hits

Headerbilde

Dåpsdagen!

  • 13.11.2017     21:47

For en hyggelig søndag vi hadde!

Jeg hadde helt glemt hvor utrolig hyggelig det er å ha masse folk på besøk! Noenganger innbiller man seg at det er så himla mye stress, men det var det så absolutt ikke. Vi hadde ei heller lagt lista så høyt når det kom til det formelle, det var bare så utrolig deilig å se alle samlet, at Maren gikk på rundgang på alles fang (med unntak av en times tid, der hun sovnet) og mat, kaker og koselig prat var en stor del av den fine dagen.

Vi samlet alle hjemme hos oss, dette var virkelig en av fordelene med å kjøpe seg et altfor stort hus. Her fikk alle plass i stua, kidsa tok seg en oppdagelsesferd i alle rommene i huset og alle fikk oppleve den fantastiske utsikten vi er så glade i her på Eik Asvall.

Vår fantastiske prest Jan-Terje døpte en smilende og glad Maren, som du ser av bildet klappet hun faktisk for både presten og sin egen innsats etterpå. Det var mer enn en gang i løpet av seremonien vår lille sjarmtroll sørget for latter. Elsker oppmerksomheten, den frøkna der - lurer på hvor hun har DET fra. 😂

Helt fantastisk var det forøvrig at kirketjeneren/gravferdskoordinator Roy hadde tatt på seg Liverpooldrakt og sang "You`ll never walk alone" akkompagnert av sin egen kassegitar og piano. For en utrolig hyggelig overraskelse! Han fortalte i ettertid at han var kjempenervøs, men det var det absolutt ingen som la merke til! Virkelig helt suverent gjort! ❤️ Tusen takk, Roy! Denne sangen ble jo spilt på innmarsjen da vi giftet oss, og er jo en sang som følger oss.. (Den ble også spilt da Torben fridde til meg) - så det var jo igrunn helt "riktig" sånn sett å introdusere den for Maren også. Og forøvrig - til alle som sang med, en stor TAKK til dere også!

Dagen idag har gått med på å nyte de flotte dåpsgavene, rydde, vaske og pakke sammen "festlighetene" - og ikke minst spise kakerester. Nå er vi rett og slett i karbo-koma, og skal legge beina høyt og nyte litt tv-tid før vi finner veien til loppekassa. 

Lag dere en deilig kveld! 

/Line Victoria - Supporterfrue

 

 

 

Næææ så vittig. You'll never walk alone ble spilt i kirka av min manns fetter da datteren vår ble døpt. LFC ❤

Frida 13.11.2017 - 22:58

Frida: Verdens fineste sang det der! :-)
God morgen :)

Så koselig bilde også så blid og fin dåpsjente. Det var koselig å se.

Ha en fin dag og nyt hvert sekund..Ta vare på de små minnene.

Leser det du skriver og koser meg med hvert innlegg. Takk :)

Hanne 14.11.2017 - 09:16

Hanne: Så koselig, Hanne! Ha en kjempefin dag du også!
Så utrolig blid baby! Super skjønn ❤️

Solveig 14.11.2017 - 17:59

Solveig: Hun er helt suveren! :-) Alltid blid!
Så fint bilde.

Ser at dåpsbarnet er i kjempehumør ja.

MoKath 25.11.2017 - 23:15Design laget av Silje Lien Design