hits

Mine barndomsforelskelser kan bare angre.... Mama is shopping!

26.06.2017 - 08:51 11 kommentarer

Annonse                              

På tide å bestille seg hjem noen godsaker i større størrelser, for ikke fasen om gnagsåret etter 2xU-tightsen min skal fortsette å gnægge mellom mitt eehh...ikke eksisterende "Thigh Gap". Kremt.    

Men hey, jeg har alltid vært en sucker for Adidas siden jeg satt hjemme å sydde på tre striper på alle billig-sportstøyet mitt. (True story, Adidas var sykt poppis da jeg var 14 - men pappa sa jeg ikke fikk det for det var for dyrt for ei som ikke hadde tenkt til å svette et sekund i de klærna..) Og det var i grunn true story det også, for eneste fysiske trening jeg fikk som ungjente var når jeg løp etter Rune K. eller Frode M for å spørre om de ville være sammen med meg.(Angrer dere ikke bittelitt, Rune og Frode? På at det liksom aldri BLE oss, når dere ser dette bildet av meg som høygravid og med bekkenløsning og gud vet hva som ikke plaget meg på den tiden..! It could have been us, u know..)

Anyway - jeg er fryktelig glad i oppmerksomhet og elsker overdelen dere ser på bildet under. Jeg trenger noe som ser litt glorete ut, men samtidig sitter penere på enn hettegensere. Med en stor t-skjorte eller singlett som ramler nedenfor ræva, så er denne jakkesaken perfekt over på trilleturer. (SE PÅ MEG A! JEG BEVEGER MEG!) og jaggu fasen var det 40% på den så prisen er bare 349,-! Så kom jeg inn i shoppingmodusen da, og klikket meg hjem en sånn high waist-sak (du draaaaar den oppover over navelen så det ikke strammmer under pondusen liksom) - og den var det 30% på nå og fargen er helt suveren! Sånn melert grått føler jeg meg ganske snasen i, selv med noe fødselsvekt kledd på kroppen min i tillegg... Jeg er sååå lei av at fargen svart er forbeholdt oss sexylubne hot mamas og kriminelle gangstere og rappere - jeg vil ha litt farger jeg også!Adidas-jakka fant jeg //HER (349,-) og den grå tightsen fant jeg //HER  (359,-) (Affiliatelinker)

(Klikker du på bildet så kommer du rett til nettsiden til der jeg handlet, så kan du grave litt selv hvis du vil!)

// Åj! Det er sånne affiliatelinker igjen! Jeg får noen penger hvis dere velger å kjøpe det samme som meg :-) Greit å si ifra om det, sånn i tilfellet du ikke vet hva affiliate er for noe :-) Jeg visste ikke det før, og har nok bidratt ganske greit i lønningene og for mange bloggeres levestil grunnet alle pallene med betakarotenen jeg har kjøpt som står i garasjen. 

Torben, jeg bare sier det, jeg vet ikke åssen jeg får utbetalt sånne affiliate-penger, og har heller ikke vist seg å være veldig innbringende for meg tidligere, så jeg brukte ditt bankkort, siden Mama is blækk, for du var så dum å glemme det igjen på benken her da du dro i 40-årslag på lørdagskvelden. Sæærri! <3

Ha en deilig dag da alle sammen! <3

/ En snart ganske synlig Supporterfrue i RÅSSA (ekte) adidas! ENDELIG!

 

11 kommentarer

26.06.2017 kl.10:10

Hehe tusen takk for et herlig innlegg!Du

reddet dagen min.Koser meg i Hellas(stedet heter Chania).Bader i basseng og sjø.

sofie

26.06.2017 kl.22:28

heidu! har du mottat og prøvd desse klærne ? vurderer nemlig å kjøpe thigsten og lurte på om den faktisk er high waist og ikke sånn halvveis high som bare er irri. Er i ganske (akkurat) samme situasjon som deg da jeg fødte dagen etter deg. setter derfor pris på tips om treningsklær som ikke er tilpassa størrelse superextrasmall.

ps, du er favoritboggeren min

psps beklager skrivefeil. har en baby sovende på ene hånda så tastaturet er litt vanskeligere å mestre nå.
sofie: hahaha, hei du! Nei, har ikke mottat de ennå, hyler ut så fort jeg har fått prøvd den! :-) Jeg vet godt hva du mener forøvrig - men venninnen min har en i svart som gikk gaaaanske langt opp sånn som vi vil ha den! :-)

Monica

27.06.2017 kl.02:10

Hyl ut da...eg fødte for 16 åt siden men trenger fremdeles en bukse som går høyt opp..over den hengemagen min. Elsker vi ikke bare løshud(nå ble jeg litt usikker på om det går i ett ord..😂gamlemor er trøtt nå skjønner du(36 år)

Hilde

27.06.2017 kl.08:47

"...alle pallene med betakaroten...."

Hahahaha!

Phantomblue

27.06.2017 kl.17:11

https://www.youtube.com/watch?v=XK60Cwwp_EI Sorry,kankke noe for det.Hver Gang jeg ser deg i det antrekket,dukker denne opp IMAO

Monica

29.06.2017 kl.22:31

Har du fått tightsen enda?? Lurer på hvordan den er i virkeligheten :-) og hvordan den er i størrelsen?
Monica: Henter den på posten idag, kom i forigårs - mnen Torben hadde bestilt noe han også så ta ventet jeg til begge deler har kommet trygt frem.. Er spent jeg også!!

Monica

10.07.2017 kl.19:18

Venter fortsatt på tilbakemelding angående disse klærne da :-)
Monica: jeg la ut på facebooksiden min! foginstagram! Buksa var perfekt, akkurat som jeg håpet! Jakka kunne jeg nok tatt i en mindre størrelse enn jeg er (adidasen) men den funker alikevell til sitt formål! Stor klem til tålmodige deg!

Monica

11.07.2017 kl.15:11

Gjorde du?! Jeg har kanskje glemt å følge deg der! Må følge deg der også, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar