Jeg er ingen rosablogger. Jeg er en diffus gråblogger.

Say whaat!

Våknet opp, tok min sedvanlige kaffekopp, røyk og sendte Bruno avgårde på svømmetrening (helt vanlig rituale med andre ord) og oppdager at jeg ligger veeelig høyt på topplistene i bloggatmosfæren. Gode gud, så utrolig hyggelig! Jeg er ingen fulltidsblogger, har ingen samarbeidspartene, og min blogg er ikke spekket med polerte bilder av livet mitt.

Bevismateriale 1:

 


#nofilter

Bevismateriale 2A: Badet vårt.

Bevismateriale 2B. Vaskerommet vårt.

Jeg fikk en usedvanlig hyggelig kommentar av en leser, der det ble nevnt at jeg viste en helt upolert utgave av meg selv, og det syns jeg er et kjempekompliment! Jeg er såpass gammel at jeg ikke orker å late som livet som supporterfrue er spesielt glamorøst.

Så leter du etter en glossy blogg som løser verdensproblemer, eller forteller deg på verdens mest overbevisende måte hvor utrolig lykkelig man er, så må jeg dessverre advare deg. Jeg er som sagt ikke spesielt glossy. Med mindre man regner med T-sonen i fleisen min, der kan jeg nok glosse litt til tider, men det er svette som ikke lar seg redigere bort med et filter. 

Jovisst bor jeg riktignok i et stort hvitt hus i idylliske Brevik, skal jeg gifte meg 11.juni 2016 med offshorematros-Liverpool-supporterkjæresten min og vi har to marsvin jeg er fryktelig glad i og behandler som mine barn. Her er den ene – Bård Georg.

…men så kan jeg ikke blogge om det hvite huset vårt, bryllupet og marsvina mine hele tiden heller. 

Blandt annet så er jeg er av den typen blogger som aldri har med meg speil i veska, så jeg bruker mobilen for å sjekke om jeg har ei buse på rømmen, eller noe mellom tennene:

….og jeg klarer ikke å krølle håret perfekt med en sånn MAST-krøllstang som alle skryter så av…

 

Ikke er jeg spesielt fotogen heller.

Jeg vil faktisk være så frekk at jeg påberoper meg å være Caroline Berg Eriksen (Fotballfrues) veldig gråe alter ego. Jeg er muligens hennes ukjente, bortadopterte søster, men   mistet de samme høye forbrennings-genene og plettfrie hud. Om du tar bort Carolines treningsmotivasjon, arbeidsinnsats, vakre utseende, topptrente mann, suksessfulle bloggerliv, matlagingskunnskaper, interiørsans, motesans, gründervilje og elektrisk bil – ja da står du igjen med noe som ligner på meg. 

Kort oppsummert: Eneste vi faktisk har til felles er at vi har to husdyr (henholdsvis hund og marsvin dog) og en blogg å tyte på.

PS: Om du skulle være i tvil, så er jeg veldig fan av Caroline Berg Eriksen. Jeg syns hun er helt topp. Men dette innlegget har en god dose missunnelse og en enda større dæsj selvironi. 

Jeg er like koko på instagram og på facebook.  

 

12 kommentarer
  1. Det er nok derfor du stiger på listene også, du skriver om det alle opplever, men de fleste ikke tør å vise fram 🙂
   Ha ei super helg!

