2 måneders mellomrom. Et bilde sier mer enn tusen tall.

Idag har det gått to måneder siden jeg startet. 2 måneder av min vei mot et mål på minus 20 kilo. (Les innlegget fra 2 måneder tilbake her)

Det innlegget skrev jeg 23. august, men jeg turde ikke poste det før 15. september, for jeg var veldig redd for å feile. (Som jeg har gjort maaange ganger før når det kommer til dietter..)  Den mandagen etter, altså 24. august, startet jeg en reise nedover som har innfridd over all forventning. Jeg tror faktisk jeg aldri før har vist en større viljestyrke enn jeg har hatt de siste to månedene. Jeg har grini litt, men det har vært grunnet glede og ikke såå mye sorg. En blanding av smerte og glede, kanskje. Smerter i ræva (spinning) og glede over å se resultatene fra uke til uke. 

Jeg skrev et innlegg da jeg hadde nådd minus 15 kilo. (Link)  

Men nå har jeg ikke lyst til å nevne tall, lenger. Det blir umulig for meg å forholde seg til, og jeg har ikke lyst til å la det handle om tall i akkurat dette innlegget.

Jeg har heller lyst til å vise dere et bilde som viser en 32 år gammel jente med to måneders mellomrom:

Jeg hadde aldri trodd i min villeste fantasi, for to måneder siden, noen gang VURDERT å dele bildet av meg i den rosa, trange treningstoppen. Jeg følte meg så absolutt ikke vel (kan man kanskje se av ansiktsuttrykket) der jeg beordret min forlovede til å ta et bilde av meg. Jeg visste at veien ned kom til å være ganske hard, men jeg visste også at jeg var mer forberedt enn noengang nå. Fordi jeg har et støtteapparat i Livea-kurset jeg går, og fordi jeg bare MÅTTE gjøre noe før jeg lot det gå for langt. Etter målinger så hadde ganske skumle verdier. Dessuten hadde jeg ikke trent på flere år. Jeg var i ekstremt dårlig form, og jeg hadde lite kontroll på hva jeg dyttet i meg.

Men jeg syns det var et viktig element, for hav hjelper det å fortelle dere hvordan kurset mitt forløper seg – uten den harde faktaen i form av et før og nå – bilde.

Bildet til høyre derimot, tok jeg i speilet på do idag. Jeg hadde tatt på meg klær jeg ikke har hatt på meg få flere år, og kort skinnskjørt har ikke vært en spesielt flatterende antrekk for meg. Ei heller ei blåskjorte stappa nedi skjørtet, det har jeg alltid hatt for store pupper til å få til å funke. Som du ser så er det en ganske ekstrem forvandling på 2 måneder. 8 og en halv uke er det mellom disse to bildene! Ikke bare kroppslig, men jeg følte meg som en prinsesse! Endelig kunne jeg ta på meg et kort skinnskjørt OG putte skjore nedi, hallo – JEG?

Jeg vet ikke hva målet mitt er lenger. Kurset varer jo helt til januar, hahaha! Jeg har nå “oppgradert” dietten min, for jeg skal fremdeles gjennomføre kurset der jeg får mye mer kunnskap om matvarer, proteiner, karbohydrater, tallerkenmodeller og ikke minst trening. Jeg er absolutt ikke i mål enda, det er som jeg har sagt hele tiden – nå begynner den virkelig jobben! Nå skal jeg lære å ta vare på jobben jeg foreløbig har gjort. 

Sannheten er at jeg igår sendte melding til Torben fra jobb og da skrev jeg: “Fy faen, jeg har så sinnsykt lyst til å bare skeie HEEEELT ut på lørdag. Focaccia, sjokolade og smågodt til jeg nesten kaster opp, ekte julebrus, boller, Sjøloftetpizza med rømmedressing, potetgull med dipp, ALT!!!!”

Flaks at jeg aldri fikk svar på den meldingen. Jeg merker nå at det egentlig var bare et blaff av bittelitt manglende viljestyrke. Så idag hadde jeg en times spinning, og gjorde unna helgehandlingen etter jobb. Det mest “crazy” jeg kjøpte var en pizza og en potetgullpose. Som forøvrig Torben hadde spist opp (begge deler) når jeg kom hjem fra spinningtimen. Når det er sagt – hadde ikke lyst på uansett! Jeg vet at det kommer en tid der jeg kan kose meg med litt godis, men jeg er ikke helt der ennå. Jeg syns kroppen min fortjener å være i den gode steamen jeg er i nå. For det går VELDIG bra med meg! 

