1 års jubileum feirer vi med video, syns jeg!

Reklame | The Solution fra Oslo Skin Lab

Hei fine folk!

Tenk at det er over et år siden jeg fortalte dere om et kosttilskudd jeg var blott utfordret til å teste. Et kosttilskudd som skulle vise seg å bli min -eneste- lille hudpleierutine jeg gjør fast! (Da tenker jeg ikke på sminke som hudpleierutine da, jeg har ikke helt gitt opp å sminke meg til noen festlige anledninger…! 😅 )

Jeg satt med kameraet i hendene og skulle knipse noen bilder. Helt til jeg faktisk innså at – hey, la meg lage en Vlog istede – for det er jo så poppis – og da får jeg muligheten til å prate om produktet og ikke bare vise frem bilder!

The Solution finner du HER med 65% rabatt på første pakken!

Jeg skal innrømme at jeg syns det er litt stas å se at flere og flere sverger til kollagenpulveret «mitt», noen av de er riktignok yngre enn meg – men de er ærlig på at det er for å forebygge fine linjer og rynker. For meg er kanskje løpet kjørt for Evensen-kløfta i panna mi, men det betyr ikke at jeg kan forsøke å gjøre hva jeg kan for å bremse bivirkningene av det faktum at huden taper sin naturlige kollagen i huden etter fylte 30-ish. (Noen tidligere, noen senere.. Men det skjer!)

Som jeg sier i videoen – jeg skal ikke si at du MÅ kjøpe dette eller SKAL kjøpe dette – jeg hadde bare lyst til å vise dere hva slags effekt JEG har hatt av kollagenpulveret. Jeg har riktignok ikke plettfri hud som en 19-åring, men det var heller aldri målet – målet var å finne en rutine for meg som ikke tok lang tid og som gav resultater jeg gledet meg over. Og nå som jeg har vært igjennom alle årstidene med påfyll av kollagenpulver til huden min, så kan jeg jeg herved gi tilbakemeldingen etter et års forsøk at dette funket veldig godt for meg!

Dessuten – når man blir opptatt av å se etter resultater så blir man kanskje litt mer opptatt av de andre rutinene sine? At kollagenpulveret er med på å endre andre dårlige hudpleie-rutiner? Solarium har jeg droppet, jeg har blitt mye flinkere med solkrem – og… nei, jeg spiser dårlig hurtigmat og legger meg med sminke på ennå, så jeg kan ikke si at livsstilen min har forbedret seg i takt med forbedringen av huden min, høhø!

Også syns jeg det er verdt å nevne at denne videoen ble spilt inn nå nylig, og jeg kan jo ikke akkurat påberope meg at jeg lever et stressfritt og harmonisk liv for tiden! Men når kropp, sinn, hode og psyke får lide – så er det faktisk interessant å se at huden står til 20 i stil til tross for minimalt med søvn og ingen pauser de siste ukene. Det er ganske virkelighetsfjernt for min del – for vanligvis så er huden min det første du kan se det på at jeg har lange dager og altfor korte netter! 😅

Du er mer enn velkommen til å teste ut kollagenpulveret The Solution HER – og jeg er så heldig å få lov til å gi link som gir deg som gir deg 65% (!!!) på første pakken, (175 kroner)  og deretter 30% på de neste hvis du velger å fortsette med kollagenpulveret! Det er ingen bindingstid og du kan avslutte når du vil, og det er jo ganske greit hvis du vil teste det ut først!

 

…og hvis du vil ta en titt på reisen jeg har gjort sammen med Oslo Skin Lab og se før og etter bilder så blogget jeg første gang om det HER i juli ifjor deretter en oppdatering HER etter sommerferien i fjor, min brunkremfrie høst HER og min hyllest HER! Er det ikke GØY å se?!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg