror vi alle har godt av å høre om de feilene folk gjør gjennom livet. Hvis jeg får dere til å føle dere som et litt bedre og smartere menneske - så velbekomme! ;-)

Noen har også stusset over at jeg brukte ordet "clitt" om den skiva med skruer (festeanordningen) under foten på skoen. Her må jeg igjen bøye meg i hatten for tilbakemeldinger. Det heter "Cleats" og utales "Kliiiiits" med lang i, og ikke klitts med to t`er som er en forkortelse av ordet "klitoris" som er i følge mine anatomi-beregninger også er populært kalt koseknappen.

Det forklarer jo jævlig mye når jeg har sitti å klaga på klitten min både før og etter en spinningøkt. (Jeg er jo ikke utlært ennå, jeg har hatt problemer med å feste klitten til sykkelen). Ja, som du skjønner, så har i grunn de siste spinningtimene antageligvis vært ganske sjokkerende for mine medsyklister.

Som foreksempel da jeg fortalte Mads (spinningpartner) i en pause at det både hørtes og kjentes ut som en swingersclub i salen når musikken ble tonet ned. "-Ja, du vet - folk stønner, puster, det lukter svette og svidd gummi..."  Han sa ikke et ord. Han lurte sikkert på om jeg er ofte på swingersclub, siden jeg kunne så lett dra konklusjoner om likhetene. Tenk litt på det neste gang det er et lite opphold etter en hard bakke i spinningtimen.

(Sorry for det lille oppholdet i skrivingen nå, jeg måtte bare løpe ut et lite ærend)

Anyway, jeg har klart å innarbeide meg hjemlige rutiner på Nr1Fitness. Tar meg til rette, jeg. Gjør som jeg gjør hjemme...!Hvor ER mine husmor-gener?

Hvis mamma hadde levd, så hadde hun dødd.

Forresten - idag har jeg på meg et av tynneLine-skjørtene mine fra flere år tilbake. Bare se bort ifra at det er litt kort, da. 

Det skal vi bare drite i, for la oss heller applaudere det faktum at jeg nå er en størrelse 38 igjen! :-) 

 Jeg tok et selfie også - men måtte gjøre det i smug, for det er så flævt at man hører sånne knipselyder i tide og utide fra kontoret mitt. 

Tata! <3 Line Victoria, supporterfrue.no

 

Hørt om han som var så liten at han kun fikk 1 pels på knaggen?

Jallis 06.11.2015 - 12:28

Hehe...hærlige du :)

Ha en god fredagskveld :)

Gry Hege Johansen 06.11.2015 - 20:04

Syns du var herlig når du kom inn på timen Igår og bare måtte fortelle om pappen i skoa:) herlig var det👌🏻☺️ Nå er jeg blitt hekta på bloggen din og Hehe . Du skriver godt 😉

Kathrine 06.11.2015 - 23:15

Kathrine: Jeg måtte jo dele sjokket med noen, og dere satt jo så fint og varmet opp - så jeg benyttet anledingen! hahahah!!! Sees vi i morgen tidlig? :-)
Var jobbe helg på meg så ikke spinning før mandag kveld:/

Kathrine 07.11.2015 - 17:15

Kathrine: Jeg var på Livea-spinnen etter timen deres... Jeg er så syykt støl etter tur til Vealøs!


Design laget av Silje Lien Design