Jeg sendte melding med bilde til Nancy (min veileder) før jeg la ut bildet på bloggen. Jeg ville så gjerne takke henne for den jobben hun har gjort, og fremdeles skal fortsette å gjøre som kursleder og mentor og gråtepute og sjelesørger og venninne. Og motivator. Og instruktør. og, ja…- jeg kan takke henne for mye, hun er definitivt et viktig verktøy jeg har hatt enorm nytte av på vei ned. Jeg har fått endel henvendelser på Liveakurset jeg går (ikke sponset innlegg!) og i januar starter de opp nytt kurs. Om du bor i Grenlandsområdet og ønsker å vite mer – ikke nøl med å sende en mail til [email protected] Merk mailen med Nancy – Liveakurs slik at den kommer rett. Og vet du – de har kurs mange steder i Bergen, Horten og Arendal også – det kan lønne seg å sjekke nettsidene også, www.livea.no og ta kontakt med de der så du kommer til rett sted som passer for deg. Hvis jeg får lov av Livea, så tar jeg veldig gjerne meg en tur og hilser på nye Livea-mennesker, hvis jeg kan bidra bittebittelitt på motivasjonen til å få en litt bedre livsstil, så gjør jeg det mer enn gjerne! Mye av den gode motivasjonen og gleden finner jeg også i de andre deltagerne jeg går kurset med 🙂 

 Jeg må også få presisere at jeg ikke mottar penger for å skrive dette innlegget og fortelle dere om “hemmeligheten”, faktisk så er det MIN beste investering noensinne, og ingen trenger betale meg for å anbefale kurset til Nancy. 🙂

 

PS: Jeg kjenner at det er laaangt over min personlige grense å legge ut det “før”-bildet i dette innlegget. Føler jeg setter meg i en veldig sårbar situasjon, og legger kanskje hodet på huggestabben. Men jeg er dog 32 år og tåler en støyt, så jeg syns jeg burde vise at jeg faktisk er litt tøff også. Det er nemlig ikke bare bajs-prat og tullette innlegg på meg, haha! 🙂

43 kommentarer
  1. Helt sykt at det bare er 2 måneder mellom de to bildene! Ser ut som hvertfall et halvtårsprosjekt — all verdens kudos til deg!! Man blir jo vanvittig inspirert til å ikke ta den brownien og heller ta en joggetur når man ser resultatene dine. Håper du fortsetter å blogge og jeg elsker hvor ærlig du er, det er forfriskende i denne bloggverdenen hvor alt er så polert 🙂

  2. Jeg er imponert jeg, synes det er utrulig flott gjort å dele bildet, synes det står respekt av det du nå gjør. Stå på videre👍🏻 PS koselig å snakke med deg etter den heftige spinning timen i ettermiddag 😅💦 .

  3. Yasmin: TUSEN TAKK!!!! det var så utrolig hyggelig å høre!!! Men ta den browniesen, ikke la meg ødelegge kosen! 🙂 Motivasjonen kommer når den kommer, det lover jeg! Og takk or at du syns at bloggen min er et trivelig innslag, jeg syns selv det er digg å være litt grå-blogger..!!!

  4. Du har en så positiv personlighet som overgår alle BMI skalaer, så du virker som ei skikkelig jente med tak i, uansett hva badevekta sier. Og husk, Helsa er viktigere enn vekta, og det er derfor man trener , heldigvis fører det ene gjerne med seg det andre 🙂
   Så til tross for at du er Liverpool fan,
   Lykke til med videre fremgang!! 🙂

  5. Mari: Var ikke nødvendig å blåse opp magen for å si det sånn…! jeg har et bilde av meg i undertøy som ikke er så flatterende, og der ser man tydelig at det er en bollemage, og ikke at jeg presser den ut… Da jeg tok det første bildet vurderte jeg faktisk å holde inne magen, for det gjorde jeg av gammel vane,….

  6. You rock!!
   w O w!
   High Five til dæ 😄
   Nyt kroppen å den nye hverdagen! Glær mæ t mine resultat bli sååååååå stor!!
   Klæm

  7. WOW, du ser jo helt fantastisk ut!!! Utrolig inspirerende å se før-etter bildene dine. Lykke til videre på veien mot å nå dine mål:)

  8. Vi i Livea er virkelig imponert over den innsatsen du har vist hele veien på kurs. Det er en fornøyelse å følge din reise på bloggen. Stå på videre, vi heier på deg.
   Mvh Christel Sande, Daglig leder Livea AS

  9. Line, du er super as! Tøff og flink! All grunn til å være stolt!
   Har så lyst til å prøve Livea, jeg også, men ser ikke ut til at de har kurs i Elverum/Hamar-området. Kanke du ordne opp i det a? 😉
   På forhånd takk!
   Og jeg digger bloggen din! Du er rå, stå på!

  10. Superbra jobba! Det skal sies, en rettere holdning, og samlet bein hadde jo gjort før bildet hakket bedre! Men dette er fortid og du er på vei mot et sunnere deg 🙂 har følgt deg I flere år og gleder meg over at du er fornøyd med hva du har oppnådd men nå takker jeg for meg, dette har for meg vært en blogg jeg kunne rømme til når alle andre skriver om slanking, kosthold og kroppsfokus, not anymore. ..Takk for meg og masse lykke til videre vakre du! <3

  11. 👏👏👏 Det var mye på kort tid! All ære går til deg og den jobben du har gjort. Selv har jeg 15 kg av totalt 25 igjen ☺ Det er inspirerende å se slike bilder. Når alt kommer til alt er det bildene som motiverer mest! 😃

  12. Fy søren, så flink du har vært! *applaus* Hvordan opplegg har du hatt, driver og kikker på nettsidene til livea og ser at de har livea dietten over forskjellige perioder? Håper de har noe i nærheten av meg, for dette var motiverende 🙂

  13. Fy søren! For en fantastisk jobb du har gjort! Det står det virkelig stor respekt i, spesielt på så utrolig kort tid. Jeg synes forøvrig du er vakker både før og etter, men man ser hvor glad du ser ut på det siste bildet – og det smilet sier mer enn tusen ord.
   Er blitt skikkelig fan av deg og bloggen din. Stå på videre, flinke deg!<3

  14. Ida: Det er sant, men jeg hadde ikke så mange bilder av meg selv med den “rette holdningen”, vi måtte bare ta et bilde og ferdig med det..! Når det gjelder resten av det du skriver, så er jeg lei meg for at du ikke har lyst til å følge bloggen videre. Jeg har jo lovet å skrive om ting som opptar meg, og i det siste har jo det vært (dessverre for noen lesere) litt mye trening. Jeg har kanskje trodd at jeg har skrevet så folk enten kjenner seg igjen eller kanskje syns synd på meg/ler med meg, men det har jeg kanskje ikke klart..? Når det er sagt – Torben sa faktisk at jeg nå burde fokusere litt på mer av den gøye Line og ikke så mye på shake-Line, og det ser jeg kanskje han har rett i… Jeg tar det du skriver til meg, det skal du vite 🙂

  15. Anonym: /Christel Sande, Daglig Leder Livea AS

   For en utrolig hyggelig tilbakemelding! Eneste jeg kan gå å angre på nå er at jeg ikke har deltatt på kursene deres tidligere, jeg har jo vært utrolig skeptisk til slike opplegg og alltid trodd jeg kan klare det alene og på egenhånd. Jeg tror fellesskapet i gruppen jeg er på og det proffe opplegget rundt opplæringen er gull verdt, ikke bare for oss som skal ned noen kilo der og da, men også for videre helse og nettopp – livstilsending.Det er jo noe med nettopp det ordet som ofte kan skremme, men jeg forstår nå verdien av det!

   Igjen, tusen takk for tilbakemelding – lover å gjøre dere stolte! 🙂

  16. Hei Line 🙂 🙂
   Gratulerer! Bra jobba 🙂
   Den egentlige grunnen til at jeg trykket meg innpå bloggen din var faktisk at jeg husker når jeg var mange år yngre at du var på tvn. Og jeg husker at jeg lo, og jeg jo, og jeg lo enda litt mer! Du fortalte en historie om en flaggermus og en bil eller noe. Husker at det var sinnsykt morsomt, og jeg har digget deg siden da 🙂
   Kan du være så snill å fortelle den igjen, for jeg husker ikke helt!

  17. Wow!! Så utrolig bra jobba!!:) Har fulgt deg på vegen, og forstår at dette har vært på godt og vondt? men for en viljestyrke! Du gir motivasjon og inspirasjon til oss alle:)) TAKK! :-*

  18. Hei. Jeg bor i Langesund og har sett de Liveaplakatene på Life, men vet ingenting om det. Jeg vil også gjerne ned ca 25kg, men jeg har 2 problemer. Samboer og sykdom. Han er ikke noe motiverende og kan fint sitte med potetgullposen mens jeg må sitte å se på. Det dreper meg! Jeg er ikke så sterk at jeg klarer det helt alene så vil tro et sånt kurs er bortkasta for meg når jeg ikke har noe støtte hjemme. Også har jeg noen skavanker og sykdommer som gjør at jeg ikke kan trene så hardt og gjøre alt mulig, men jeg trener det jeg kan 2-3 dager i uka og går til fysioterapi. Har du noen tips? Hvordan kan jeg banke det i hue på samboern? Prøvd det meste 🙁 Når han er på jobbreise går det bra da. Haha. Prøver å lokke med at vi skal bli sexye igjen (som når vi møttes for 5 år siden), slanke og fine. Dessverre har trivselsvekta tatt oss.

  19. WOW! For en jobb du har gjort. Det er pyton å føle seg sånn oppblåst. Godt når man får gjort noe med det 🙂

  20. Skulle egentlig bare trolle her, men klarer ikke, må bare si gratulerer! Kjempeimponerende! Misunnelsesverdig godt gjort (derav behovet for trollingen kom tenker jeg). Nå må jeg jaggu meg gå noen runder med meg sjølv og finne en ny retning i livet.. Takk for oppvekker´n om mulighetene der ute! (skal begynne å slutte med å trolle først!)

  21. DÆVEN! Ikke til å tro! Hva sier gubben?? må jo være som å få seg “ny” dame?? Og hva sier den “gamle” dama til det?? Må bli forvirra av sånt? Heelt uutrolig!

  22. Kan man følge kostholdet ditt og hvordan du trente i løpet av de to mnd på denne bloggen? Ble veldig nysgjerrig 🙂

  23. Hei Line! Har alltid syns at du var ei søt jente,men nå ser du så genuint lykkelig ut! Du har vært utrulig flink,og er en motinvasjon for mange vil jeg tru 😄 Har et spm,og det er om Livea produktene (måltidserstattere) er inkludert i kurset?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg