hits

ÅHERREGUDSÅMORRO!

12.01.2018 - 23:25 5 kommentarer

Det er faktisk på snapchat det skjer, har jeg funnet ut.
Herregud, så mye sprell jeg kan gjøre. (Les: faenskap)

Anyway, de siste dagene har som noen snapchatfølgere sett, handlet om å få fanget HeitMcHunk på Sporten på snapskjermen min - så jeg kan dele han litt med følgerene mine. (Følgerene mine - som forøvrig virker å være er et aldri så lite overtall av kvinner i sin beste alder akkurat som meg sjæl,og jeg elsker dere.)

Det har dessverre vist seg å være litt vanskelig å fange HeitMcHunk på film, siden jeg etter kun få dager i vikariatet mitt i lokalavisa ikke vil bli husket som hun gærne på Kultur som tar bilde av han på Sporten i tide og utide. Og Gudene skal vite at jeg har PRØVD! Her om dagen viste det seg at vi hadde en felles bekjent, og jeg skrek til MeitMcHunk: "-La oss ta et bilde av oss sammen og sende til vår felles venn for å fortelle at vi jobber sammen!!!"  Jeg tenkte da at det ville være min ypperlig anledning til å knipse et bilde for å vise dere! Men vet dere hva som skjedde?

Han sa:

"-Det trenger vi ikke."

(Og det er sånn ca den lengste samtalen vi har hatt. Ever.)

Anyway. Til dere som antyder at det er en reel sjans for at han faktisk følger meg på snap så har jeg dette til dere, snappet fra badekaret tidligere i kveld.
Så skjønner dere hvorfor jeg ikke er redd for å bli fersket...

Som du ser så snapper jeg ALDRI med filter på snapchat. Jeg syns filter og de jævla dumme "søte" ørene uten mål og mening er en uting. Hvertfall hvis du er over 15. Jeg har måttet rydde voldsomt i snaplista mi, værste tillfellet av dyreørefilter-misbruk jeg kom over, var en snapkonto jeg fulgte der alle "de normale, kule og sykt uperfekte og avslappa mammaene" og ALLE snapperne på den felleskontoen brukte hundenese-filter og vrengt Linni Meister-stemme. (No offense, ladies.) Jeg begynner å bli gammal ass. 

Hvis du vil kan du følge den helt vanlige, ufattelige uglamourøse meg på snap:
linevictoriahus er brukernavnet mitt.

Snappen min er åpen. Jeg klarer ikke svare alle, men jeg prøver! 

5 kommentarer

Linda

13.01.2018 kl.09:17

Endelig noen andre som ikke liker snapfilter! 👏 😁 gidder aldri verken se eller høre de snappene 🙈😂

Ane

13.01.2018 kl.11:58

And this is why we love you 😃👍🏼

Hanne

13.01.2018 kl.23:15

Rett og slett tragisk å sette filter på ungene, men enda verre å sette filter på livet sitt. Jeg snakker om såkalte happymommysquad...

lilly

14.01.2018 kl.18:18

Finner deg ikke på snap ?

Elin

15.01.2018 kl.23:40

Altså,nå er je sur...sku klæmme inn siste stæmmer på vixen. Står tælogmæ 15 januar,men neia.dæ Va stengt.

Skriv en ny kommentar