hits

Runder snart 4 uker med ny kost.

19.02.2018 - 21:50 42 kommentarer

OK. Jeg har lovet å dele.

"Jøss, har du gått ned?"

Det har gått nesten fire uker, og måtte bare få på meg fillene og knipse et bilde for å se hvordan det har gått. Det var nemlig noen som kommenterte og da kunne jeg ikke dy meg lenger. Det har ikke engang gått fire uker, og jeg må innrømme at jeg fikk meg en overraskelse, det må være lov å si. Det merkes godt på klærne mine, og jeg er i et slags limboland for tiden - litt for liten for de klærne jeg har kjøpt siste 2 årene (som gravid og voksende og ehh..kremt... i mammapermisjonen min) og litt for stor for de gamle "Line i form"-klærne mine. 

Så ja, jeg deler av meg mitt første bilde av hvordan jeg så ut for ganske nøyaktig 3 uker og 5 dager siden. Det er ganske sykt hvordan kroppen arbeider. Jeg husker det samme skjedde sist gang også, en stor forvandling på bare under 4 uker. Da delte jeg vel 6 ukers mellomrom-bildet hvis ikke jeg husker helt feil.

Men uansett da, slik ser en kostholdsending ut for meg i praksis! Blir gøyale uker fremover.

Jeg lovte dere en oppdatering, og jeg velger å avstå fra  å fortelle antall kilo. Det er ikke nødvendig. Det er ganske åpenbart at det skjer ting med kroppen min for tiden. Jeg gleder meg til fortsettelsen :-)

Ukens:

Humør: MASSE energi, endelig kom ånden over meg! Jeg har ryddet og vasket, vært supermamma, vært i masse god aktivitet og klarer endelig å sprette (alt er relativt dog...!) opp fra gulvet for å stoppe diktatoren fra å stikke gaffelen i stikkontaken.

Klær: Limboland. For liten for de store klærne mine, for stor for de jeg brukte da jeg var i god form. Takke meg til stretsj, lange og store gensere og ikke minst et bankkort som til stadighet blir gjenglemt hjemme. (Det blir det særdeles lite shoppingmuligheter av)

Torben: Han går litt på veggen, men han spiser sine brødskiver med salami på. Gått ned noen kilo han også da jeg verken disker opp med pizza, taco eller desserter i form av hele sjokoladeplater.

Hvor merkes det best? Puppa. Som alltid forsvinner de først, og sagguboobs er et faktum. Det går helt fint, jeg har ikke behov for å vifte med de tomme sokkene med småmynt i nederst uansett. Og det merkes VELDIG på humøret og formen min. Masse energi, den har jeg ventet litt på. Torben også. (høhø!)

Denne uken: Ønsker å få til noen spinningøkter og trening hjemme. Skal svømme til helgen med en 12 kilos unge i armene. 

Ukens kommentar: "Jeg bæsjet så mye at jeg hadde lyst til å løpe ned til vekta på kurset og veie meg..."

Fremdeles mange uker igjen av kurset - herregud, nå er jeg igang på ordentlig kjennes det ut som!

Følg meg gjerne på 📷 Instagram HER -  💡Facebook HER eller på 👻 Snapchat: linevictoriahus

42 kommentarer

Marita

19.02.2018 kl.22:00

Herregud for en forandring? Er det strict lavkarbo du går på?
Marita: jeg går på kurs:-) men ja, er i ketose..

Christine

19.02.2018 kl.22:04

Wow altså!! Hadde dette vært reklame for en tåpelig slankepille hadde jeg fryst av bildene, men wow!! Du er knallflink som står i det - det kan umulig være lett å gå over til shakes, og i tillegg trene, gå på jobb, være småbarnsmamma og frue!

Keep up the good work!

Klem fra Christine
Christine: Ikke bare shakes da - noen av måltidene har faktisk litt tyggemotstand...! hehehehe! :-)
Men takk, det var hyggelig å høre. Har vært nær ved å kapitulere, men dette må jeg bare gjøre for å slippe å kjøpe en hel ny garderobe, eller måtte slite med helsa som ikke akkurat var god..!

Anette

19.02.2018 kl.22:04

Sjuuukeste! Du er råå!

Mette

19.02.2018 kl.22:14

Wow👌😁😃 for en forandring! Stå på videre 😃
Du er RÅ...! Jeg prøver å avslutte ammingen nå så jeg kan går med litt igjen jeg også :)
Fru Jacobsen: IKKE stress! Kos deg med ammingen så lenge du kan! :-) Jeg savner det sååååå! Hadde jeg ammet ennå, så hadde jeg drøyd med denne kostholdsendringen og kurset, for amming tilsvarer faktisk en løpetur hver dag...! Så kos deg med maten, godiset og ammingen så lenge du kan! :-) (OG DET MENER JEG!) Hverdagen kommer fortere enn du aner!

Marthe

19.02.2018 kl.22:17

Shit!! Hva slags kurs er dette? Jeg MÅ! Finnes det i Akershus?

Annicke

19.02.2018 kl.22:28

Ja,jeg også ble veldig nysjerrig på hvilket kurs dette er?

Anne lene

19.02.2018 kl.22:29

Hei Line!!

Dette var jo bare heilt rått. Du e jo knall flinke!:)

Dette tror eg eg må prøve meg på..

Eg må bare spør, kass kurs er dette og kor finnes

det i Rogaland monn?:) Takk for svar å lykke te

viare!:)

Bo

19.02.2018 kl.22:42

wow, ingen tvil om at du har funnet det som funker for deg! Stå på videre, tipper det hjelper på motivasjonen når du både ser og føler positive resultater så raskt :-)

Anja

19.02.2018 kl.23:20

Først og fremst, for å starte denne kommentaren på gode premisser; jeg syns du er helt RÅ og jeg elsket spesielt innlegget du skrev innledningsvis når du bestemte deg for å fikse opp i livsstilen din. Elsker fokuset på energi og godfølelsen ❤ du inspirerer virkelig! Men, skulle sånn bittelitt ønske at du (og andre) ikke rakker ned på puppene dine fordi de ikke lenger er hva samfunnet anser som estetisk korrekt. Ikke at jeg ikke ser humoren, men er det virkelig slik at enten er puppene fine (les: runde, faste, fyldige, etc) eller en vits og/eller kilde til frustrasjon (les: hengende, slappe, tomme, ujevne, peker nedover etc)? Hva med at det bare er pupper? Funksjonelle, herlige pupper som har eller ikke har gjort en jobb som matmaskin og koseklut? Jeg vil på ingen måte legge opp til at dette budskapet er «ditt ansvar som offentlig stemme» (for det mener jeg ikke at det er!). Men jeg håper kommentaren min kanskje gir grobunn for litt refleksjon rundt måten vi kvinner har en ubevisst tendens til å bidra til å opprettholde en forestilling om at kroppene våre enten er riktig eller gal. Poenget mitt er: det bør være ok å flagge rundt med slappe pupper så vel som faste pupper ❤ (om man i det hele tatt har dét behovet da).
Anja: JA!! Å, så godt skrevet! Var kanskje litt tankeløst av meg, for egentlig elsker jeg jo puppene mine over alt på jord - og spesielt etter jobben de gjorde da jeg ammet! Jeg er helt enig at det blir "feil" å disse boobsa mine, for jeg er jo fryktelig stolt og glad for å ha velfungerende pupper! Takk foe innspillet ditt! :-)

19.02.2018 kl.23:44

Skulle ønske noen fra Ålesundsområdet var interessert i dette slik det ble arrangert kurs her. Men ikke nok folk. For et rått resultat på under 4 uker, lykke til videre! Dette klarer du:-)

Ida

20.02.2018 kl.05:50

Wow!!🤗 bra jobba☺ nesten så man tror det ikke er sant... trener du i tillegg? Uansett sinnsyk forskjell... stå på videre 👏
Ida: Får inn litt aktivitet ja, men har ikke kommet helt i gang som jeg gjorde før jeg ble preggo...!

Sidsel

20.02.2018 kl.05:51

Hva kurs går du på line ?håper på svar😊
Sidsel: Jeg er livredd for at dette skal fremstå som et reklameinnlegg, så jeg må ha svar fra Forbrukerombudet før jeg tør å si så mye om det. Jeg får ikke betalt, har kjøpt kurset på vanlig måte - og nyter ingen goder av at jeg blogger om det :-)

Camilla

20.02.2018 kl.07:34

Du er så rå, er så stolt av deg. Jeg skulle gjerne prøv dette kurset, men de har det dessverre ikke i min by. Men jeg blir veldig inspirert av deg da. Gleder meg til fortsettelsen. Du ser flott ut! Flinkis ;)
Camilla: Takk,Camilla!

Marthe

20.02.2018 kl.11:14

Fytti, du er rå! For en inspirasjon!! Diktatoren min blir 1 år i slutten av mars, og er fortsatt veeeldig glad i puppen, så jeg må nok vente litt. Men du ga meg boost til å sette i gang når hun er ferdigamma ;-)
Marthe: Ikke stress med å slutte å amme, du er heldig som ammer ennå! Når i mars er frøkna født? Maren har bursdag 29.mars! Et helt år! SYKT!

Linda

20.02.2018 kl.11:17

Jeg trodde det første bildet var photoshoppet! Herregud, du er rå!
Linda: Hakke engang retusjert kviser eller redigert lys! :-)

Hanne

20.02.2018 kl.11:24

Wow!!

Vet du om nettkurset dems går ut på noe av det samme? Om det blir ca likt ifht kost?
Hanne: det er ikke det samme, nei:-)

M

20.02.2018 kl.11:26

Så flink du er!

Aner du om det er mulig å følge denne dietten som vegetarianer?

Chanett

20.02.2018 kl.13:52

Fy fillern altså, du er knallrå. Og du var flott før også men for en forandring. Du er flink. Ja jeg er nesten litt satt ut her.

M

20.02.2018 kl.17:25

Dette var den inspirasjonen jeg trengte, så tusen takk for at du deler! Nå vil jeg også begynne på Livea. Dessverre så finnes det ikke noen kurs i Oslo, så må følge et opplegg selv. Og det skal jeg klare! Men jeg lurer litt på hva du spiser, er det 3 x shakes og ett "posemåltid" hver dag?
M: Hei! Så bra du gfinner motivasjon i innleggene mine! :-) Når det er sagt, kurset og maten du kjøper på kurssidene er ikke den samme som du får når du går kurset. Når du går kurset får du kjøpe andre poser med en helt annen sammensetning. Jeg har ikke noe lyst til å fungere som noen kursholder, så du bør kontakte de og heller gå kurset - det er mitt beste råd.

Lizbeth Osnes

20.02.2018 kl.20:13

Oi, for en forandring! Du er knallflink :-)
Lizbeth Osnes: "Flink" er jeg vel ikke, men motivert til å gjøre en innsats vil jeg påstå jeg er! :-) Koselig å ha deg tilbake i kommentarfeltet, Lizbeth! <3

20.02.2018 kl.21:37

Dette inspirerer veldig! Gøy å følge dette :-)

Helene

20.02.2018 kl.23:44

Wow!! Det der er jo bare helt rått!

Aina

21.02.2018 kl.08:50

Hei Line,

Jeg har lest bloggen din lenge og har aldri noengang lagt igjen en kommentar. (aldri på noen andre blogger heller forøvrig), men NÅ vil jeg bare si- YOU GO GIRL!! For en innsats og for en inspirasjon du gir til andre ved slike bilder. Stå på videre, vi er mange som heier på deg!
Fiii fan, dette er knallbra jobba! Veldig inspirerende! Finnes ikke kurs her jeg bor, men jeg har om ikke annet kuttet ut sukker (i to dager, bring out the yay). En smule sur på samfunnet som lovet at man skulle bli slank og fin av amming, UANSETT! lol.

Hanne

21.02.2018 kl.09:41

Wow, du er helt rå!

Og tusen takk for at du ikke oppgir vekt og tall. SÅ mye mer inspirerende med kostholdsendring og helsefokus enn et antall kilo-fokus. Blir så glad av at du er ditt ansvar som blogger/"influencer" bevisst! Fortsett sånn! :)

21.02.2018 kl.15:15

Wow!! Bra jobbet!!

Iselin

26.02.2018 kl.14:35

Hei Line! Sykt bra jobba! Jeg har blitt inspirert når jeg så dine resultater av dette kurset og har selv begynt idag. Må ta nettkurs da det ikke er noe senter i nærheten som tilbyr livea-kurs:/

Må si jeg forstår ikke hvordan du klarer 5!! måltidserstattere til dagen! Jeg skal ha 3 poser og 2 sunne måltider fra et hefte jeg fikk. Men den havregrøten og pasta carbonaraen er helt grusomme! Tips til hvordan jeg kan få de litt bedre?!😅 er verdt det til slutt tenker jeg, men brekker meg når jeg spiser det 😳🙊
Iselin: havregrøten steker jeg pletter av! (Får 6 stk av de på en pose) og pasta carbonara har jeg kokt blomkål oppi! Syns carbonadaen er veldig god jeg! Usikker på om nettkurset er det samme som livstilskurset..? Jeg aner ikke, jeg har ikke prøvd det.. her har jeg jo kurssted typ 5 min bortafor..!

Iselin

27.02.2018 kl.12:41

Det var lurt!👍🏻 Blomkål oppi ja, det skal prøves ☺️ Nei det er ikke helt det samme, vi skal bruke 3 erstattere og ha 2 lunsj/middager fra en meny de har laget. Men det var det eneste jeg kunne ta siden jeg ikke har livea kurs i nærheten 😔 lykke til videre 👊🏻

Skriv en ny kommentar