Fotballfrue vs Supporterfrue – God Morgen!

God morgen, godtfolk! 

Det er morsomt å se hvor likt livet til Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) er mitt liv som supporterfrue. Med noen unntak, selvsagt. Det er ikke til å skyve under en stol at jeg mer enn gjerne skulle hatt mye mer påfyll av livet til Caroline, som mange av dere vet så er jeg stor fan av hva hun har fått til og motivasjonen hennes, hun er en businesswoman av de skjeldne, og det kreves hardt arbeid hva hun har fått til. Det må være lov til å misunne henne litt, syns jeg.

 

Jeg sitter på do og skriver dette blogginnlegget, rett og slett fordi det er akkurat HER jeg får den beste inspirasjonen til å skrive. Jeg holder på med et par innlegg jeg både tror og håper dere kommer til å kjenne dere igjen i, og motivasjonen for å fortsette bloggingen er virkelig på topp. 

Sannheten er at jeg har fått så utrolig hyggelgie og varme tilbakemeldiger på det jeg gjør, og det soler jeg meg i glansen av. Faktisk fikk jeg verdens hyggeligste tilbakemelding i kassa på min elskede Rema 1000 da jeg var på vei ut døra: “Vi heier på deg!” sa hun idet jeg gikk ut av skyvedørene med posene fulle av dagens fangst. (Sopp og blomkål)

Jeg har trent veldig denne uken, men kjenner at det kribler etter å dra på trening idag også, men satser helelr på en skikkelig Tabata-økt i morgen, en økt der jeg ikke aner hva jeg går til eller hvilke muskler som skal få kjenne det. Kanskje likegreit å ikke vite. Det som er digg er at jeg merker nå at jeg begynner å bli litt “strammere” i fisken, men at pattene begynner å peke nedover dessverre. Jeg fikk Torben til å kjenne på forskjellen igår, og han kunne konstatere at de minnet litt mer om gelè-sokker med en neve kronestykker i bunn av sokken. 

(Nå har jeg forflyttet meg fra dass og satt meg ut for å nyte en kreftpinne)

Øverst til høyre ser dere resultatet av en ny sykkelshorts. Med ekstra polstring. Sjekk kjerring-tissen jeg får i denne shortsen a! Sukk….       Bilde2: Et av mine måltider, pasta carbonara-shaken med sopp!       BildeNr3: Eneste glede i høstkulda er en app/brikke som gjør at jeg kan komme til oppvarmet bil. Det er VIRKELIG en høydare med den nye bilen.         Bilde4: Et av de mange bildene som har blitt tatt når jeg ikke er klar over det.          Bilde5: Et av de mange bildene jeg sender til venninner for å dokumentere vektnedgang.          Bilde6: En morgenshake før trening. Sjokolade med mint!         Bilde7: På vei til en av de maaaaange treningsøktene jeg har hatt denne uken.         Bilde8: Den nye sykkelshortsen og et eget gelè-sete til bruk på spinningsykkelen. Takk for god pris! No more borrelås-gnagsår i ræva!          Bilde9: Mens andre koser seg med 5-retters, sitter jeg stuck på hotellrommet med en kasserolle og dvassen blomkål. OOHhh, livet som Liveakurs-deltager, gotta love it, – ikke sant?! 

-Line Victoria, supporterfrue.no

5 kommentarer
    1. Synes du er kjempeflink Line 😊😊 Masse lykke til videre. (Fått med deg at Marius bor i USA nå? ?) ha en superfin dag. Klem Cathrine

    2. Se det fra den gode siden,Du har slått fast at typen din er glad i deg for personligheten din,og ikke puppene.Det må da være en posetiv ting vel?

    3. Hei igjen 🙂 Ja, nå er han snart 17 år – hjelp – godt det er bare unga som blir eldre og ikke jeg hehe 🙂 Får en del kommentarer om at hun er lik meg ja. Ikke så vanskelig å se hvem foreldrene er på noen av barna mine – har jeg fått høre – vi har fordelt genene godt der 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg