-Opp å stå, “DittLudder”!

Jeg har faktisk litt ufrivillig blitt et lite gadgets-monster. Jeg har hatt en sånn aktivitetsmåler som har fungert fint fra PolarLoop, men de siste spinningtimene mine har jeg gråti litt fordi jeg har sett de kallenavnene/nickene som har dukket opp på skjermen og vist forbrente kalorier/puls osv, og SUPPORTERFRUE ikke er representert på den skjermen.

Jeg ble den lykkelige eier av et sånt pulsbånd da jeg var på trening igår, og gledet meg VOLDSOMT til å ta det i bruk. Dessverre for meg brukte jeg langt flere kalorier på å tenke meg ut et kallenavn (det navnet som kommer opp på skjermen foran alle som trener) enn jeg faktisk brukte på selve treningsøkta..

 


(Over ser du altså de skjermene der pulsen min da kommer opp… bildet er dog ikke fra Nr1fitness, altså.. Jeg skulle bare vise hvordan det så ut!)

Jeg ville jo helst hatt Supporterfrue – men det ble akkurat litt for langt. Jeg spurte resepsjonisten om jeg kunne få nicket “DittLudder” for da kunne spinningintruktøren rope ut “-Litt mer tyngde nå, DittLudder” eller enda bedre “-Opp og stå, DittLudder”. 

Har noen et eller flere forslag til hva nicket mitt på pulsmåleren skal være? Jeg er veldig svak for kreative forslag, og har i grunn ingen sperrer… (Detta veit dere jo allerede..) 

Jeg tror det kan ha max 9 eller 10 bokstaver. 

Jeg har ikke noe premie å dele ut, du får heller huske på at om jeg velger ditt forslag, så kommer jeg til å tenke på deg når jeg svetter og er sår i ræva. 

PS: Det orange armbåndet har jeg fått fordi jeg er ei VIMS når det kommer til nøkkelkort. Så jeg har nøkkelarmbånd istede, så jeg ikke roter det vekk. Enda mere gadgets, gitt!

PPS: Ja, jeg vet at pulsbåndet skal under fjellhyllene og ikke rundt huet. 

8 kommentarer

Siste innlegg