hits

Jeg er gravid, and so fucking what?

14.09.2016 - 16:29 14 kommentarer

Vi kvinnfolk har vært gravide og født barn i mange tusen år. En mor har født både små og store barn, opptil flere av gangen, og tilogmed Adolf Hitler ble tilogmed født av en mor.

Noen graviditeter værre eller bedre enn andre, men som gjentagende unnskyldning for hvorfor vi tvinger oss igjennom dette er en lovnad fra andre mødre at "premien er så uendelig flott etter 9 måneder! ".

Jeg tror jeg begynner å bli ferdig med å klage over spyingen og heller få lov til å klage litt over halsbrannen som plutselig har dukket opp. Jeg gulper litt, så det er mulig at halsbrannen kommer av at jeg spyr meg sår i halsen daglig. Dog har faktisk prosjektilspyingen begynt å gi seg, så jeg trenger ikke lenger å ta de samme middagshensynene som jeg gjorde før.

(Grunnen til at jeg en periode spiste mye lapskaus på boks var fordi det så likedan ut på vei ned som på vei opp, og da slapp jeg å bli dobbelt-kvalm av det synet.)

Til dere MENN har jeg bare en ting å si:

Tenk deg at du er fyllesjuk hver eneste dag i flere måneder, men alle forventer at du fremdeles ser både flidd og velpleid ut hver jævla dag.

Tenk deg at du kaster opp på deg selv mens folk ser deg, og du ikke klarer å fortelle dem hvorfor du gjør det fordi det er litt for tidlig å gå ut med at du faktisk skal bruke de neste månedene på å produsere et barn inni magen din.

Tenk deg at det forventes at du skal gå rundt å glede deg til du skal bruke 20-30 timer på å presse ut noe tilsvarende en enorm ananas med hode som en fotball ut av ditt aller helligste, som kun til nå kun har behandlet veldig pent med egen spesialsåpe og en voksbehandling i ny og ne.

...Jeg vet hvordan en influensasyk mann høres ut, så la meg ikke STARTE engang med å si hav jeg tenker utfallet hadde vært om det var menn som måtte bære frem et barn i ni måneder og toppe hele graviditeten med å revne fra øverst til nederst. Men hey, folkens; "Man glemmer jo alt det når man ligger der med det vakre mirakelet på brystet!".

Vi var på en ny fødselkontroll igår. Jeg må innrømme at jeg syns det tar mye tid disse kontrollene! Klager ikke - glad for å bli fulgt opp, men heldigvis fikk jeg sagt i fra til legen her om dagen at jeg ikke trengte absolut all tid han hadde å tilby meg. Så at han faktisk ble litt letta når han kunne lage litt ledig plass i kalenderen sin. Men anyway - en ny ultralyd i går og nå så det ikke lenger ut som en grillet kylling i følge Torben. Armer og bein om hverandre svømte den pussige lille gnomen rundt i magen min. Beina sparkende rundt og så i kryss, armene bøyd og med hendene opp mot haka. 

"-Fotballspiller" sa Torben.

"-Babyen er veldig aktiv og har munnen åpen", sa legen.

"-Ja. dessverre ingen tvil om hvem som er mor til dette barnet med andre ord," sukket Torben stille.

Alle tenker at det skal bli hyggelig å møte den lille gærningen i magen - men jeg tror dere glemmer at den kidden der kan glede seg til å møte foreldra sine også! 

Helt serr, det gikk akkurat opp for meg at JEG av alle personer la stolt ut ultralydbilde av babbisen liksom, når en milliard andre mennesker har gjort det før meg. Jeg veit - and so fucking what.

Jeg er på instagram <----- skal du vite!

 

 

 

14 kommentarer

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

14.09.2016 kl.17:12

Awww, så koselig. Kjenner det er litt trist at jeg aldri skal lage en baby i magen min igjen :)

Mammamiiia

14.09.2016 kl.17:54

Herlig kommentar av Torben, hahaha!:D Godt at alt ser fint ut. Er du langt på vei?
Mammamiiia: termin i 2017 :-)

Hege

14.09.2016 kl.17:55

Legen min foreskrev Lovehearts mot halsbrann. Funker som søren og er bedre enn medisiner i kjemikalieform.

Ellers min dypeste medfølelse og sympati - har vært der du er nå 2 ganger, så bare klag - det er lov!

Cecilie

14.09.2016 kl.23:04

Skulle til å skrive det samme.. lovehearts er digg! Lykke til videre - det er mye pyton, men mye kjekt og.. kjenner på det nå at jeg aldri mer skal gå gravid 😭😭😭😭

Pusekatt

14.09.2016 kl.23:59

Halsbrann... Mandler. Eller drikk melk eller ren fløte.

Ceci

15.09.2016 kl.18:07

Hei. Gratulerer så mye 😄 Spennende tid i vente på dere. Har noen spørsmål ang Livea. Hadde blitt kjempeglad om du kunne svart meg. Er på min andre uke nå og tenker kun på mat. Har det skikkelig jævlig. Oppi hodet mitt har jeg en ferdig skrevet kokebok 😂 Hadde du noen sprekk i ketose fasen? Har du lagt på deg mye etter kurset var ferdig? Klarte du kun Shake og grønnsaker i 8-uker?

Bo

17.09.2016 kl.22:20

Se nsb reklamen "se da pappa" og se inn i fremtiden :-D

Malin Amane

18.09.2016 kl.10:46

Du finner vel ut av hva som hjelper mot hvilken plager, slik som alle andre som har gått gravid før deg, noen plager fins det kanskje ikke noen "kur" for men som du sikkert har hørt før så glemmer man det når barnet er født, å får man en til så husker man akkurat hvordan det var med nr 1, haha!

Lizbeth Osnes

19.09.2016 kl.20:37

Hahahaa, du er fantastisk! Gratulerer så mye, nok en gang!

design kjøkkenbatteri

21.09.2016 kl.19:17

Gratulerer så mye!

Karoline Fosse

22.09.2016 kl.20:48

Haha amen!! Gratulerer :D

Pia

25.09.2016 kl.01:43

Få se gravidmagen a! :-)
Pia: Har lagt ut :-)

Skriv en ny kommentar