hits

Når antallet 1 277 364 virkelig betyr noe!

12.07.2017 - 11:23 41 kommentarer

Jeg blir helt hjertevarm av alle hyggelige kommentarer jeg får av dere som leser bloggen min. Det er grunnen til at jeg har et åpent kommentarfelt, ulikt veldig mange andre bloggere som ønsker å moderere kommentarer før de blir publisert eller ikke har kommentarfelt i det hele tatt. Det er tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min som er en god grunn til at jeg fortsatt skriver om både alt og ingenting. Noen innlegg fenger mer enn andre, som regel de innleggene der jeg er ærlig om at alt ikke er like glamourøst som det store internettet skal ha det til. Hver eneste dag blir jeg påminnet om at jeg ikke er fin nok, sunn nok eller har de fineste tingene til min lille M. Men så leser jeg kommentarer fra dere, der nesten ALLE er enige om at den rosa delen av internettverdenen vi blir presentert for er et feil bilde - og mange strekker seg faktisk så langt med å si at det er JEG som er gjennomssnitts-mammaen og at dere elsker at jeg gir et helt ufiltrert bilde av det å bli småbarnsmor. (Og graviditet og fødsel og innkjøp og ja, egentlig det meste med mitt uglamourøse liv). Det er derfor jeg blir så stolt når jeg ser hvor mange som leser og følger meg. En hel drøss av normale, oppegående, flinke kvinner, bestemødre, en og annen pappa og en sjelden gang en ungdom. Jeg liker å se på leserskaren min som et speilbilde av meg selv, at de som leser bloggen min gjør det fordi de kjenner seg igjen - og ikke fordi de drømmer om å være som meg eller se ut som meg eller ha lyst til å kjøpe den samme vogna som jeg har kjøpt.

Jeg blogger om ammeproblematikk (veldig vanlig) og om en graviditet som var litt knotete for meg å elske. (også veldig vanlig). Min høyst normale fødsel (verken magisk eller rosenrød!) var det også en hel haug som nikket gjennkjennende og hylte "jaaa, sånn vaaar det!!!". Huset vårt er helt normalt uryddig, og vi har foreløpig en bil og den er ikke i millionklassen. De færreste av leserne mine har en bil i millionklassen tror jeg. Jeg trenger ikke kjøpe noe kjempedyrt for å vise dere hvor god økonomi vi har, og vi er så normale at vi ferierer i en Joda 7900 fra 1988 som lukter litt hydraulisk olje når vi ikke har brukt den på en stund. Jeg har ikke en mann som jeg MÅ sminke meg for hver eneste dag, selv om han syns det er hyggelig når jeg grer håret og har det løst istedefor den knollen på toppen. Og det gjenspeiler jo i grunn bildene jeg tar på bloggen her, de fleste tatt med mobilkamera og av meg selv, fordi det flotte kameraet er for fancy til å slenge opp og knipse et blinkskudd. Jeg har heller ikke eget "selfielys" og fotostudio-utstyr med meg på ferie. Det er ikke slik jeg har lyst til å fremstille meg selv heller.

En journalist spurte meg en gang: "Hva slags blogger er du?". Det er så lett å si at blogging er for rosa damer og de som liker sminke. Jeg svarte journalisten at jeg ønsket å være en motvekt til alt det flotte og glansede vi ser generelt i bloggverden. Med andre ord, jeg ønsket å være helt vanlig. Helt meg, egentlig. 

Derfor er jeg så stolt når jeg ser at jeg har 1.3 millioner klikk/visninger innom bloggen min de siste 3 månedene. Det er ikke fordi jeg tar vakre bilder av meg selv. Det er ikke fordi jeg har et liv folk misunner meg. Det er heller ikke fordi jeg skriver noe annet sjokkerende i overskriften som skal lure deg til å lese innlegget mitt på bloggen, og det er ikke fordi livet mitt er fullt av dramatikk - som en bilkræsj du bare MÅ se på istedefor å kjøre videre. Det er inntrykket jeg har av de som legger igjen spor her i bloggen min, at dere er fine, normale og hyggelige mennesker som følger meg fordi jeg er helt normal.  Jeg elsker det! Tenk å være helt normal og ha nesten 1.3 millioner visninger på bloggen på de tre siste månedene! 

Jeg vil gjerne få takke hver eneste leser som er innom bloggen min og legger igjen spor etter seg. Og til dere som ikke legger igjen spor men som forteller meg på butikken, på mail, i dokø og på helsestasjonen - at jeg setter pris på hver eneste en av dere. Dere gjør blogging (og utlevering!) til en høydare for meg, og det er så sabla godt å vite at vi er en hel haug med driftsikre mennesker der ute som syns det er helt greit å lese en normal blogg innimellom! 

Tusen, tusen takk for at jeg får være meg sjæl!

//Line Victoria - Supporterfrue 

 

41 kommentarer

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

12.07.2017 kl.12:03

Digger deg, og du inspirerer meg ❤️ Er det en blogg jeg virkelig ELSKER er det din ❤️

Hege Finstad

12.07.2017 kl.12:15

Normal. Og morsom. Aldri undervurder humor fra hu mor (hoh!). Ny up and coming sjanger er jo mammahumor, dad-jokes har regjert markedet alt for lenge, det er plass til flere.

Eva S

12.07.2017 kl.12:15

Jepp, akkurat sånn er det! Jeg identifiserer meg med deg og din hverdag! Du minner meg på at "jøss, det fins folk på internett som er helt normale jo!"

Rett og slett et lite høydepunkt i hverdagen! Takk! :-)

Astrid

12.07.2017 kl.12:16

Hei! Etter tips fra deg har vi kjøpt redningsvest til bilstol (og ny bilstol) men jeg lurte bare på hvordan kledde dere på Maren? Har ei tulle på samme alderen og litt usikker på hva vi trenger til henne på sjøen. Brukte dere bobledress, vindtett regndress? Det er så håpløst vanskelig å kle de små tassene.. 😁😁
Astrid: det kommer ann på hva slags båt dere har! Åpen båt med bølgesprut - vindtett og ull ville jeg nok valgt da.. ull puster :-) vi kledde henne som vanlig da vi satt "inne" med henne og sånn teddydress på kvelden:-) (det var litt kjølig da vi satt ute) pass på sola!!! Og ikke glem Uv-lue:-)

Yvonne

12.07.2017 kl.12:17

Heia heia! Er ingen bloggleser egentlig, men jeg leser i din blogg når jeg ser du har postet på FB. :) Fortsett som du gjør, som deg sjæl! Helt knall 😄

Siri Bakken

12.07.2017 kl.12:29

Det er så gøy og fint å lese bloggen din, selv for ei på 19 år 😄 Fortsett med det!

Ungkarskvinnen

12.07.2017 kl.12:44

Halleluja!

Digger bloggen din, Line!

Sille Elisabeth Lind

12.07.2017 kl.12:52

Blir nesten lei meg når du bruker en eeeevighet på neste blogginnlegg🙈😂 Det er som de sier om VG, dagen blir ikke helt den samme uten 😍 Digger deg og bloggen, fortsett med å være deg sjæl❤️ Og du, ta en steike god videovits snart a 😂😂 klem

Camilla

12.07.2017 kl.13:00

Kjære Line, jeg kom over bloggen din helt tilfeldig. Jeg leste et par innlegg og var dermed solgt. Jeg var så betatt at jeg gikk tilbake i arkivet ditt så langt jeg kunne komme, og nå har jeg lest absolutt ALT på 5 dager!! Jeg stod til og med på steppemaskinen på trening å leste, og jeg er ikke flau for å si det, haha. Du skriver så bra at tårene triller. Videoen din når du skal fortelle vitsen om han som var så liten.. Herregud som jeg lo (jeg må ærlig innrømme at jeg så denne på jobb, og jeg sitter i åpent landskap (åpent landskap og bloggen din går ikke helt sammen), for å si det sånn så har alle som sitter rund meg også sett den videoen, haha). Jeg elsker at du er deg selv og viser en ikkerosa side av bloggverdenen, helt fantastisk. Tror nesten jeg er litt småforelska i deg altså, tiltross for at jeg har den kuleste mannen og en gutt på 2,5 år ;) Fortsett sånn som du gjør, jeg venter i spenning på neste innlegg

Cathrine

12.07.2017 kl.13:38

Jeg husker tilbake til mine yngre dager, da jeg satt på pikerommet og snudde døgnet totalt og fulgte med på deg på Sonen (var det dèt det het egentlig, nå ble jeg litt usikker).. Så mange år senere begynte jeg å følge deg på Facebook fordi jeg synes de videoene du la ut når du skulle fortelle vitser var hysterisk morsomme. Jeg lo så jeg gråt til tider haha.. Så ble det Instagram da, og så bloggen din. Rett og slett fordi du er rake motsetning til alle andre bloggere der ute, du skriver ting jeg faktisk kjenner meg igjen i! Jeg ble mamma selv for 6 uker siden, og det er sååå herlig å lese historiene dine om mammalivet.

Jeg kjøpte forsåvidt samme vogn som deg fordi du skrøt så fælt av den, og den er fasan meg awesome - jeg elsker den - så tusen takk! Tusen takk for at du er usensurert og dønn ærlig!

Maria

12.07.2017 kl.14:00

Du er RÅ! 💕 Og fortjener alle de 1.3 mill klikk som er innom deg! Takk for at du gir mammaer som "oss" ett ansikt. Og en feeling over at det vi gjør er bra NOK, og at vi er bra NOK!

Sonja

12.07.2017 kl.14:07

Du er den eneste ærlige bloggeren jeg har vært innom i allefall. Gidder jo ikke lese om alt som (liksom) er perfekt til enhver tid. I tillegg er du jo ustyrtelig morsom.

Sigrid

12.07.2017 kl.14:44

Fantastisk blogg!! Startet å lese bloggen din like før din (og min) fødsel!! Du har gitt "blogg" en ny betydning for min del :) Endelig en blogg som ikke er basert på "rosa enhjørninger på hvite skyer som svever gjennom livet med luksus og champagne"...

Nina ( @martinognina )

12.07.2017 kl.15:01

Takk for at du skriver som du gjør 🌷🌷🌷 Jeg ler noen ganger så jeg griner, føler sånn med deg når du er "sentimental" og rett & slett bare digger ærligheten din! 🤗🤗 Stor klem fra Nina 😀

Pia

12.07.2017 kl.15:38

Line for president 👏👏👑👑

Ingeborg

12.07.2017 kl.15:44

Ingen andre bloggere enn du får meg til å le høyt med magen, og som nybakt mamma (3 mnd siden) er det ennå mye mage å le med ha ha. Digger å lese bloggen din, du ruler som kidza sier :)

Hilsen leser 39 år :)

Vigdis Eriksen

12.07.2017 kl.16:08

Og her har vi bæssmora som holder på å le meg ihjel og skulle til tider ha hatt astmamedisin, så jeg får igjen pusten etter og ha sett på snutta fra du fortalte de fantastiske vitsene dine👍 Du er bare herlig ❤

Iselin

12.07.2017 kl.16:27

Er så godt å se at det endelig er en blogg ute som ikke pynter på alt🖒 digger deg line og har digga deg siden jeg så på sonen når jeg gikk i 8 klasse🖒 stå på videre med den jobben du gjør og ikke gi deg med det😚

Monica

12.07.2017 kl.18:05

Jeg digger deg (akkurat som du er)! :-)

Anne

12.07.2017 kl.19:42

Du er jo ikke helt normal - du har jo humor godt over gjennomsnittet ;-)

Tor kristian

12.07.2017 kl.19:46

Hverken familiefar ( som jeg vet om) eller veldig avhengig av råd om diverse ammeprodukter, men dæven steike jeg sdtter pris på å lese bloggen din nesten hver gang! Bare møtt deg en gang i strømstad, men mer jordnær og sprudlende dame/familie skal man lete lenge etter. Fortsett med akkurat det du gjør, så vil det fortsatt være mange som både blir inspirert, får råd og generelt sett ler av det du skriver her :) god sommer fra tor kristian og marita
Tor kristian: ÅÅÅÅ vedrens beste dere!!! Jeg tenker titt og stadig på dere, dere var så jæskla fine folk!! Masse klemmer herfra!!!

Karina

12.07.2017 kl.20:15

Takk for at du er du!

Er så utrolig godt å bare kose seg med en blogg.

Ronja

12.07.2017 kl.22:07

Som nybakt mamma sjøl så kjenne æ at tida ikke helt strekk til med å les alle bloggan æ lest før. Men din må æ alltid innom uansett, deilig å se at det e nånn som e så ærlig om koss det e å vær småbarnsmamma!

Ronja

12.07.2017 kl.22:11

Vil forresten også få si kor utrolig flink du har vært til å amme! Kjenne æ bli sliten av å bare les om kor my du har lagt i det. Ingen som kan kom å si at du ikke har prøvd værtfall, synes du e rå tøff. Vi kom aldri ordentlig i gang med amming, baby kom to mnd for tidlig og fikk mat gjennom sonde, prøvd å legg han til puppen ved hvert måltid men mått gi opp etter et par uka da æ vart veldig syk og mått prioriter mi ega helse,så æ bøye mæ i støvet for dæ!👍

Tuva

12.07.2017 kl.22:58

Elsker bloggen din! Så ekte! 😍 Og til noe helt annet: Du var ikke tilfeldigvis med i Brevik Barne- og ungdomsteater rundt 1998-99? :)
Tuva: selvsagt! Som den pr-kåte jenta jeg er så hadde jeg min storhetstid der i de årene! Elsket det!!! Du også?!

Unni

12.07.2017 kl.23:17

Herlig når noen viser alle sider av livet, ikke bare glamouren!

Digger bloggen din og har lest den fra perm, til perm ;-)

Også er lille Maren såååååå søt :-)

Anne Kristine

13.07.2017 kl.09:57

Her er første kommentar fra en bonus-bestemor til to små:

Bloggen din er den første jeg klikker meg inn på, ikke bare fordi den er ujålete og dønn ærlig - men også fordi du skriver knakende godt og morsomt! You go, girl!!

Bo

13.07.2017 kl.13:30

Jeg har brukt flere år på å forvirre hjernen min med å lese rosablogger, der alt er perfekt og de får til alt og har alt!

Eneste jeg satt igjen med er som du skriver, påminnelse på at en ikke er bra nok, rekker bare nesten opp på alle områder i livet, litt for skittent/rotete/lite hus, litt for lite reising i ferien, litt for dårlig middag og litt for shabby klesstil.

Men så kom du, jeg har lest bloggen din i mange år, men det er først det siste året vi har fått "samme" liv, med hus, SUV, jobb, mann og barn, jeg har jo visst at livet ikke er så perfekt som det ser ut for alle på sosiale medier, men blir likevel litt hjernevaska.

Derfor så deilig når du skriver det som alle føler, og en kan lese i kommentarfeltet at "alle" har det sånn.

Og vi er voksne, skrekk og gru hvor lite bra nok barna våre kommer til å føle seg på grunn av sosiale medier, så vi har en stor jobb å gjøre som foreldre å forberede barna på det presset, nå er det ikke bare merkeklærpress som det var når vi var små.

En ting jeg lurer på om du har merka: at det er "umulig" å holde kontakten med venninner sånn som før, de som ikke har barn har ikke tålmodighet med at ting ikke går etter planen og min største frustrasjon er at når det endelig klaffer og en kan møtes så får vi ikke snakka sammen som før når noen må ha ny bleie, noe urettferdig må rettes opp i, noen må på do, og med noen mener jeg barna :-)

Kari

13.07.2017 kl.19:40

Du sier noe helt riktig. Sånn du fremstiller mammalivet er nok normalen. Har en kollega som er gravid og jeg har tenkt å anbefale din blogg. Det er ikke perfekt frisyre og høyhelte sko på turen hjem fra føden for de fleste. Når har ikke alle ammeproblemer (mine minipupper lever til toppscore fortsatt etter 7 mnd) og ikke alle har en baby som sover hele natten (skrives med en litt bitter undertone😂). Alle er forskjellige og de fleste har noen bekymringer og problemer i barseltiden. Synes du viser at ikke alt er glamorøst og flott, men helt hverdagslig👍Babyen er det viktigste i barseltidenog har babyen det bra, er mor fornøyd!

Lisa

13.07.2017 kl.22:40

Min nye favorittblogger 😍 Jeg er selv i permisjon, kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Småbarnstilværelsen er alt annet enn glamorøs, og takk for det 😉 Du er ikke bare en underholdende blogger som forteller ting akkurat som de er, du representerer også en enormt viktig motvekt mot den store horden av rosabloggere som presenterer en virkelighet som ikke eksisterer.

Takk for at du deler din hverdag med oss ❤️ Du er god som gull ❤️

Tonje

13.07.2017 kl.23:25

Jeg har følgt andre "avslappa" bloggere som ble så opptatt av å rakke ned på rosa bloggerene, at jeg orket ikke følge dem lengre. Det jeg elsker med deg og din blogg, er at du er deg selv, å du lar andre være seg selv! Jeg elsker også Caroline berg Eriksen sin blogg fordi alt er så pent og pyntlig der, at jeg kan "rømme" litt bort fra eget kaos... å så leser jeg din og får le og kjenne meg igjen i masse. Du er super ❤️

Tuva

14.07.2017 kl.00:28

Ja. Jeg gikk der i to år! 1998 og 1999. :-D Jeg syntes jeg husket deg derfra, men var ikke hundre prosent sikker på om det var deg. Så gøy! Elsket det jeg også!! Var Kardemomme By og Snehvit som ble satt opp de to årene jeg gikk der. Hvem spilte du i de stykkene?
Tuva: nei, jeg var med på Trollmannen fra Oz (spilte dorothy) og Mauritz og den store barnålkrigen (spilte Mauritz) og Halkebakkeskogen (spilte Klatrenmus).. etter tre hovedroller på rappen ble det litt i overkant, så jeg tok en pause - og rett etterpå begynte jeg på dramalinja..!

Tuva

14.07.2017 kl.10:57

Aha! Det er derfor jeg ikke husker at du spilte i de stykkene! :-D Må ha vært veldig gøy med tre hovedroller da! :-)

Charlotte

14.07.2017 kl.11:21

Du, Line Victoria, er helten min!🙌🏻 Er så glad for at jeg helt tilfeldig ramlet over bloggen din for en tid tilbake. Til og med mannen min leser den nå!😂 Nå føles det ikke lenger like skummelt og uoverkommelig å bli foreldre i desember lenger, så takk skal du ha!😃

Karianne

14.07.2017 kl.11:32

Har aldri lagt igjen en kommentar her, selvom jeg har lest bloggen din fast i flere år! Men nå fikk jeg lyst!! Bare for å si hvor riktig alt du skriver her er. Elsker å gå inn på en blogg som gjenspeiler virkeligheten. Du er morsom, kul, flink, smart, reflektert og en sunt bilde for alle leserne dine. All cred til deg!

14.07.2017 kl.20:36

Tror det er mer enn en og annen ungdom! Er 20 og leser bloggen fast :-)

Anna

18.07.2017 kl.23:38

Du er bare RÅ Line! Håpar du held fram med blogging lenge. Endeli (!!) ein ærleg blogg om korleis ting faktisk er!! Hatten av for deg😍😍

Skriv en ny kommentar