hits

Dag 1.

28.11.2017 - 17:07 13 kommentarer

Min aller første måledag.

TAKK for fantastiske tilbakemeldinger på innlegget mitt igår. Jeg er uendelig glad for alle de positive heiaropene i kommentarfeltet, både på bloggen og på facebook. Jeg er så glad for alle kommentarer, og er glad jeg bestemte meg for å poste innlegget.

Idag stod jeg opp og visste hva jeg hadde i vente. 

Jeg har veid meg. Jeg vil egentlig ikke foreløbig si noe om vekta mi, for alle kropper og all vekt er så himla forskjellig fra kropp til kropp. Man kan helt fint veie et tresifret tall og ha god helse, ha en sunn kropp og se fantastisk ut, så tallet vil jeg ikke ut med med det første. Er det en ting jeg har lært meg så er det hvertfall at helse ikke kan defineres med et tall på vekta. (Og det gjelder BMI-tallet også, som jeg i såå mange år har prøvd å se bort ifra - men som jeg ved en trist anledning ble introdusert til i forbindelse med graviditeten av en person i helse og omsorgsetaten hvorpå jeg startet en voldsom diskusjon. Kan vel trygt si at hun var gammeldags, jeg var full av hormoner og vann og jeg så henne aldri igjen.)

Enkleste måten må jo være bilder. Så jeg har tatt bilde av meg selv i alle mulige fasonger og stillinger idag. Spesiell fotoshoot kan man vel si..! Med mobilen i hånda, og favoritttightsen på - ikke lov til å finne en flatterende vinkel eller holde inn magen. Faktisk ganske slitsomt for psyken!

Jeg har målt meg med målebånd og jeg har funnet frem gode sko. Jeg har også begynt såvidt å sortere treningsklærne mine, og jaggu har jeg noen +25 kilo`s treningsklær liggende. Pussig det der, mener jeg kastet alle mine «stor-størrelse»-treningsklær med et stort glis for et par år siden..? Hah! Den som lodde sist ledde ikke latteren sin igjen, for å si det sånn! Makkapakka, ironien er at jeg passer perfekt i gravidtightsene jeg fikk av Iril, venninnen min. Som jeg forøvrig aldri egentlig fikk brukt noe særlig siden bekkenløsning ble skrevet med store bokstaver på helsekortet mitt ganske tidlig i graviditeten. 

Men hey, jeg har funnet en fin måte å gjøre dette på. HER er nemlig mitt mål:

Her var jeg, om jeg får si det selv - i ganske god form. Og se så bra jeg har det! Jeg vil passe inn i sykkeloverallen min igjen, den grå tightsen jeg alltid følte meg så fin i og - HOLD IT:

...finne frem singletter igjen! (For de vet jeg ikke hvor ble av da jeg i harnisk og sinne kylte ut alt av for smått treningstøy ut i boden. Gravid kvinne full av hormoner og vann er ikke glad i for trange singleter som kryyyper oppover og samler seg under puppa, bare sier det!)

For min del er snart den første dagen over. Og dette er som regel den værste dagen. Hvorfor? Fordi jeg veldig ofte sier til meg selv at "-Jeg kan jo starte i morgen istede, det er jo samma om jeg starter idag eller i morgen!" Men så snart dagen er over så er jeg jo igang. På ekte liksom. 

I morgen blir det antageligvis litt spinning på morgenkvisten. Jeg skal tilogmed driste meg til å ta med meg Maren til Barnekroken (barnepass på treningssenteret) - det blir spennende! 

Nå må jeg faktisk sette meg i sving - har et par ting på tapeten:

🏁 Finne laderen til den dyre pulsklokka,

🏁 Lete frem gnagsår-padsen til rassen min (alle tre!),

🏁 Snuse meg frem til de rosa sykkelskoa

🏁 Grave frem pulsbeltet mitt.

Følg meg gjerne på instagram eller snapchat, brukernavn: linevictoriahus 👊🏼

/Line Victoria - Supporterfrue

 

 

13 kommentarer

Lisn

28.11.2017 kl.18:19

You go girl!

Tren frem smilet i øynene :)

Hanna

28.11.2017 kl.19:38

Heia deg! :D

M

28.11.2017 kl.20:37

Hei!

Er det mulig å se bilder fra i dag? Jeg er i nesten akkurat samme situasjon. Har en datter på 6 mnd, sliter med å finne motivasjonen. Er med på mor barn trening, men man blir ikke kvitt gravidkg av det. Blir gal! Masse lykke til!!
M: La meg få litt tid på meg først da... Jeg føler på en måte at jeg trenger den kroppen jeg har idag bittelitt på avstand før jeg legger ut bilde.. Men det blir nok ikke lenge til jeg gjør det altså :-)

BO

29.11.2017 kl.08:12

Har troa på deg :) Har du slutta å røyke?
BO: japp:-)

29.11.2017 kl.14:50

Skjønner hvis du vil vente, men jeg synes prosessen er mest motiverende. Altså lei av «se hvordan jeg så ut» og «se hvor fin jeg er nå? innlegg! Når det er sagt, så synes jeg jo du ser ut til å se veldig bra ut nå da!!
Anonym: det har du rett i... ukesoppdatering med bilder, tenker du?

29.11.2017 kl.18:42

Det må jo du avgjøre - selv om bilder alltid er populært da. En annen mulighet - og/eller- er beskrivelse av uken. Som motivasjon er du da mye tettere på leserne dine, og det er lettere å joine deg :)
Anonym: Helt sant! La meg få tenke på det ei lita stund da...!

Marita

29.11.2017 kl.22:39

Hvordan ser en effektiv økt ut på spinningsykkelen ut for deg? :-)
Marita: Liker veldig godt at jeg ligger godt i puls og kjører langkjøring..! Skal vise deg et bilde i et senere blogginnlegg, for jeg er ikke speiselt glad i intervaller...:-/

Maiken

29.11.2017 kl.23:50

Leste innlegget ditt i går, tok sjøl kontakt med Livea og skal ha ett møte med dei i morgen.. takk for sparket i rauå 😂 -hilsen ei godlubben, treningsky og sukkerglad dame.

Skriv en ny kommentar