“I gæmle dågær!” (I gamle dager)

Jeg lodde ganske greit da jeg leste et innlegg fra sånn ca 2008, da jeg på den tiden frekventerte den kulørte sladrepresse titt og stadig… Jeg syns det var verdt å re-poste. For jo emr jeg tenker tilbake på det så er det faktisk en innmari morsom episode!
Jeg var på butikken igår. Fikk et av mine plutselige vaskeanfall og kjøpte et arsenal av vaskepulver, jiff, mopp, spray, skrubb,, krystal, ajax, søplesekker og vaskeservietter. Rasket med meg Se og Hør i samme slengen, og ber om to tjuepakninger med lyseblå petterøes mild. Ikke et spor av kalorier er lagt til handlelista. Mens jeg legger varene mine på rullebåndet, kremter mannen bak meg. 
-“Du er singel, du??!”
Noe imponert over hans evne til å se det humoristiske (og triste) i min handleliste, gir jeg mannen bak meg en tirade av unnskyldninger:
“-Ja, jeg skal hjem å vaske alle spor etter han, hver eneste krik og krok, støvsuge bort alle minner, vaske bort alle syndige flekker, kaste ut alt sengetøy han har rørt og putte boxerene hans i blenderen, hvorpå jeg skal sulte meg selv mens jeg leser Se og Hør og røyker Petterøes Mild til kreften kommer snikende og jeg inkasserer utbetalingen Storebrand Kreftforsikring jeg ble lovet da jeg signerte for å få mer bonus på seilbåtforsikringen min. Åssen det??, spør jeg innimellom alle biip-biip fra strekkodemaskinen og måpende ansikter.
“-Jeg leste at det var slutt i Se og Hør”, svarte han stille.
Noen ganger burde jeg bare holdt kjeft. Jeg tuslet inn i minibussen min og rullet fredelig nedover Galgeberg-bakkene og parkerte SmithsVenner-traileren min. Syklistene kunne endelig føle seg trygge på veiene denne maidagen i 2008 da jeg satt i leiligheten og furtet resten av dagen.
Husker også veldig godt at min fantastiske mamma alltid pleide å si etter at det ble slutt mellom meg og beilerne mine….“Sukk…- Tilogmed Hitler hadde kjæreste, Line”. Hadde hun levd nå så hadde hun blitt imponert over mannen jeg har kapret.
Akk, den tiden i Tigerstaden. Om jeg savner Oslo? Så definitivt ikke! 
Jeg har vært innom Tiggerstaden et par dager nå, i forbindelse med jobb. Og jeg må dessverre av hele mitt hjerte si at jeg absolutt ikke ønsker meg tilbake. Det man får for pengene sine, under to timer sørover og familien i 2 minutters omkrets, er så gull verdt at det finnes ikke ord. Jeg ble faktisk litt deprimert av å gå rundt i byen og kjenne på alle følelsene jeg hadde av å gå rundt i gatene jeg engang frekventerte så mye. Det eneste jeg syns er drittkjipt er at jeg ikke flyttet hjem litt tidligere! 
Forresten, sånn helt ut av det blå. Torben har fått fotsopp… :

Og til dere som lurer på hva dietten min består av for tiden så ser de fleste middagene mine ut slik:

Og hva syns jeg om det..?
Skrives senere! – Supporterfrue, Line Victoria. (Som as we speak sitter å glitter med et halvt øye på Liverpoolkamp. Foreløbig 1-0 til Liverpool. 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg