hits

"Er-tom-for-gode-overskrifter-som-får-deg-til-å-lese-videre"-overskrift.

01.06.2017 - 22:55 9 kommentarer

Ble litt blogging i rykk og napp her de to siste dagene, jeg har nemlig for en gang skyld hatt endel å gjøre.

Fotoshoot, telefonmøter, spennende prosjekter, bokskriving, filminnspilling, masse «dagens outfit»-bilder, møter osv har tatt tiden min de siste to dagene.

Kødda.Jeg har måttet bruke litt tid på å rydde her i heimen, for jeg har kastet inn badehåndkledet og bestilt meg ei vaskedame. Eller renholds og grønnsåpe-arkitekt, som det heter. Det skal bli ordentlig deilig å slippe dårlig samvittighet for hybelkaninene villa-gaupene under sofaen og ehh.. midt på gulvet. 

Også tok jeg med den friheten å nettshoppe meg litt glad, så nå er et par sommerskatter på vei hjem til størrelse «jeg-har-akkurat-født-en-velskapt-unge». Det var Torbens idè faktisk, for jeg hadde et selvpålagt shoppestopp, for jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe så mye klær jeg forhåpentligvis ikke får brukt så veldig lenge. Men jeg gav etter for presset og kjøpte meg noen veldig enkle, løse bukser - eneste forskjellen fra joggebuksene mine er at de er tynnere i stoffet og har noe annet enn et nike-merke på seg. Jeg som lovet meg selv at jeg aldri skulle kjøpe «jeg-har-driti-i-buksa-men-ingen-kan-se-det»-bukser. Gosj, nå ble det veldig mange sånne «jeg-vet-ikke-hva-det-egentlig-heter-så-derfor-lager-jeg-et-ord-med-masse-bindestreker"-ord.

Siden marsvina har fått et nytt hjem, så har vi bestemt oss for at rommet ved siden av oss (det er endel soverom å ta av, men jeg har skjønt at det er helt tullete å ha småbarnsrom i første etasje) blir rommet til Maren når den tid kommer. Så litt fargepaletter og tapèt-prøver må til - men dog ikke i like stor skala som andre bloggerfruer. Også får hun få stor-jente-rom nede i første etasje når den tid kommer. Enn så lenge så kan vi ta imot en hel bataljon nede i første etasje, så det får fortsette å være gjesteetasjen vår. (Eller "Torben-orker-ikke-all-snorkingen-og-prompingen»-rom.

Jeg er hvertfall klar for helg, som jeg skal starte med et hyggelig barseltreff i morgen! Jeg skulle egentlig vært hos tannlegen, men føler meg ikke fin nok for den kjekkasen der, så jeg har utsatt timen min til september en gang. Hvorfor er det så viktig å se bra ut hos tannlegen, lurer du sikkert på? Jo, fordi han er ganske kjekk han også. Alle menn i mitt liv (og i hvit frakk) er snasne menn dessverre. Så jeg må pynte meg hver gang jeg skal til kiropraktor, legen og tannlegen.  (Jeg har linket til innlegg om de nevnte kjekkasene jeg omgir meg med)

"Prøver-å-runde-av-dette-blogginnlegget-med-en-naturlig-tone»-hilsen!

/Line Victoria Supporterfrue

Som flaut nok har fått egen facebook-side i tillegg til den private og fy faen i helvette så har jeg instagram også.

9 kommentarer

Andrea

01.06.2017 kl.23:01

Haha digger deg!

Miss Graciani

01.06.2017 kl.23:06

Haha:) jeg ler så jeg dævver:):)

Grandtante Ebay

01.06.2017 kl.23:14

Fra en skikkelig grandtante... Når kommer detblogginnlegg om alle "tantene" til prinsessa??

Torsdagsklæm

Bo

01.06.2017 kl.23:17

Haha, villa-gauper, den var ny , burde fått meg en sånn grønnsåpe arkitekt selv , for tror ikke det er lenge før sofan letter fra gulvet nå🙈

God helg😊

Ida Caspara

01.06.2017 kl.23:31

Morsomste jeg har lest på lenge hahahaha... Digger denne "bloggerfrue" bloggen asså :) Ha ei superflott natt og en flott morgendag :)

Anne Schjelderup

01.06.2017 kl.23:35

Fy faen, du er så rå! Jeg tror kanskje jeg er forelsket i deg.

Vi burde bodd sammen!

V

02.06.2017 kl.19:56

Jeg-har-driti-i-buksa-men-ingen-ser-det😂😂😂😂😂 pepsimaxen sto ut av nesen her😂 Dævva! Akkurat de de buksene burde ha hett ass! God helg og Grattis med grønnsåpe ingeniør👌🏼

PHANTOMBLUE

03.06.2017 kl.15:30

"Jeg-har-driti-i-buksa-men-ingen-ser-det" Det som ble kalt bole buxer,eller MC hammer buxer i sin tid???
PHANTOMBLUE: Sånne løse, tynne sommerbukser som er ganske korte i drittfallet! :-)

Skriv en ny kommentar