Rema 1000 Stathelle – savner dere meg?

Det er ikke bare lett å holde hodet kaldt når man er på diett. Jeg merker ofte at jeg har lyst til å klubbe ned et av marsvina mine, smelle opp frityrkokeren og lage marsvin-ragu med salte potetbåter, men heldigvis klarer jeg å motstå fristelsen. 

Fristelser er det dessverre nok av. Jeg har jo fortalt om min evinnelig kamp mot fristelsene når jeg er på tjenestereise/jobbreise. All den hotellmaten, sukk.

Men jeg møter fristelser i butikken også, hele dagen lang. Jeg føler meg som en narkoman i første fasen av rehabiliteringen – vandrende gatelangs/hyllelangs mellom billige skudd (sukker) og gratis hasjsprøyter (foccacia) . Her kommer jeg til litt kort hva angår min viten om narkotiske produkter, det er ikke helt mitt felt. Mintsjokolade derimot – det kan jeg ha et langt foredrag om. Jeg mener helt oppriktig at den følelsen jeg har når jeg spiser mintsjokolade er den samme som hvis jeg var knarkis og koste meg med litt heroin en fredagskveld.

I helgen var jeg på min vanlige shoppingtur på jakt etter spinat, agurk, blomkål og annet grønt jeg kan putte i den ene middagsshaken jeg ser frem til hver dag klokken 17.00. Jeg er veldig, veldig fan av Rema 1000 på Stathelle (ikke reklamefinansiert innlegg!) og det er faktisk et høydepunkt å ta turen dit uansett grunn.

Ironien var at akkurat idag hadde Rema stt frem bokssmågodteriet, og av en eller annen merkelig grunn stod ALLE favorittene mine fremme og ropte på meg!

Alle bortsett fra vingummien uten strøssel på bildet (og focaccia) er MINE STØRSTE FIENDER!!!

Og så ble min deilige Rema 1000 på Stathelle plutselig løvens hule. På hvert eneste hjørne av butikken stod de – fulle av fristelser, og langet alt jeg hadde lyst på…:

Og så klarte jeg omsider å slite av meg de sukkersøte jentene og landet hesblesende i kassa 

 og jeg bare: – “POSE TAKK!!!!!”

 

Hvis jeg blir feit igjen så skal jeg saksøke Rema 1000 på Stathelle.

Dessverre er det slik nå at Rema 1000 på Stathelle muligens går en uviss tid i møte, med tanke på hvor mye omsetning de har tapt på at jeg bare kjøper kaninmat når jeg er innom. Men hey, jeg kjøpte krabber på halvpris her om dagen da!

 

 

Line Victoria – supporterfrue.no

 

8 kommentarer

Siste innlegg