Veiedag og oppgraderinger.

Hei godtfolk!

Jeg var så uendelig heldig å måtte stå opp vannvittig tidlig igår, grunnet et stk direktør i Skien som så veldig gjerne ville gi den nye bilen min en testtur. Han hatet den andre jeg hadde (Jeg mener han ved et par anledninger kalte den “den franske søpledunken”, noe jeg i grunn var helt enig i…) Jeg får nemlig ikke lov til å kjøre selv når han er med meg, fordi han ikke tåler bilkjøringen min. Han mener jeg kjører for sakte, er ukonsentrert og at jeg ikke er egnet på veien i det hele tatt. Jeg fikk i hvertfall lov til å tviholde på en regel i bilen, og det er “ingen mobilbruk på sjåføren”. Så i en bensinstasjon-pause fikk han leke litt med den. Mobilen sin altså.

Møtet i Drammen ble unnagjort, og mr. direktør sørget for at jeg ble bilsjuk atter engang på vei hjem.

Jeg stakk innom kjøpesenteret i Skien for å hente meg inn igjen, og tenkte at jeg skulle være litt gæærn og leke litt interiør-blogger. I mangel på kalorier blir man veldig fort ledet inn i prosjekter som tar fokuset vekk fra kjøleskapet. 

Jeg kjøpte sånn marmor-folie som jeg har sett at mange bloggere leker seg med. Torben var selvsagt som vanlig syyyykt skeptisk, men jeg dyttet han ut av huset og låste døra – slik at jeg fikk jobbe i fred.

Det ble jo igrunn utrolig flott! Marmorplate på sjenken i gangen – og det til under 100 spenn og bare tre blodige kutt i fingeren med skalpellen. (En vimsete supporterfrue med en skalpell i hånden er alt annet enn et hyggelig skue)

Og så fikk jeg virkelig ånden over meg og tok macen i samme slengen…..:

ja…. og mobilen, selvsagt…

..og siden DET gikk så bra, så letet jeg etter andre ting å kontaktpapirfoliere…..:

På dette tidspunktet syns jeg det begynet å bli litt kjedelig å foliere, så jeg tok meg ikke like god tid på kaffekruset. (Som dere garantert ser)

…men så gikk jeg inn på badet!

Men da var lysten på marmorfoliering puffet helt ut av meg. Så Torben ble ikke så fornøyd med at jeg folierte tannbørsten hans.

Nuvel:

Så var jeg tom for kontaktpapirfoliering da, så jeg fikk ikke foliert badekaret slik jeg hadde en drøm om. Men jeg skal avgårde å kjøpe mer – for jeg har en plan med fjernkontrollene til alt her i huset! 

BTW – jeg hadde jo veiedag igår, og vi ble herved enige om at jeg nå er klar for å bringe et måltid inn i livet mitt igjen. Herregud, det hørstes utrolig spiseforstyrrisk å si, men det er jo endel av diettplanen å nå begynne å normalisere og få et riktig kosthold. 

Jeg har som dere vet ikke spist mat fra en askjett på 9 uker, så gleden var til å ta og føle på. Jeg hadde egentlig tenkt til å rulle meg ei speltlompe med noe godsaker oppi, men fant de ikke i butikken. Jeg valgte derfor et triks som jeg lærte da jeg bodde på en øde øy i Fillipinene (Malapascua) der de HVERTFALL ikke hadde speltlomper tilgjengelige. Skulle de rulle inn mat og lage wraps så brukte de….. KINAKÅL!

….og vet dere hva? Det ble vannvittig godt! Jeg husker uansett ikke hvordan det ville smakt med mine elskede speltlomper, så dette var i grunn helt knall! Oppi denne wrapsen har jeg: Krabbekjøtt (som jeg elsker) med litt sitron, bittelitt magerkesam, ruccolasalat (for smaken) og purreløk. Er du skikkelig gæærn kan du ha litt sennep på også, men det droppet jeg denne gangen. 

Dette var som sagt mitt første “måltid”, og det kunne ikke smakt bedre. Jeg har jo de shakene de 4 andre måltidene, så shake-livet er ikke helt lagt på hylla, men dette var en veldig hyggelig oppgradering fra det vanlige kostholdet. Merkelig hvor fantasifull man blir når man ikke kan slenge en pizza i stekeovnen lenger.

Det blir nok en egentreningsøkt idag – jeg hadde rett og slett ikke mulighet til spinningtimen klokken 09.00 idag. Om det var krabbekjøttet som lagde en stopper for det, vites ikke. Alt til sin tid.

6 kommentarer
  1. Trodde ikke marmorplater kom med luft boble 😉 lol
   Men det ble fakstisk stilig..Om man ser bort fra luftboblen, ser det helt ekte ut
   Grattis.Ser frem til bilde av dine kjære,når du har køøde med fjernkontrollen og det er fotball kamp

  2. Ok If u say so.
   Bare syntes jeg tydelig så en luftboble/fold på den, mot kanten mellom skuffene.
   Men om du sier det ikke er det,så har du helt sikkert rett.Er jo tross alt ditt mesterverk,og ditt hus den står i.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg