hits

Headerbilde

Deilig søndag på sofaen.

  • 22.11.2015     22:10

God søndag, fine folk!

Igjen oppdager jeg at mine søndagsrutiner ikke bare er mine. Det å kunne strekke seg lettkledd på sofaen med en god bok, noe godt i glasset og med dyra mine tett til meg, - det er visst en rutine jeg ikke er alene om.Håper alt er bra med dere. Som dere ser på avslappningssøndagen min, så har jeg ikledd meg den nyeste outfiten fra Liverpool. Siden de vant igår, mener jeg. Det likte vi veldig godt ehr hjemme, for det var på sin plass med gode nyheter. 

Den dårlige nyheten er at det var høylydt krangling her på lørdag. Den forbaskede lilla kofferten har om ikke mange dager rundet en hel MÅNEDE på badet uten å bli pakket ut og satt vekk. Torben kjeftet på meg, og jeg ble selvsagt trassig som en 4-åring. Han forlangte at jeg måtte være på badet til jeg hadde ryddet ut av den og sortert de skitne klærne, men slik ble det altså ikke.

Jeg satt faktisk på badet i nesten en time, uten å gjøre noe som helst. Det er nemlig slik at hvis jeg hadde ryddet ut av den kofferten så hadde Torben fått rett i at det lønner seg å mase og forlange, og det kan jeg dessverre ikke finne meg i. Er dere klar over hva slags anarki som hadde oppstått i heimen vår da? At jeg må gjøre alt han ber om!? Neidu, den kofferten blir nå liggende som et bevis på anarkiets fall - og forhåpentligvis blir den liggende til jeg faktisk skal bruke den. Da kan jeg godt ofre litt kalorier på å rydde ut og vekk det lilla faenskapet.

Til mitt forsvar - det speilet som står på badekaret bruker jeg når jeg napper bryna mine, jeg har en merkelig vane med å nappe bryn i badekaret - for da er det ikke så sykt vondt. På andre siden av badet er det en stor dusj, men den er det nesten bare Torben som bruker. 

Ha en super søndag videre! :-)

 

Puh...var nesten litt bekymra over at han hadde drukna deg i malingsspannet jeg nå pga manglende innlegg!

Men ser jo på trassbildene at du fremdeles er sjefen ;-)

Jeg har trent i helga faktisk, takket være inspirasjon fra deg!

Bo 22.11.2015 - 22:31

Hahahah.Om torben hadde vert smart,hadde han tatt hele kofferten og lempa den i søppelet

phantomblue 23.11.2015 - 09:16

Bo: FANTASTISK!!!!!! hva trente du?! (Sorry sent svar..!!!)
God gammeldags norsk trening på meg i helga, ut å gå/løpe i opp og nedoverbakker!

Ønsker deg ei god helg :-)

Bo 27.11.2015 - 09:04

Bo: flinka!!! Jeg er imponert!


Design laget av Silje Lien Design