Dette har jeg tenkt mye på den siste uka…

Hei hei!

Tenkte jeg skulle starte denne bloggposten med å skrive om noe som opptar meg veldig. Ihvertfall et veldig spennende tema. Tema er omkring hvorvidt stikkpillen (også kalt romperakett) skal inn med den butte/flate siden først eller den spisse enden først.

20131202-000820.jpg

Du tror kanskje jeg kødder med denne bloggposten…? Nei, jeg gjør ikke det asså!

Jeg kan ikke si at jeg har har noen nylige erfaringer med bruk av paracet-torpedo, men jeg satt faktisk i en liten stille stund på jobb og funderte på dette. Og da følte jeg for å komme til bunns i denne undringen som kommer til å ta fra meg nattesøvnen om jeg ikke finner svar. Jeg herjet internett, og det var forklaring som sa at musklene i trutemunnen lukket seg enklere rundt spissen og man dyttet den butte enden inn først. Det ble også sagt at det var spissen som skal inn først, for å “lette arbeidet” med å plassère patronen. (Det sier seg selv). Men så kom jeg over en diskusjon der noen mente at virkestoffene i raketten var sterkest i spissen og at de små blodårene i trutemunnen tok opp virkestoffene kjappere helt ytterst ved inngangen. (Eller utgangen, om du vil.)

Det jeg IKKE forstår er hvorfor de ikke lager stikkpiller som er spisse eller butte i begge ender, så hadde vi sluppet denne tankeprosessen! Er det ET tidspunkt du ikke har lyst til å fomle, kløne, dytte, eller bruke makt, eller værst tenkelig; måtte ta den ut igjen fordi den er feilinnsatt, så er det i DENNE situasjonen, er du ikke enig?

Neiiiida, jeg bare tuller. Selvsagt skal jeg ikke oppta den dyrbare lørdagen din med blogging om stikkpiller. 

Jeg tenkte jeg skulle gi dere noen svar på spørsmålene som dukket opp! Så hvis du ikke vil bli bedre kjent med meg, så bør du slutte å lese nå.

 

Hva er det pinligste du har opplevd EVER?

Bortsett fra den p-ring historien under? Vel, jeg har mange pinlige historier på samvittigheten. Jeg har tatt pinlig feil av lovens lange armer da de kom for å rapportere om husbråk i forbindelse med et nachspiel som tok litt av? Jeg trodde de var strippere, men det viste seg at det var skammelig feil. Jeg var nok årets julebordshistorie den gangen (10 år siden nå) oppe på Bamble Politikammer, som det het den gangen. Det stod om meg i lokalavisen også, etter at jeg innrømmet det for et sladreblad i forbindelse med et intervju..

En annen flau episode er da jeg fikk hårblekingspulver i munnen da jeg skulle bleke håret mitt. Jeg åpnet nemlig pulverposen med tennene. Jeg ble sykemeldt og i sykemeldingen stod det: «Brannskader i munn og munnhule som følge av å prøvd å bleke håret innenfra.» Ikke mitt stolteste øyeblikk. Det skrev de OGSÅ om i sladrespaltene. 
 
Hva er det rareste du noen gang har fått servert? (Matrett)
Jeg kom i skade for å spise veldig lokal phillipinsk mat da jeg bodde på en relativt øde øy der ute i havet. Ei dame som hver dag solgte egg på stranden fra en kurv, og de lokale var ofte og kjøpte av henne. En dag kjøpte jeg også, og hun viste meg hvordan man spiste egget. Jeg var IKKE klar over at det lå et helt ferdig kyllingfoster (dødt, selvsagt) inni. Man pillet av skallet på halve egget og «helte» i deg den lille rå fuglen. Fjær, nebb, klør – alt. Det smakte brusk med fjær på.
Hva vil du si er din verste uvane? 
Jeg sutter på tommelen og bretter på en buksebrett når jeg skal sove. Dessuten hater jeg plystring og blir helt VILL når noen plystrer. Det er en uvane at jeg hater andres uvaner, faktisk..! Jeg husker at jeg var med på 4-stjerners middag, og da hadde Zahid Ali fått verdensmesteren i plystring til å servere, under HELE middagen! På slutten av kvelden fikk jeg en cd-plate av han Plystrermannen, 16 sanger på albumet var det. Med bare plystring.
Ville du helst hatt grusom ånde og pene tenner, eller stygge tenner og vanlig ånde?
Grusom ånde og pene tenner – fælt å si det, men når du er i ketose som jeg er nå, så har jeg stål-ånde fra helvete. Men tennene er sånn ca ok. (Skulle bare mangle, siden jeg har brukt en fomue på tannregulering, TO GANGER!! 
Hva blir ditt neste dyr?
Ganske sikker på at det blir en katt, men det er leeenge til. kanskje vi rekker å få et marsvin til innen den tid?! 
Når det er sagt:  ALDRI tilby meg dyr… (ref. bildet under…)
Hvor går neste sommers ferie?
Ganske sikker på at det blir langs kysten, ja – jeg er dessverre ikke så keen på å besøke varmere strøk i sommerhalvåret. Da trives vi utrolig godt i båten, og det er jeg sikker på at vi kommer til å fortsette med. Jeg elsker å være på sjøen, møte gode båtvenner og ha det vannvittig hyggelig. Helger, ettermiddager og ferier – hele sommeren er i grunn ombord i båten 🙂 Nedenfor finenr du et knippe bilder fra denne sommerens langferie. (5 uker ombord!)

Ok. Det var kanskje i det meste laget når det kommer antall båtbilder og sommerfristelser. Men jeg må innrømme at den båten er vårt beste kjøp ever, frem til vi kjøper en større selvsagt. Båten vår er i grunn helt perfekt for oss nå!
Hva er det beste klesplagget du eier?
Akkurat i disse spinningtider? Vel…

(Det er egentlig et sykt morsomt bilde, jeg får så sinnsykt kjærringtiss i det bildet, huff! Men ja, sykkebuksa mi er nok favorittplagget mitt nå for tiden. Jeg har den på altfor ofte. Fordi den strammer på de helt riktig stedene. HOHOHO!)

Hvorfor gjør du så mye rart?

Rart? Jeg gjør da vel ikke så mye rart? Det er bare det at jeg deler med meg på bloggen alt som opptar meg, derfor kan jeg nok oppfattes som litt rar..? Sanheten er et jeg bare er ærlig. 
Hvor ser du deg selv om 10 år?
Åj, da er Torben og jeg gift! Tipper vi har et par kids også, og så bor vi nok på «den riktige siden» av brua, i nærhet til sjøen. 🙂 Begge er i full jobb vil jeg tippe, og vi har større og flottere båt. Antageligvis med pinne på taket. (Seilbåt, der altså…!) 

Hva er høydepunktet i hverdagen din?
Jeg har flere høydepunkter i løpet av hverdagen. I disse tider er det når arbeidsdagen er over og jeg loffer meg inn på treningssenteret, enten det er for å trene eller delta på kurset, eller bare slå av en prat..  Alle de flotte, herlige menneskene og en skikkelig god treningsøkt, så er egentlig dagen min fullkommen. Dessuten har jeg et måltid hver dag som virkelig er et høydepunkt jeg ser frem til. De 10 minuttene det tar å spise den jævla carbonara-shaken med blomkål (smaker faktsik utrolig godt!) . Andre ting som er høydepunktet mitt er alle gangene jeg ler. Og jeg ler ganske hardt og ganske høyt. Veldig mange tror jeg tisser litt på meg når jeg ler. 

Har dere planlagt bryllupsreise?

Har ikke planlagt ennå, men jeg kunne veldig godt tenkt meg å vise Torben steder jeg har vært selv, og som gjorde inntrykk på meg. (Det året jeg reiste jorda rundt)  Men så frister det med Maldivene, Mexico og forsåvit Thailand/Phillipinene også. Det får vi bestemme senere – ingen hast! Det er nok stor sjans for at bryllupsreisen blir i båten denne sommeren, og at vi til høsten/vinteren tar en tur til varmere strøk. 

Hvem beundrer du mest og hvorfor?
Jeg beundrer faren min. Han er et fantastisk menneske, og kan jeg bli en tiendel av det han er, så er jeg mer enn fornøyd. En sterkere klippe og tvers igjennom et godt menneske kommer du til å ha vanskeligheter med å finne. Han er definitivt mannen i mitt liv, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten Papsen min. 

Favoritt tv-serie?

Modern Family. Helt fantastisk humor!

Du holder deg til en diett nå, tror du at det er noe du klarer å holde deg til (livsstilendring), eller er bryllupet motivasjonen/målet?

Det som i utgangspunktet var et mål om å passe inn i brudekjolen har blitt til et mål om å få bedre helse og kosthold. (Og ikke bli feit igjen) Jeg tenker at jeg tar et steg av gangen, men vet også med meg selv at det ER vanskelig å holde på de gode rutinene jeg er i nå. Snart når jeg målet mitt. Men hva fasen skjer den dagen målet er nådd og jeg ikke lenger trener for å forbrenne kalorier..?!

Herregud, får et langt innlegg! Håper du ikke sovnet på morraquizten! Tjeriåw! 🙂

6 kommentarer
  1. Kunne ikke vært mer enig, Modern Family er gull!! Helt fortvila her, vi har sett ferdig sesong 6 på netflix og venter og venter på sesong 7!
   Stikkpillespørsmålet har for meg ett enkelt svar: den spisse enden inn først, stakkars unger hvis en skulle prøvd motsatt, og alle våkne voksne kan svelge paracetene sine. 🙂

  2. Her har vi hatt Modern Family maraton serdu, ingen av oss blei lei, har ikke sett annet på tv i høst, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har oppdaget denne serien før nå???
   Jeg følger de også på Instagram og har selvfølgelig også sett på bloopers +++ på youtube , da jeg fikk abstinenser etter siste episode som gikk på netflix 🙂

  3. 😂 Måtte le av stikkpilleproblematikken! Den diskusjonen har jeg hatt med mange pasienter. Det spiller ingen rolle hvilken vei den føres inn for effekten er den samme, men i utgangspunktet er den laget slik for at tarmens naturlige bevegelser skal føre den opp og ikke ut igjen. Altså skal den flate siden inn først 👍 Hilsen Gastro-sykepleiern 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg