🎶Nå har vi vaska gølvet og alt det der.

God morgen, og god andrejulsdag! Regner med at julen nå faktisk kan senke seg over de mange hjem, for nå er det verken en åpningstid som må rekkes eller en ribbe som må få perfekt svor..? Alle gavene BØR være i boks og allerede gitt bort – og kanskje har du vurdert om det lar seg gjøre å pakke inn noe du har fått og gi videre? Vel, der har vi hvertfall gjenbruk på sitt aller beste og det er trendy da…! Vi har alle vært der. Den personen som gir julegave helt spontant uten at det var noen avtale på det. Og du bare…”ehh, jeg har bestilt til deg, men det har ikke kommet ennå!” eller “Ååånei, så flaut! Jeg har glemt den!” Eller du bare slenger sammen en vinflaske du fikk fra jobben oppi posen som fulgte med gaven fra tante Asta og rekker akkurat å stappe nedi marsipangrisen du vant fordi du fant mandelen på grøtfest med naboene i går og BOOOM – “God jul til deg også, her er en liten julegave til deg!”

Jeg leste en kommentar på en gruppe her om dagen om en mamma som hadde holdt på til 05.00 om morgenen til julaften, slik at alt skulle være perfekt når julemorgen kom to timer senere.  La oss si det sånn, hadde jeg ikke bestemt meg tidlig for å droppe mange av de julete syslene, så hadde jeg gått . Julaften var forøvrig ikke hos oss, den var hos min supersvigerinne som jeg mistenker eeeeelsker alt som har med julesysler å gjøre, så jeg lot henne ta seg av alt det som tar mye tid. Hun har i tillegg stålkontroll, så jeg finnes ikke bekymret for at noe mangler på julekvelden, for å si det sånn! Her hjemme droppet jeg som alltid julevasken –  jeg så ikke på nedvask av huset som noen nødvendighet da vi har en snart to-åring i heimen som lager spor i både taket, sofaen og på andre siden av Langesundsfjorden når hun spiser spagetti.

På julaften så det det ØST ut masse søte bilder av striglete barn i sofaen med matchende pyjamaser i skinnende flotte hjem på sosiale medier. For vår del var ikke det tilfellet, jeg hadde nok med å pakke inn de siste julegavene…!

Jeg skal være helt ærlig, i jula ser jeg ofte mange som fremstiller seg som noe helt annet enn de egentlig er – julen er rett og slett høytid for JUGING!

Værste tilfellet holdt jeg neste på å stå for selv… Instagramvennlig bilde VS virkeligheten. Jeg var faktisk nær ved å legge ut bildet til venstre på instagram, men visste jo at jeg raskt ville blitt tatt i løgn. Så sannheten er den til høyre, og for å være ærlig så ser det relativt ryddig ut til oss å være…! Jeg har fått masse flotte gaver i jula,og jeg har i tillegg fått gleden av å gi bort gaver som andre har satt pris på. Som tidligere nevnt i innlegget før jul, så har jeg dette året prøvd å kjøpe ganske mange av julegavene mine lokalt! Ikke alle selvsagt – noen av julegavene kjøpte jeg på nett, blant de julegavetipsene jeg gav dere i desember. Under juletreet lå også noe gjenbruk som stod øverst på min ønskeliste (gjenbruk fordi man må så langt tilbake i tid at det ikke produseres lenger. Faktisk er det snart 100 år siden det kom i produksjon! Lover å skrive om det i et senere innlegg…!) Men det mest lokale jeg kjøpte var å stikke ned i garasjen til naboen min! For hun driver nemlig et glassblåseri, og gjør stor suksess med sine fargerike og spennende glass! Så etter to år med full utsikt til utstillingen hennes fra kjøkkenbordet, så var det jaggu på tide å shoppe lokalt! Og mer lokalt enn det, går vel ikke..!

Nei, nå får jeg jaggu prøv å rydde vekk litt rot. Man vet jo aldri når det plutselig dukker opp julebesøk i heimen, og da er det greit å hvertfall ha ryddet en sti fra kjøleskapet til sofaen og til toalettet.

Ha en super dag videre, håper julen har behandlet deg godt – selv om du ikke har matchende julepysjer til ungene dine! 😉

Supporterfrue – Line Victoria

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg