FLAUSE!

God kveld i stua!

Jeg ble litt skuffet over meg selv når jeg ikke klarte å hoste opp et innlegg på bloggen igår, men det har vært altfor mye å gjøre på jobb. Jeg skulle egentlig sitti på et hotellrom i Oslo i kveld, men det ble til at jeg kjører inn inn tiiidlig i morgen istede. Jeg orket rett og slett ikke sitte på hotellrommet i kveld og stuke med “maten” min, det er nemlig på kveldene jeg har det værst når det kommer til å ha lyst på alt rundt meg. Minibaren er et farlig område også. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg forsyner meg av minibaren når jeg er på jobbreise. Det kommer nok litt av at jeg er søvnspiser, og det er som regel værst og blusser så til de grader opp når jeg er innlosjert på hotellrom. Når jeg bestiller tjenestereise-rom, så står det faktisk i “loggen” min at minibar må låses, og jeg kan ikke få noen hyggelig hilsen på rommet i form av en godbit, sjokolade eller noe annet spiselig. Trist, ikke sant..?!

Aporops godbiter, jeg tenkte faktisk å driste meg til å re-poste et innlegg fra noen år tilbake. Det var en flau oppdagelse dengang, og jeg svetter fremdeles litt over flausen.

Når man er en gjeng jenter på tur i utlandet som deler leilighet i sydligere strøk, blir det ikke lett og holde tritt med hva som er sitt og hvem som eier hva. 
Tilslutt blir det ofte slik at man bruker de samme tingene og etter et par dager under samme tak tar man egentlig tak i den første strandkjolen, håndkledet eller bh-en som passer, bare det ligger nært nok gripekloa.

Etter en deilig dusj på hotellet stod jeg med mitt søkkvåte hår foran speilet, klar for å sminke meg. Et arsenal av sminke,hårstrikk,børster og qtips var allerede blitt felleseie på badet, så jeg griper etter første hårstrikket jeg finner for å sette håret opp i den sedvanlige “grorudpalma” på toppen av knotten.
Dette for å få håret bort fra ansiktet mens magien/sminken skal smøres over min solskadet hud.

Jeg tar strikken rundt hånda og skal til å tre den rundt hårknutten på hodet da jeg innser at den blanke gummistrikken dessverre ikke var tøyelig nok til å brukes som et strikk. Jeg lar den få plass rundt håndleddet som et armbånd istede mens jeg finner et tøystrikk som skal gjøre nytten.

Mens jeg står å doller meg for kvelden, napper mørke hår i manken og begynner så smått å bli fornøyd med speilrefleksjonen, tenker jeg at “-Jaja, det kunne jo vært værre. Du har jo heldigvis aldri hatt noe hjerneslag.”. (Min største skrekk er å få hjerneslag. Så ukontrollerbart og uten noen mulighet til å redusere skader selv.) Spesiell tanke, I know.

Aina, Line K, og Line Victoria sitter glade og tilfredse rundt bordet på den greske restauranten ved hotellet. Det skåles med Mythos øl og gafles pizza med tzatziki uten bestikk.
Vi knipser bilder, og sier oss fornøyde med et par av resultatet som dukker opp på den lille lcd-skjermen. Plutselig ser Aina på meg med et litt hevet øyebryn.
Så ser hun på håndleddet mitt. Så på meg igjen, men litt villere i blikket.

Så sier hun; “Line? Hva har du rundt håndleddet?”

Jeg titter ned på “hårstrikket” som ikke ville være hårstrikk alikevell, som hadde havnet som et litt stramt, nestengjennomsiktig armbånd rundt mitt brune håndledd.
Det så liksom litt ut som et sånt glowstick-armbånd 14tissene løp rundt med på Kos, bortsett fra at det neonfargede stoffet inni var bleknet bort.

-“Jeg vet ikke..?!” svarer jeg, litt nervøst. For jeg fikk litt følelsen av at Aina stilte et ledende spørsmål, hun allerede visste svaret på.

“-Bruker du p-ringen min som armbånd????” stotret Aina frem rundt restaurantbordet.

Jeg tittet ned på håndleddet mitt der den stramme gummiringen plutselig kjentes ut som den stoppet all blodtilførsel til hånda mi, vel vitende nå at dette var en gummiring Aina vanligvis snurrer sammen og dytter inn i hulrom ingen sol noengang har nådd med strålene sine.

Et ekstremt latterbrøl brer seg over rundt bordet når det oppdages at jeg har brukt p-ringen til Aina som et smykke. Og jeg måtte klippes ut av min noe beklemte situasjon ganske kjapt etterpå.

Moralen er; grip ikke etter ALT som ligger strødd på baderomsbenken!!! Det er ikke alt som kan deles med venninner!

For de som ikke vet hvordan en p-ring ser ut: 


Min noe flaue opplevelse. Men så har jeg hvertfall lært hvordan en p-ring ser ut da! 

LV

 

7 kommentarer

Siste innlegg