Pupp på tur!

Da ligger jeg i massasjestolen på senteret og venter på min 2.treningsøkt (!!) idag. Jeg blingsa nemlig litt på dagen, så en morgenøkt og en kveldsøkt måtte til denne onsdagen for at alle blir fornøyde. Spinning til morgenen og styrke nå klokka 17.00. Jeg hadde rasket med meg treningsklær til økt nr. 2, men selvsagt glemt treningsbh-topp. Når du har så store jugs/daier/patter som meg, så MÅ jeg ha en trang sportsbh, ellers risikerer jeg tidenes to digre blåveis i fleisen i morgen.

(Vet dere hvor SYKT pinlig det er å knipse bilder av seg selv på dassen på treningssenteret eller?? Den pinlige knipselyden fra kameraet er sykt avslørende…!) Jeg får bare unngå hopp og sprett og heller satse på skikkelig styrke idag. Kan man få strekkmerker av slengende daier på vift? Kanskje bare noe jeg innbiller meg..?

Så nå lighre jeg hetr og direer i massasjestilen, og jeg klartrer ikke skrive ovedenrlig fordi dert rister såe!

4 kommentarer
  1. psst! Du kan slå av lyden på mobilen på siden 😉 Da slipper du den pinlige lyden!
   Hilsen IT-supportfrue.
   Btw, håper både du og patta har det bra etter treninga i dag, har sikkert mindre enn halvparten av dine og det gjør sykt vondt når de henger og slenger fritt, så du har min største medfølelse når du skal trene uten stram nok bh!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg