hits

Headerbilde

Hele TRE nomineringer i Vixen Influencer Awards - TUSEN TAKK!

  • 16.12.2017     23:11

Jeg lå i hele natt og funderte på hva jeg skulle skrive i bloggen min idag. Min rare dagbok med tekster om alt jeg tenker og opplever om det som rører seg i min lille glamour-løse verden. 

Jeg er så heldig som har fått lov til å underholde dere. Spør du noen fra min tid som kid på skolen, så vil nok de fleste nikke gjenkjennende når jeg sier jeg var litt klassens klovn. Jeg vil vel også anta at jeg har vært mine arbeidsplassers klovn også. Og med positivt fortegn, for det er aldri negativt å ha godt humør i lag med andre mennesker. 

(Her ønsket jeg å legge ut et bilde av meg selv der jeg også er fjong med øyevippeforlengelse.)

Jeg er vel sånn sett bloggverdens klovn også. Og jeg liker den rollen. Det er helt greit. Jeg er hun som tar en for laget når noe må forklarer 200 ganger eller jeg er hun som ikke forstår hva google analytics eller adlinker egentlig fungerer. 

Lite visste jeg at 2017 skulle ikke bare bli året jeg la ut hele fødehistorien min på internett. Og alt annet som hører det hverdagslige til. Ikke bare syns jeg det var viktig å blogge uten filter, men også blogge om tabuer. Og flauser. Og alt annet man vanligvis kanskje til nød snakker kun med venninnen sin om. For fy fader så mange jeg har møtt som har klemt meg for akkurat de tingene. Det ufiltrerte. Det normale. 

2017 rundes med noe utrolig hyggelig for mammagråbloggeren på 34 år. Noe som i noen minutter gjorde at jeg forsvant opp i de rosa skyene av stolthet. Du skjønner, hun som skriver om at hun «pynter seg nedentil» (med ikke spesielt godt hell) før fødselen og lar mannen skrive ufiltrert om fødselen, er nå også hun som har blitt nominert i hele 3 (TRE!) kategorier på Vixen Influencer Awards (som da er Gullruten i internettsammenheng..!) 🌟🙌🏼🎉! Jeg driter i hva andre bloggere sier, men dette er faktisk JÆVLIG stort for lille meg i vaffal! 👊🏼 (En snev av manglende impulskontroll og ydmykhet der, beklager.)

Jeg er nominert til «Årets Gullpenn», «Årets Stjerneskudd» og helt sjukt - "Folkets Favoritt.» Jeg må innrømme at jeg bladde meg gjennom listen med egentlig nada håp om å i det hele tatt stå på nominert-lista. Egentlig leita jeg etter bloggkollegaer jeg syns fortjener det. Men det endte med jubelrop på jubelrop og da den siste ble avslørt om at jeg var nominert til «Folkets Favoritt - ja, da gråt jeg faktisk en skvett! 

Jeg må faktisk også innrømme at jeg egentlig ikke har noe håp om å vinne. Til det er konkurransen veldig stor. Men rett skal være rett, det er faderimeg gildt med nominering i 3 kategorier! Og det er DET jeg skal ta med meg videre, og DET skal være min motivasjon fremover - for i denne lekegrinda kalt Supporterfrue-bloggen, der skal hu mor få fortsette å herje! 

Avslutningsvis må jeg få takke. Jeg vil takke hver og en leser som enten forteller meg på gata eller på butikken at de liker bloggen min, eller til alle dere som legger igjen spor i kommentarfeltet. Jeg leser hver eneste kommentar, og kjenner meg ofte veldig stolt som har oppegående, hyggelige og ordføre lesere. Ikke bare er jeg velsignet med å ha et fullstendig åpent kommentarfelt (det er vel ikke så mange igjen av oss..?) - men jeg har debattanter i kommentarfeltet som både er oppmuntrende, rosende, engasjerte og ikke minst belærende (uten at det er negativt!) og det er DERE som egentlig gjør bloggen min. Mange av dere følger meg også på facebook, på instagram eller snapchat - og jeg evig takknemlig for alle tilbakemeldingene jeg får der også. 

Linken til Vixen Influencer Awards finner du her i rosa skrift, og du kan faktisk sveipe innom og stemme hver 12. time i en månede fremover. Det eneste jeg forlanger av deg er at du faktisk stemmer på favoritten din, for det er da det er gøyest for vinneren å vinne! Jeg skal forøvrig forsøke å ikke mase på dere om å gå inn å stemme hver dag i en månede fremover, haha:-)

Lag dere en deiiiilig lørdagskveld, folkens! ❤️

🍕 Følg Supporterfrue på Facebook HER // På Instagram HER //  👻 Snapchat: linevictoriahus

Stemt for aller første gang.og det to kvelder på rad😉

Du MÅ minne oss (meg)på dette hver dag.nøtta mi glemmer det ialefALL ellers.

