hits

Fotballfrue vs Supporterfrue

12.03.2017 - 11:51 9 kommentarer

Torben syns det var viktig å ta sånn gravid-bilde i svart/hvitt som han hadde sett på det store internettet at andre gravide pleier å gjøre. Jeg lot meg dessverre ikke rive med så lett.Det er lenge siden jeg sluttet å sammenligne min graviditet med andres. Men jeg både liker og koser meg med at alle graviditeter er forskjellige fra person til person, derfor har jeg faktisk likt godt å lese gravidinnleggene til Caroline Berg Eriksen / Fotballfrue fra da hun var gravid, fordi det minner meg om at vi alle er ulike i denne unntakstilstanden kroppen har satt oss i. Jeg tror, uten å være helt sikker, at om jeg ikke hadde hatt såpass mange år på baken før jeg bestemte meg for at jeg var klar for barn, så hadde jeg nok ikke taklet forandringene kroppen er i nå på samme måte. Og da jeg var yngre hadde jeg nok sugd til meg "de perfekte graviditetene/fødslene" og lurt på hva i helvette som var galt med meg...! Slik føler jeg det ikke som 33-åring :-)

Føder jeg en sunn og frisk jentebaby så har kroppen min virkelig gjort jobben, selv om jeg ikke jogget maraton i dagene før termin eller rett etter fødsel. Det er for min del det å føde en baby som er målet, ikke å passe inn i 2xu-tigtsen min dagen etter og ta seg en spinningtime.

Gravidbildet jeg har lagt ved siden av gravidbildet mitt er en printscreen av Caroline Berg Eriksen / Fotballfrue fra da hun ventet sitt første barn. La det aldri være noen tvil om at jeg er stor fan av Caroline, og dette bildet er ikke ment som uthenging av verken henne eller undertegnende selv..! I løpet av kort tid har begge disse kroppene forhåpentligvis født friske barn, selv om rugekassene er forskjellige :-)

Herlig søndag alle :-) / Poppeklar Supporterfrue

9 kommentarer

stavangerinmyheart

12.03.2017 kl.12:01

herlig:) Ønsker deg en flott søndag.

Maja

12.03.2017 kl.12:58

Mest fornøyd med at jeg ligner veldig på en populær blogger, mangler bare den lange ulljakken, så er jeg helt lik :) Har én "craving" i graviditeten: SOFAEN!

Ina

12.03.2017 kl.14:06

Synes dere er akkurat like fine!:) All kred til de som har energi og overskudd til å dra på gravidfotografering, det skal man applaudere og bli imponert av- ikke bli stresset av, som du skriver:) Alle er forskjellige og det er helt greit!;)
Ina: helt riktig, og såå enig med deg! Caroline så fantastisk ut i graviditeten, men jeg er jo litt stolt av meg selv også som holder ut - hahah!!!

Bo

12.03.2017 kl.15:34

Herlig, og det er det beste med å bli eldre, at en godtar at vi alle er forskjellige.

Jeg er fan av dere begge, og friske barn er det viktigste som du sier.
Bo: helt korrekt!! My point exactly:-)

Britt

13.03.2017 kl.10:31

Hei:)

Det har vært artig å følge bloggen din gjennom graviditen din (og min). Venter selv en jente med termin i dag og kunne ikke vært mer lei, men innleggene dine gir litt humor i vente tiden😀

Masse lykke til med fødselen når den tid endelig kommer.

Det er en utrolig opplevelse som du aldri vil glemme og du føler deg som den største super woman når det er over❤

Lizbeth Osnes

14.03.2017 kl.02:18

I digg you! :-) Det er så utrolig gøy å følge deg gjennom svangerskapet ditt, det er jo en stund siden jeg fulgte deg på TV-skjermen midt på natta ;-)

Tina 23

16.03.2017 kl.12:27

Hehe, morsomt bilde :)

Skriv en ny kommentar