Kampdag.

Mandag ble jeg kastet ut av leiligheten til Torben. Årsak: Liverpool møtte Swansea. Det var verken rom for kjærlighet eller søte ord, det var rett på sak:

Torben: “Ring til Aina og si at du kommer på besøk i kveld.”

Jeg: “Hæ, hvorfor det?!”

Torben: “Gutta. Fotball. Du. Borte.”

Men Aina ville ikke ha besøk av meg. Så jeg krabbet ombord på ferja og akte meg opp bakken til huset mitt. Vel vitende om at mannfolket satt å hyttet med neven foran 65 tommers TV`n og ropte “IDIOTDOMMÆÆR!” i tide og utide i kor med de andre gutta.

Heldigvis har jeg forsiktig kuttet ned på frynsegodene det bærer med seg for Torben å ha fått seg kjæreste. (Eller “kjærring” som han så vakkert kaller det.) Jeg har nemlig konsekvent sluttet å vaske hos Torben. Og i frykt for at gutta som skulle komme på fotballkampbesøk senere den kvelden skulle få anelse av at the Torbinator ikke hadde kustus på kjærringa si,  så måtte Torben til pers på egenhånd. Det var et vakkert syn. Jeg gråt en skvett.

IMG_20130916_165924

Bildet ble litt blurry, for jeg måtte smygfotografere. Aldri i verden om han hadde stilt opp frivillig med støvsuger og vaskekost.

Livet til Torben har forandret seg radikalt etter at han fikk kjæreste. Og slik ser Torbinator ut lørdag, tidlig kveld (21.45) Han sov seg faktisk gjennom TV2Sporten. Fikk melding av ei felles venninne at

“…dette var heeelt vanlig i Torbens ungkarsliv også, men da var det andre grunner til at han sloknet på gulvet/sofaen/badekaret klokken 21.45 lørdagskvelden!”

1001267_10151909641226411_974150467_n(1)

Jeg fikk også kjenne litt på følelsen av hvordan de virkelige fotballfruene i Premier League har det. Mannen dresset seg opp i full Liverpool-outfit. Han spilte faktisk en fotballkamp, men i en divisjon som er så langt nede at de har minustegnet foran divisjonstallet.

IMG_20130916_214204

Torbens Outfit: LFC-strømper (fra 2010-2012-sesongen), LFC-shorts/LFC-trøye (Bortekamptrøye fra 2007/2008-sesongen) og “Justice 96” armbånd.

Han kom forøvrig hjem og erklærte at det var en grunn til at han likte SE på fotball fremfor å spille selv. Og så ble han liggende ut i melkesyrekoma resten av kvelden.

Selv har jeg byttet farge på øynene for å gå høsten i møte! (Eller så har jeg bare gjort det fordi jeg mistet den ene linsen min i vasken, og tenkte at jeg ville antageligvis få flere spørsmål med et grønt og et brunt øye, enn med to brune øyne. Nå ser jeg litt østblokkland-aktig ut, og lurer på om jeg skal legge til -ski etter alt jeg sier..!)

Vi-ski hørs-ski sener-ski, folk-ski!

Dåbri Djen. Line Victoria

IMG_20130913_114402

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg