hits

Julegavetipsene som redder deg litt om du er i beita...!

06.12.2017 - 21:24 7 kommentarer

REKLAME/adlinker til produktene jeg reklamerer for!                           

Maren sovnet tidlig idag (19.00) så jeg kastet meg over bloggen for å få publisèrt dette innlegget! Det er ikke så ofte jeg tar meg tid til å linke til masse gode kjøp der ute på det store internettet, men i dette tillfellet har jeg så godt som saumfart internettet for å finne de beste tilbudene - så da får min førjulsgave til dere være at jeg deler av meg med kjøpene og ønskene som står på lista som skal til Julenissen...! 😃 

Da Maren ble født var jeg så heldig at jeg fikk arve masse herlig ullklær av min venninne som klemte ut tvillingerjenter for et par år siden. Hun har hver 3. månede kommet å levert poser med klær på døra, og så har jeg vippset noen kroner til «Ainas fond for velvære og egenpleie» som takk. Genialt!

Hadde det ikke vært for Aina så hadde jeg ikke visst hvor utrolig glad jeg har blitt i skikkelig kvalitet til kidden. Kvalitet, ja. Men ikke helt hinsides dyrt som man fort kan få seg til å kjøpe i babybobla, hoho... (Jotakk, jeg har et par plagg som kostet mer enn matbudsjettet vårt for en månede, totalt unødvendig - for jeg fant plagg som er halve prisen men likefullt super kvalitet! 

Jeg skal ikke påberope meg at jeg vasker så himla mye klær, det er det Torben som gjør her i heimen. Og han vasker HARDT. Altså - en liten flekk - og Marens klær havner i vaskemaskinen på høy temperatur. Sikkert derfor jeg er blitt så uendelig glad i Joha og LilleLam klærne, og etterhvert har jeg begynt å shoppe dette selv også. Nå begynner det for alvor å nærme seg jul, og da syns jeg det er på sin plass med å slenge ut en ønskeliste til de i familien som skulle være så gærne å ville kjøpe noe til Maren. 😅 Det meste jeg har linket til i denne bloggposten er klær jeg har i garderoben fra før, men det skader ikke med mer av det..!

Oooooog, som om ikke det er nok, så har jeg tatt meg bryderiet å linke til det, så blir det enda enklere å shoppe julegavene! (Gjør det jaggu enkelt for julenissen..!) 

🎈 Marius Kids Kjolen finner du HER (Denne har jeg en lignende av i grå, bruker den både som genser, kjole og ALT. Helt ypperlig plagg - og så tidløs da!)

🎈 Joha Leggings i ull/bambus finner du HER (Er du egentlig klar over hvor genialt leggings til kids er? Jeg bruker den både som bukse og som underklær..!

🎈 Gule begynnersko finner du HER  💛(ØNSKER MEG SÅÅÅ!!)

🎈 ReimaTec vinterdress med blomster PÅ TILBUD NÅ med hele 30% finner du HER 

🎈 Verdens beste såpe for flekker som sitter dønn fast finner du HER (ja, den funker som fasen på bajs og spagettisaus også, uten å ødelegge klærne! Helt rå!)  

🎈 Joha Leggings i ull/silke finnes HER

🎈 Marius Kids Body finner du HER  //  Balaclava i ull fra Joha HER 

🎈 Trøye fra Joha (med knapper før å få den lettere over huet til poden, genialt!) finner du HER  (Helt rå kvalitet på disse, og til en levbar pris!)

Joha er absolutt en av mine favoritter. Det er ikke så kostbare plagg - men til gjengjeld vannvittig slitesterkt (har fremdeles tilgode å slite ut noe av Joha-klærne jeg har, og det til tross for at mye av det er arvet av et sett med viltre tvillinger liksom..!) og LilleLam heldress har jeg faktisk to stykker av. LilleLam er jo (ikke uten grunn!) elsket av mange, og jeg VET at mange jeg vanker med i denne småbarnsbobla syns det samme som meg om Lille Lam-produktene. Vi har fått begge LilleLam-dressene våre i gave, faktisk visste jeg ikke om LilleLam før vi fikk den første i rosa i en barselgave av bekjente av Torben. Jeg ble umiddelbart forelsket i den, og var såå lei meg da jeg oppdaget en dag at Maren faktisk sprengte den når jeg skulle ta den på. Eller, det var vel strengt talt dressen som sprengte, ikke Maren...! Den var rett og slett blitt for liten😭 Vår andre LilleLamdress fikk vi av svigermor etter at jeg gråt salte tårer over den rosa som ikke passet lengre, og da ble det en mørkebrun istedefor rosa, rett og slett fordi jeg visste at den kom til å overleve mer enn en - to kanskje tilogmed tre barn, så da var det liksom litt greit med en litt mer nøytral farge enn råssa..! 

🎈 ReimaTec-dressene jeg har linket til er det 30% på nå!! DET er mye penger å spare altså...!  Selv har jeg den i lilla med spiss lue som du ser over - den er kanonfin! (Den finner du HER og også med 30% ræbbætt!) Det er jo først nå i høst/vinter vi har begynt å bruke den - så heldigvis fikk vi denne i gave i en størrelse Maren passer nå. Det jeg liker best med den er at den er ganske myk, og lett å ta på en sprellende kid speedet opp på havregrøt og mango-smoothie. Siden Maren ikke kan gå helt ennå, så må det være behagelig å bære henne i en sånn dress på vinteren - samtidig som hun også må kunne ligge behagelig i vogna med dressen på. Så stor tommel opp for at den både er varm og myk! (Og vind og vann-tett, selvsagt..!) Så med LilleLam-dressen som du finner HER og Reimatec`en over, så er vi ganske bankers når vi er på tur ass! 👊🏼

Det mååå jo være lov å ønske seg noe for fremtiden da. Og de 💛 gule skoene fikk jeg fullstendig elsk på! Jeg ELSKER gult!! Og av en eller annen merkelig grunn så fikk jeg litt sånne vintage-minner av disse, så det er definitivt noe jeg ønsker meg til Maren som hun kan labbe rundt med når det blir bar asfalt og plussgrader. Jeg fant noen gule sandaler også, på tilbud! (HER) Herregud, jeg fikk sååå minner tilbake til da jeg var kiddo, mener å huske at jeg hadde slike..? Anyway, de skoene står på ønskelista til Maren. 

...og sånn helt på tampen. Skal du velge det EN ting å kjøpe i gave som har en slags "genial gave-garanti" under julestreet, enten til poden eller til noen som har en pode som straks er på vei til å røre seg rundt på gulvet - så vil jeg i aller høyeste grad anbefale deg DENNE!

Den blå krabbestrømpebuksa finner du HER og den rosa finner du HER!

Bildet viser urett asså - for denne krabbestrømpebuksa er helt GULL! Den har myke knotter på knærne og under foten, slik at kidden krabber uten å skli rundt på gulvet. Vi fikk denne av oldemor, og den er flittig brukt! Den var hvertfall genial når hun ikke fikk krabbinga helt til i begynnelsen, hun bare sklei rundt på parketten som en slimete ål. Virkelig, virkelig et genialt plagg jeg må få tipse dere om!

Alle varene jeg har leita frem til dere er fra Småungene, som har 100 (!!!) dagers returrett, 1-3 dagers leveringstid og ikke minst fri frakt hvis du shopper for over 800,-. Via DENNE linken kommer du direkte til salget deres der jeg allerede har boltret meg flittig for å stække opp garderoben. Det er ikke galt i å spare noen kroner, syns jeg - hvertfall når det er så mye fine basic-plagg jeg uansett må ha i skapet, så syns jeg det er helt supert å handle på salg. En annen ting som jeg syns er et stort pluss når jeg skal nettshoppe er ikke bare den laaaange returretten du har, (Det har hendt at Maren har vokst ut av noen klær jeg har kjøpt, allerede før jeg har rukket å bruke det! 😅)  men de er også helt suverene på kundebehandling - og det betyr faktisk ganske mye.. Happy shopping da! Håper du finner noe du liker! 🎁

Supporterfrue / Line Victoria

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

Bo

06.12.2017 kl.22:24

Helt enig i at krabbestrømpebuksene er geniale, men bare for ungen :-D De vi hadde la fra seg litt av gummien(eller hva det nå enn er som er på strømpebuksa?) som ett tynt lag på gulvet, så når vi andre skulle ut å gå der ungen hadde krabba var det såpeglatt!

Har du merka noe til det?
Bo: What?! Nei, det har jeg ikke merket noe til! Prøv å vaske den en gang da, kanskje den blir bedre da?

Fjatt

06.12.2017 kl.23:20

Åååå jeg som tenkte du nå skulle berge gave til mannen min! :D Han har alt og jeg aner ikke hva jeg skal ordne til han!!!

Flott blogg, ler mye! Å jeg har ikke barn :D
Fjatt: genialt tips! Jeg skal surfe videre og hoste opp noen tilbud som er verdt å dele videre!!!

Camilla

07.12.2017 kl.08:50

Vi hadde også de krabbestrømpebuksene, helt geniale. Merket ikke noe til at gulvet ble glattere der ungen hadde krøpet.. Jeg må bare anbefale en nettbutikk, barnihagen.no Elsker denne butikken, alltid bra tilbud på Reima dresser, jeg jobber ikke der, er bare utrolig fornøyd med prisen, halv pris av vanlig pris!!!! :)

Bo

07.12.2017 kl.10:41

Den var vaska, men like glatt hver gang😂 Er en stund siden, så kan jo hende de ikke selger denne typen lenger, husker det så godt fordi jeg måtte gå på krykker en periode, det var ekstremsport å gå etter krabbemini 🙈🤣 Kan også ha noe med gulvet vårt å gjøre selvfølgelig... Bra det ikke er sånn for dere andre da👍🏻

Yvonne

08.12.2017 kl.22:56

Vil anbefale ulldressen fra Lanullva. Den er tykkere enn den fra LilleLam, men jeg syns den er bedre. Har hatt den i alle størrelser og nå har barn nr. 2 begynt bruke dem. Lanullva har også gode luer, halser, stillongser og gensere. Dyre plagg, men veldig glad for at jeg oppdaga nettsida deres ved en tilfeldighet. Har kosta meg noen kroner, da men...

Skriv en ny kommentar