Fotballfrue vs Supporterfrue

Hei fine folk. 

Jeg trodde jeg døde av sult denne helgen, men så viste det seg bare at jeg hadde sovnet. Faktisk har jeg hatt på meg pysjamasen fra fredag kveld og helt frem til søndag morgen. Jeg har ikke gjort en dritt fornuftig, annet enn at jeg har…(hold dere fast!) ryddet vaskerommet! Jeg fikk jo så mye kjeft, og jeg tenkte at jeg måtte forte meg å rydde det før vi skulle besøke svigers idag – slik at jeg kunne slenge opp bilde og fortelle henne at sønnen hennes HAR funnet seg et koneemne…! Vi gikk en lang og hyggelig tur på Tangen Fort i Langesund da, hyggelig når det først er litt solskinn utenfor døra. Og jeg tross alt har MASSE ubrukt treningsklær jeg er i ferd meg å slanke meg ut av. 

Anyway – husker dere forleden at jeg postet et Fotballfrue vs Supporterfruebilde for en stund siden? 

“Fotballfrue vs Supporterfrue – bruker samme krølltang.”

Jeg vil gjerne få påpeke at det på ingen som helst måte var meningen å disse fotballfrua, Caroline Berg Eriksen. Som mange av dere vet så er jeg superfan av den dama.Ordet på gata er at hun er jævlig hyggelig også – samt har en stor porsjon humor, og da er hun ganske diggbar i mine øyne. (Jeg trodde før at hun var streit som en geit, men jeg har innrømmet tidligere at jeg tok meeeget feil!)

På min blogg finner du, (ref. en av mine blogglesere) …..”en blogger med svært lite å fare med på motefronten, interiørfronten, matlagingsfronten, treningsfronten osv…” og det syns jeg du skal huske på i den store rosabloggjungelen. Caroline bruker masse tid på flotte bilder, et ryddig og pent hjem, trening, og business, mens jeg bruker i grunn mest tid på …ehh… ikke så mye. 

Derfor føler jeg for å ta på meg rollen som Carolines tjukke og ikke fullt så suksessfulle alter-ego. Jeg er helt overbevist om at det bor en liten speilvendt-Caroline i meg. 

Carolines kontor vs mitt kontor:

Carolines stuebord vs mitt stuebord.

Og når vakre Caroline sender ut julekort med dyra sine:


(Bildet er stjålet fra www.carolinebergeriksen.no

 

…så var kanskje ikke vi heldige med julekort-idèen vi stjal fra herr og fru Eriksen….:

Jeg velger herved å legge skylda på en dårlig fotograf og ikke spesielt fotogene dyr.

 

Nuvel – forskjellen mellom Fotballfrue Caroline og Supporterfrue Line er mange. Jeg lover på tro og ære at jeg ikke skal prøve å hoppe etter Wirkolai, eller hva nå det heter. 

/Line Victoria – supporterfrue.no 

 

2 kommentarer
  1. 😀 Liker denne “serien” fotballfrue vs supporterfrue! Har akkurat brukt to timer på å forklare datteren min at det er lov å være seg selv, selv om andre måtte mene noe annet.
   Kunsten å være seg selv kan du tydligvis, og den kunsten kan fotballfrue også, men moro å se hvor ulikt vi mennesker gjør samme ting 🙂
   Og foressten, sååå glad hver gang det er nye innlegg på bloggen din, og nå skjer det jo hele tiden! Perfekt kveldsunderholdning.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg