Se – så stor rakk jeg faktisk å bli. (Tilbakeblikk)

Ukens høydepunkt:

Jeg var på en spinningtime på torsdag som var veldig bra. Forbrant masse, holdt meg på god intensitet – og Mari (instruktøren) hadde masser av gode låter jeg kunne rocke til. Jeg visste at jeg skulle møte veilederen min på fredag, så jeg ville ha en skikkelig økt før veiing og kostholdssnakk 🙂 Vi ble nå enige om at tiden var definitivt inne for å innføre et måltid til dietten min. (Altså, kutte en shake til fordel for et “normalt” måltid.) Da var det KRABBE som stod øverst på ønskelista mi, og det fikk jeg. Må innrømme at kroppen min vegret seg litt. Jeg har hatt stålkontroll i 9 uker nå, så det var vel heller psyken som spilte inn på kroppen. Men ned gikk wrapsene, og jeg må innrømme at det var litt stort for meg. Fikk virkelig kjent litt på det faktum at jeg nå går videre i en ny fase..:!

Ukens nedtur:

At jeg fikk diarè etter å ha spist mitt elskede krabbe. Det er nok en stor sannsynlighet for at den jævla krabba ble liggende for lenge i kjøleskapet til tining. Elller så har jeg rett og slett glemt å ta ut paven (igjen). 

 

Ukens antall kilo ned:

1,2 kilo. (Tror jeg?) Helt seriøst så fikk jeg ikke det med meg da hun målte meg, for jeg var mer keen på å se sammenheng mellom fett og muskelmasse. Jeg husker hvertfall at hun sa jeg hadde gått ned 1 kilo rent fett siden forrige veiing. Jeg var stygt redd for å stagnere nå, men jeg tror nok den aldrende krabbesalmonella-bomben jeg tryllet i meg på fredag med påfølgene siklestump, antageligvis setter en stopper for en evt stagnering. (Det fryder meg nesten å siklestump, hahaha!!! HUFF!!!)

Ukens throwback: TJUKKASBILDE FRA SOMMERFERIEN! (Edit: Ikke greit å kalle meg tjukkas på dette bildet, unnskyldning i senere blogginnlegg etter at dette ble publisert.)

Det er litt deilig å ha disse bildene spart på mobilen. Det er fra da vi gikk en lengre tur i sommerferien og jeg peste meg opp en liten bakke. Gode gud i himmelen, det er da altså snart 20 kilo siden. Den trange treningstightsen var så velfyllt og sprengt at man så trusemønsteret igjennom. Man kunne nesten lese av bremsesporene, liksom. Og igjen, sjekk puppene! 

Ukens gode gjerning:

Jeg var bøssebærer for TV-aksjonen i år også. Men glemte å knipse bilde av meg selv. Men dere får bare tro på meg selv uten bildebevis. 

Ukens lattermilde: 

Med litt uggen mage, så måtte jeg tenke kjapt når jeg skulle være bøssebærer tidligere idag. Heldigvis er huset til pappa og Bonus bare et kvartal nedenfor ruten jeg var tildelt, så når det begynte å romstere og røyne på – løp jeg mot barndomshjemmet. Jeg ble litt overrasket over at de ikke var hjemme, og alle dører låst. Jeg vimset rundt et par minutter, vel vitende om at hvis jeg ikke fant et egnet sted å gjøre fra meg, så måtte jeg gå for et litt mer UEGNET sted. Pappa har fremdeles seilbåten liggende ved brygga, og den har jo som kjent 3 bad ombord. Men å skræve over i seilbåten fra brygga, var rett og slett ikke engang et alternativ. Tenk deg selv, det blir som å åpne garasjeporten uten å rygge ut bilen. Jeg åpnet dører til boder og båthus, og inne i båthuset (som har en egen slipp som da er i vannet..) tenkte jeg i 1 minutt om jeg skulle sette meg på huk i vannkanten – og jeg stod faktisk med en av de klutene man fester på poleringsmaskinen jeg hadde plukket med meg fra verkstedet til pappa, den hadde jeg nemlig n plan om å bruke som dopapir. Sukk…

Lykken var ENORM da min lillebonusbror plutselig åpnet døra til gjesthuset og sa “-heiduu!”. SÅ glad har jeg ikke vært for å se David, så jeg løp mot hoveddøra og forlangte den åpnet på stedet. Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var antageligvis bare sekunder unna en tightskatastrofe. Jeg bare sier det!

Føler nesten at det er på tide å avslutte blogginnlegget nå, ettersom jeg føler jeg delte litt i overkant nå. Men der ser dere. Livet mitt – utrolig glamour-løst. Er det bare meg, eller var det sykt mye dritt-snakk i dette innlegget?

Følg BajsefruaInstagram eller Facebook.

3 kommentarer
  1. Takk ( tror jeg) for å ha bragt et nytt ord inn i mitt vokabular. Håper jeg aldri kommer til å si siklestump. Og nå skrev jeg det….

  2. “tjukkasbilde”?! Really!?
   Bildet viser en glad og kjempe pen jente! Jeg håper ikke den kuren din også slanker bort den herlige humoren din og alle tanker som ikke bare handler om kropp og vekt og “mat”.
   Jeg vet ikke hvor mange som leser bloggen din, men sånne kommentarer på et helt vanlig bilde bidrar til et helt for jævlig kroppspress. Du var mye kulere da ikke alt handlet om kiloer, og da du oste mer selvtillit. Du er da ikke fjorten? Ja til mer humor og personlighet og mer av det beundringsverdige!

  3. Jeg trodde at dette var et “nå-bilde”, for tjukk så du i hvert fall ikke ut.
   Du ser og er fantastisk uansett! Jeg føler nesten at vi er gamle venninner, for jeg har fulgt deg så lenge.. På blogg, på tv, younameit.. Stalkeralert. Men i hvert fall: Masse lykke til med prosjektet og livsstilen, gleden din viser!
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg