hits

Headerbilde

Om jeg vil bo i Skien? SERR?

  • 17.04.2018     12:06

For et par år siden var vi på husjakt. På ønskelisten stod utsikt, mange soverom og garasje. Jeg huket av på søk i annonsene og mye rart dukket opp før jeg brakk det ned til Stathelle/Langesund. 

I den anledningen så har det seg slik at mine søk på finn.no ble lagt merke til, og har du vært så evneveik at du har meldt deg på et og annet nyhetsbrev eller huket av på «husk mitt søk» så kan du takke faen på at det ramler inn ymse i mailboksen din fra eiendomsmeglere som skal prakke på deg et hus eller fler.

Jeg lar det ofte gå sport i å faktisk svare på noen av henvendelsene jeg får, som hos vanlige mennesker vanligvis bare ville blitt lagt i «slett»-boksen på mailen, for noenganger kan jeg fyre meg opp av? ja, i grunn ingenting. Som for eksempel da en eiendomsmegler mente det var på sin plass å tilby meg et hus i SKIEN når søket mitt åpenbart var innen en radius på typ 500 meter i Bambleland. Joda, Skien ligger ikke langt unna, men her må man kjenne sin besøkelsestid, tenkte jeg.

 

 

"Viser til interesse om et hus i Skien!" REALLY, Torgeir, really? Torgeir MÅ få et svar. Merk at jeg på dette tidspunktet, 6. januar 2017, er høygravid og full av skumle hormoner som kunne utryddet menneskeheten om jeg kunne fått fritt spillerom. 

 

 

 

Rett skal være rett, jeg fikk en veldig hyggelig mail tilbake fra eiendomsmegleren som takket for fredagens latterutbrudd. Ikke så galt at det ikke er gæærnt for noe! Forøvrig kan jeg opplyse lesere utenfor Grenlandsområdet om at kvinnen som det er referert til ved bilde i mailen er Hedda Foss Five, som er ordfører i Skien. 

Skiensfolk, ass. 

PS: Skien ligger innerst i Langesundsfjorden. Der kaller de Langesundsfjorden for Skienselva. Halvveis ned Langesundsfjorden kaller Porsgrunnsfolk elva for Porsgrunnselva. Porsgrunnsfolk kaller Skien for Nordbygda og "byen innerst i Porsgrunnselva" og litt lenger ned i elva kaller Stathellefolka elva (som nå har i grunn blitt til en fjord) for Frierfjorden og vi kaller porsgrunn for "der borte". Ved havet munner Langesundsfjorden ut, og der ligger Langesund og der vet de ingenting. 

 

Slutter å lese din blogg hvis du mener den heter noe annet enn Skienselva. Hade

Henrik Ibsen 17.04.2018 - 15:28

Blir tvunget inn i Ap, herlig!! 😂😂 (stemmer selv borgerlig så da treffer sånne spøker rett og godt i hjerterota)

Men du, da du skrev om moren din for en stund siden så nevnte du noe om noe tannlege-greier. Kan du skrive litt om det? Hadde selv en tannlegedrøm, men endte med å bli noe helt annet. Og angrer ikke for å si det sånn! 😊

Hilde 17.04.2018 - 18:12

Haha! Du er helt fantastisk 😂😂 låv ju!!!

Silje 17.04.2018 - 18:26

Nå lodde jeg meg nesten ihjæl!!! Har jo vokst opp i Skien!! Men kom meg unna før AP fikk kloa i meg!

Hilde 17.04.2018 - 20:36Design laget av Silje Lien Design