hits

Headerbilde

Et sårt ønske om helikoptertransport fra skogstur.

  • 18.03.2017     21:24

"Vi skal ha oss ei skogstur og ned til Jyplevika/Skinnvika for å grille og sånt skjønner du..."

Det var ganske opplagt at min far ikke regnet med at der var en tur jeg ville være med på. Jeg for min del tenkte at kanskje DET er det som skal til for at babyen kommer i ekspressfart, så jeg svarte så breialt jeg kunne at "Det blir vi med på!".

Ironien var at vi ikke bare kjørte oss vill på vei dit, men Torben og jeg gikk oss vill i skogen også, på leting etter de andre som allerede hadde gått i forkant. Så skogsturen ble allerede ca dobbelt så lang. 

Nedoverbakkene gikk fint, som en trillrund sekk med poteter kan vælve ned skogsstien-fint, altså. Jeg så folk skygge banen da jeg satte utfor rennet på vei ned bakkene. Folk spratt til siden, liksom. Oppoverbakkkene var ikke bare syrefest, men også bekkenløsningsparty der det kjentes ut som jeg revnet på langs for hvert skritt jeg tok. Fader at jeg må være så jæskla STA! 

Under bålbrenning og pølsegrilling ble det i overkant mange barn klatrende rundt meg på den lille hylla i fjellet jeg klarte presse ræva mi ned i. Der klatret små og søte teletubbis med termodress og kethshup-fleis over, , og under meg. 

Jeg reiste meg opp og proklamerte med min enorme gravidmage på overtid stående rett ut over Ulvang-buksa som var snørt sammen med en skolisse under magen at: -"Dere skjønner det atte jeg er ikke så glad i barn jeg!" 

En spøk som heldigvis ble tatt imot med latter, men som jeg egentlig der og da mente bittelitt. Litt fordi jeg er lei av å vente på min egen unge, og litt fordi jeg ikke skjønner meg på små barn generelt. Vi får håpe ting endrer seg!

Turen tilbake var nok i overkant for ei som allerede sliter med lavt blodtrykk og 40% redusert lungekapasitet. Jeg dagdrømte på vei oppover at vannet gikk og jeg måtte bli hentet opp av helikopter på sånn nettingseng eller seler.

"-Farvel all integritet!"

Men dessverre kom jeg meg helskinnet opp til parkeringsplassen. Fremdeles ingen antydning til fødsel her i gården, og jeg kan fortelle dere at dette ser ut til å bli mitt første døgn på overtid med baby i magen. Det trodde jeg faktisk ikke, jeg har hele tiden trodd at det skulle bli en enkel sak å lure henne ut til verden..

På overtid nå - fødeklar Supporterfrue.

Hei Line😊 var på tur der i dag jeg å. Møtte dere på veien. Jeg ble litt starstruck😅😁 du så fantastisk ut! Lykke til med innspurten👍

Silje 18.03.2017 - 23:14

Silje: å herreminhatt, så glad jeg ble for denne kommentaren!!! Dere jeg møtte når jeg lata som jeg jogga forbi dere..?! Deee møtte meg med andre ord når jeg var som værst sliten, haha!! ??????
Hei Line. En liten trøst. Jeg var 1 uke på overtid da jeg hev meg med på søndagstur uti Langesund er sted... med bekkenløsning herifra til helv... kvelden kom og magen og bevegelsene var litt rare. Våknet av vannet som gikk 06.15 dagen etter og 9.45 var babyen ute. Det kan skje plutselig. Masse lykke til

Mammatil2 19.03.2017 - 00:06

Mammatil2: Kjenner meg utålmodig nå, men kan dessverre ikke gjøre annet enn å vente, vente, vente...!
"Nedoverbakkene gikk fint, som en trillrund sekk med poteter kan vælve ned skogsstien-fint, altså" hahah loo godt av den.

http://cdn.boldomatic.com/content/post/5RRtRQ/Like-a-fat-kid-Down-a-hill-That-s-how-I-roll?size=800

PHANTOMBLUE 19.03.2017 - 09:27

PHANTOMBLUE: HAHAHHAHAH!!!! herlig!
Ja det stemmer det😉😂 haha du er så fantastisk morsom! Fulgt deg og bloggen din lenge nå. Jeg ser deg på trenings senteret også😉 blogg stjerna i Bamble du Line💜 Hihi. Så spent på om babyen kommer snart! Igjen, masse lykke til😊

Silje 20.03.2017 - 01:18

Silje: Spent selv jeg ass!! ;-) Og snart er jeg tilbake på treningssenteret!!!!! wiii!!!!


Design laget av Silje Lien Design