Blåmandags-spinn!

Ååå, sykkelstumpen miiin! ikke visste jeg at jeg likte spinning så godt, jeg har jo vært ekstremt imot alt som gir meg høy puls på trening. Nå har jeg sluttet med vaselin i sykkelbuksa også, så timene har blitt litt mer komfortable. Riktignok er det INGEN andre enn meg som tør å bruke “vaselin-sykkelen” som de kaller den, den sykkelen er tydeligvis forbeholt meg.

Lørdag morgen: Kjempegøy å ta skryte-selfie i speilet for så å bli fotobombet av mannfolket:

Idag hadde jeg igjen pulsbeltet på meg, og dæsken – det er utrolig moro å se pulsen og hva jeg forbrenner på storskjermen der! Idag lå jeg på rundt 82-86 % av makspuls, (oransje og rød)  noe jeg syns fungerte godt siden jeg tross alt ikke har fullt med energirik mat i magen. Jeg har en ekkel følelse av at denne uken er en sånn uke jeg kommer til å stagnere litt på vekta, jeg har hatt en veeeldig god kurve nedover siden jeg begynte – men det er mulig jeg må intensivere treningen litt, eller kanskje trene litt andre muskler enn bare bein og spinning. Zumbaen på lørdag var litt i overkant mye koordinasjon og trinn jeg ikke klarte følge med på, men likevell en skikkelig økt med høy intensitet. Merk dere at jeg faktisk ikke er en som tar meg selv så høytidlig, så når jeg ramlet ut av de litt vanskelige trinnene, så danset jeg bare “fylledansen” min for å holde pulsen oppe.

Nå har det seg også slik at sykkelbuksen min har blitt litt for stor til meg..! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, jeg kan jo ikke kjøpe nye sykkelbukser etter hver 2.uke..! Jeg MÅ ha den pad`en i ræva, hvis ikke tror jeg kanskje jeg pådrar meg 3.gradsforbrenning tilslutt. Sannheten er at jeg den siste timen stod mye mer på sykkelen for å slippe unna gnagsåret, så har noen noen tips? Går det over tilslutt..?! 

HERREGUD! Dette skulle ikke bli noen jævla treningsblogg heller da! Sorry-bårri, jeg skal styre meg!

Torben har omsider kommet seg etter shottekonkurransen på lørdag, den hyggelige festen som varte i ca 2,5 timer for Torbens skyld. Jeg hadde jo helt glemt at jeg ikke akkurat har gitt han så mye mat de siste ukene (siden jeg har hatt min egen mat, så har ikke han spist noe som kan friste meg – derfor har også han rast ned i vekt..!) og da endte han med å overvurdere seg selv på lørdag. Mannfolk ass. Men hey, han så fantastisk ut i lederhosen, da! De få timene det varte….

Bildet fra tidligere på kvelden, – for en flott gjeng med sunn tysk-norsk ungdom! 🙂

Nå er tiden inne for å finne loppene i dyna i sengetøyet – AUF WIEDERSEHEN!

 

5 kommentarer

Siste innlegg