Rookie mistake.

Men hva fasen… Planen om å blogge mer frekvent enn to ganger til jul ble brått ødelagt av en rookie mistake. Jeg glemte faktisk speilrefleksen min hjemme. Nuvel, iphone-kameraet får da gjøre susen.

Har ankommet Strømstad Spa, og var så heldig at jeg fikk en deilig suite-leilighet for meg selv. (“For meg slev” er riktignok litt dårlig forklart, for akkurat her jeg sitter på balkongen har jeg fritt innsyn til kollegaen min sitt soverom i suiten ved siden av..) NakenMandag utgår for oss begge.

Slik jeg har tydet den hyggelig hilsnen på rommet er jeg invitert på båttur, og jeg har en vag følelse av at det kan ha noe med en RIB å gjøre, alternativt noe annet som flyter. Jeg har såvidt blitt i litt hyggeligere humør etter den trollske ferjeturen over, pensjonister på harrytur må være noe av det…. VÆRSTE å være på et skip med. Et øyeblikk der håpet jeg på en reprise av Titanic. 

Å din jævel, de bildene ble dårligere enn jeg trudde! Nuvel – det blir bedre tider bildemessig. Når det er sagt fikk vi gjort litt pensjonistsaker på ferjeturen over – en kartong røyk er handlet inn, samt at vi gjorde et tappert forøk på å vinne 1000 spenn på bingo. 

Kollegaen min Stian, minst like glad for pensjonisttilværelsen. 

Edit: Det ble forøvrig RIB-tur, og det var fantastisk moro! Jeg har jo vært mye rundt Kosterøyene, det var noe helt annet å se det fritt for båter og i 50 knop, hahah!

Nå har jeg lagt meg godt nedi hotellsenga, for å kose meg. Hadde et par timer på spa først, skippet 5-retters middagen med de andre og koste (!) meg med en shake istede. Beinhardt. Hotellivet gjør det bittelitt vanskelig å følge dietten, vanskelig – men ikke umulig. Heldigvis er det eget kjøkken i suiten jeg fikk, og det gjør jo ting litt enklere dog. 

Forøvrig begynner hotell-dillaen min å gi seg litt nå. Jeg elsket jo før å sove på luksuriøse hoteller, men med endel overnattingsdøgn i kjeden så merker jeg at jeg savner min egen seng. Og min egen dyne. og snorkingen til Torben. Faktisk. Man har liksom ikke så mye å gjøre på jobbreise enn å …ja, jobbe.. Det kan bli sene kvelder med mac`en i fanget, og det blir fort til at hotellopphold for meg blir litt jobb-ish. Det er nok derfor vi drar minimalt på hotellferie på noen av våre 180 hoteller, blir som regel da med familie og venner i såfall. Uansett, avslapping for meg er i båt – så enhver sjans til å ha en tur med båten er sykt mye verdsatt enn noe annet syssel når man har en ledig stund.

Akk, blir her i hele morgen for å bli ordentlig kjent med hotellet, så bir det pensjonistturen med svenskebåten tilbake igjen. 

Vi høres i morgen! 

PS: Så JÆVLA glad jeg blir av å se at dere kommenterer, liker og besøker bloggen min! Jeg blir nesten litt rørt! 🙂

 

4 kommentarer
  1. Haha, å reise på harrybåt rett etter 20. i mnd må bli en brutal opplevelse 😀
   Så moro med mange nye innlegg på bloggen, har fulgt deg siden du var på messTV og jeg var student og derfor oppe på natta, fisehumor blir jeg aldri for gammel for 🙂
   Liker foressten det nye designet på bloggen

  2. Det bildet over,deg i mårrakåpe var tøft.
   hehe vet ikke helt hvem a dere som hadde kommet verst ut av en naken mandag.
   Harry tur med penjonister er jo morro.pga det vet som regel når tollerne ikke er der.
   Kan se det på mengden de kjøper

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg