hits
6 kommentarer

Haha 😂 For en type.. bli'kke mer moro enn man lager sjæl 👍 det er dere gode på!

Frøken wanna be slim

Frøken wanna be slim

Line du line... Jeg sitter her rimelig bedugget (forklarer både dårlig formuleringer og evnt. Skrivefeil). Festkjolen (type skjørt og topp sydd sammen) sklir snart opp til navveln og jeg vet jeg må jobbe seriøst fremover.

Du er slik en humoristisk,vakker og utrolig fantastisk jente! Jeg har fulgt bloggen din en stund og jeg bare DIGGER DEG! Den humoristiske måten du fremlegger denne reisen din på er utrolig motiverende!! Ihvertfall for meg. Jeg fryder meg over innleggene dine - jeg ler og jeg ler mange ganger til jeg griner! 😂

Fra januar 2016 startet jeg reisen mot en sunnere, friskere livsstil - og du har vært en av grunnene til at jeg har klart alle mine økter jeg har til nå i 2016. Det er ren fryd å stikke innom bloggen din.

Å vet du hva jeg liker aller best??

Dine naturlige bilder av deg og din kropp i forandring. De er så naturlige og lite oppstilt som mange av bildene vi ser daglig på insta /snap/fb. Men du.. Du er naturlig og det er klapp i henda for deg for hvor langt du har kommet!

DU ER MITT FORBILDE - JEG SER OPP TIL DEG! ❤ Lykke til videre på reisen! I'll be watching you 😃

Navnesøster Line

Navnesøster Line

👏🏻 Jeg digger deg altså! Humoren din, ærligheten din og personlighet din er bare helt utenom det vanlige. Hvor mange uker gikk du på vlcd, altså uten å spise "vanlig mat"? Hvilke av ukene synes du var verst? Du imponerer kraftig altså! 👏🏻

Mannebeinet ditt må jo få lov å vise frem kroppen sin han og

Skriv en ny kommentarBlogglisten