Tipp topp tommel opp

Elin 16.12.2017 - 23:42

Elin: Hahaha, skal prøve å huske det innimellom i hvertfall! :-) OG TAKK!!!
Appappa. .det vil jeg si,før jeg glemmer det igjen.,liker så godt bloggen din nettopp fordi man kan kommunisere med deg.pleier ikke stikke hodet frem,leser og forsvinner.men har prøvd noen få ganger å legge igjen kommentar hos andre store bloggere-aldri kritikk.men enda ikke fått noen godkjent.da mister man jo litt motet.

Der skal du ha cred altså.du er på lag.det liker jeg

Og herreminfred,kiwi serien..skulle ønske det var 24 episoder.halvtime minst.ler både av og med dere.lov å si det vel.hærlige naturlige folk

Elin 16.12.2017 - 23:51

Elin: "Appappapp!" Hihihih! Det er innmari trist.. Jeg syns det er greit å fjerne stygge troll-kommentarer (selv om jeg egentlig aldri gjør det, med mindre det er hatske kommentarer om andre enn meg selv) - men jeg har vært velsignet med oppegående, normale folk som kommenterer her. (Med mindre jeg skriver stygt om ungdomsidoler eller noe, hahah!) Tro meg - Kiwiserien blir bare enda bedre, det er noe med det å bli "varm i trøya" etterhvert, så det er bare å glede seg!!
Hei Line. Da har jeg stemt på deg og skal prøve å huske det fremover👍koser meg med bloggen din. Fortsett med den flotte skrivingen din, du når fram til mange.kos deg masse i julen med den fine familien din😁 Hilsen Marthe ( trøndermammaen)

Marthe 17.12.2017 - 00:12

Marthe: Hei Trøndermammaen! <3 Så hyggelig at du har stemt på meg :-) Jeg skal selvsagt fortsette å blogge, uansett hvordan Vixen Awards går, haha! Jeg storkoser meg med det!
Gratulerer og lykke til :)

Anonym 17.12.2017 - 00:22

Anonym: Tusen takk! :-)
Du fortjener å vinne😀👍🏻 Lykke til!!

HH 17.12.2017 - 07:57

HH: Så utrolig hyggelig! Takk! <3
Jaa, så moro! Og ikke minst, velfortjent *klapper i hendene

Christina 17.12.2017 - 16:35

Christina: ååå, syns du!? Tusen takk!!! (Skulle ønske det fantes emojikons i kommentarfeltet nå, da hadde jeg sendt deg en smask!)
Har stemt på deg i alle kategoriene. Jeg er innom stort sett alle på topplista innimellom men din er min absolutt favoritt. <3

Helena 17.12.2017 - 17:03

Helena: så fantastisk hyggelig!!! Tusen takk, Helena! :-)
Stemmer på deg i to kategorier: Årets Gullpenn (fordi du skriver knakende godt!) og Årets Stjerneskudd (fordi du har entrer bloggarenaen som et friskt pust!)

Folkets Favoritt går nok til Konatil :-)

Anne Kristine 17.12.2017 - 18:05

Anne Kristine: halleluja!!!
Anne Kristine: (Konatil er knallherlig!)
Selvfølgelig har æ stemt på dæ <3

Du e jo min STORE glædesspreder!

Har stemt i to kategorier og håper du blir Folkets Favoritt!

Hippi yeah og lykke tell ;-)

Finnmarksjenta 17.12.2017 - 20:46

Finnmarksjenta: fineste du!!! Takk!!!! Uansett er det vanvittig gøy å bli nominert, ikke som!
Gratulerer så mye! Elsker det normale og ufiltrerte:D Det eneste jeg savner bittelitt er litt mer bilder i innleggene dine! God jul til dere :D

Åse 18.12.2017 - 12:34

Åse: Det skal jeg absolutt ta til meg! Takk for supert tips!
Må si at årets nominerte har frustrert meg en smule. Det har vært så ille, at det har skjært meg innerst i hjerterota. For hvordan skulle jeg kunne velge mellom deg, Konatil og Pappahjerte? Løsningen ble å gi dere stemmer hver deres dag ;-) Jeg blir så glad og lattermild når jeg leser bloggen din- ufiltrert og oppriktig. Jeg tror du er en stemme for mange og det er modig å tørre å si det mange av oss bare tenker ;-)

Ha en trivelig jul :-)))

Unni 18.12.2017 - 20:09

Unni: HAhaha, jeg syns det hørtes ut som en god løsning! Elsker Pappahjerte og Konatil sjæl, jeg! :-)
Gratulerer så mye!🍾😊Meget fortjent! Det er en fryd å lese innleggene dine😊God jul!🎅🏻

Eline 21.12.2017 - 22:20Design laget av Silje Lien Design