  2. Heia Line (Victoria)!
   Jeg har nettopp brukt en stor del av lørdagskvelden til å lese igjennom hele bloggen din mens jeg stappet trynet med sjokolade (Det har jeg seff fortjent etter en lang hjemreise fra jobb i Afrika med hotell- og restaurantmat..) I tillegg til å le meg halvt fordervet ved opptil flere anledninger siden du skriver som en helt fikk jeg en liten knyttneve i trynet. Jeg kjente meg bare så jævlig igjen.. Det er knapt noen timer siden jeg så meg i speilet etter en dusj i stad og tenkte “Herregud, hva er det jeg har gjort med kroppen min??” Var for en tid siden både fresk, fornøyd og veltrent og har hatt all verdens unnskyldninger for å la det gå i stedet for å ta tak.. “Jeg får det jo til bare jeg finner tid og motiverer meg selv litt! Det skal jeg selvsagt gjøre.. Snart!” -Den siste unnskyldningen har vært ny jobb.. -Jeg trener tross alt jevnlig, kostholdet får jeg ta senere!
   Har tidligere gått ned betraktelig med veldig sunn kostholdsendring og gode treningsvaner så jeg vet jeg har det i meg, likevel har jeg jevnt over hatt den samme tanken hver gang jeg ser meg i speilet over bortimot 2 år.. Og når jeg måtte veies (ufrivillig del av å skulle fly med helikopter..) her om dagen og så nåla faretruende nærme der jeg med selvtilliten i bunn gjorde en innsats en helt verdig for å endre livsstil, ble jeg både forlegen og fikk ufattelig dårlig samvittighet ovenfor meg selv (Den kurerte jeg med Pringles, ta seg sammen kan man jo gjøre senere!)
   Takk for at du tør å være så utilslørt ærlig og åpen, at du tør å legge skylden på deg selv og at du deler av din reise! Nettopp denne lørdagskvelden er jeg rimelig sikker på at blir starten på min nye reise, takket være deg.
   Sjokoladen er pakket vekk, den dårlige samvittigheten har måttet vike for å skissere en overordnet plan og jeg har traktet med en megakopp med grønn te med en gigantisk mengde suketter (du er ikke alene!).
   Takk, Line Victoria! For at du både er så morsom at jeg døde litt, men at du også fikk meg til å innse at det er jeg som må starte det om noe skal noe skje, og at det ikke er noe som heter senere! Du er herved viet plass på favoritebar’en!
   H.

  3. Kjære H: Det er med stolthet, ærefrykt og litt ydmyk følelse jeg sitter med etter å ha lest din flotte kommentar. Stolt, fordi jeg er glad for at min underlige humor slår så godt ann hos deg, ærefrykt; fordi det begynner å gå inn på meg at jeg har truffet noen med min historie med mat/diett og vektreise, og selvsagt ydmykhet – fordi -jeg- finner en enorm motivasjon i nettopp det DU skriver til meg.

   Tanken med å legge ut bildet var aldri at noen skulle få øynene opp for verken vektnedgang eller slanke eller livsstilsendring. Jeg gjorde det rett og slett av personlige årsaker – jeg ønsket å være litt ærlig og tøff, uten å tulle det bort som jeg så altfor ofte gjør.

   Jeg blir veldig glad for å høre at innlegget gjorde et inntrykk på deg, men la ikke meg være den som pusher deg “over kanten” hvis du skjønner. Jeg vil at du selv skal ønske det selv, og ikke la deg bli dratt med av en blogger med kroppsissues. (!) MEN når det er sagt, så er det bare å hyyyyle ut når du trenger litt støtte! Jeg er så velsignet med min Livea-gruppe, og kan tyte til de når det butter imot. Dette med “skal snart ta et tak!”-unnskyldningen har jeg gjemt meg bak i noen år nå – “det finnes jo alltid en morgendag, kan starte på mandag”. Akk, alle unnskyldningene mine. Men huff, den missunnelsen som har sliti i meg hver gang jeg hører eller leser om de som som tar ei kjapp økt før jobb eller har klippekort med personlig trener.

   Jeg visste også at jeg hadde det i meg, og jeg trengte en slags åpenbaring jeg også. For min del var åpenbaringen som din, et møte med vekta. Den vekta hadde ekstra finesser som også målte indre fett, muskelmasse osv. Og det var ikke hyggelig å få dommen etterpå. Kroppen min var som en aldrende dame sin! Og jeg er jo bare 32!

   Tro meg, det er ikke gøy å måtte lide for sin latskap, men du skal trøste deg med at det går fortere å komme i form og gå ned i vekt tidsmessig, enn du faktisk brukte på på kose deg opp i den røde skalaen! Er ikke DET litt motivasjon i gleden da?!

   Jeg håper du har lyst til å holde meg oppdatert på reisen din, det er ingenting som gleder meg mer enn andres suksess på dette planet – og jeg heier på deg, H!!! Stor, varm klem fra Line!

  4. Hei igjen Line Victoria!
   Så hyggelig at du tar deg så god tid til å svare på kommentarer på bloggen din! Du fortjener virkelig å være stolt, både av resultatene du har oppnådd/livsstilsendring(uten at det skal være hovedtemaet her) og fordi du bare er så fordømt dyktig til å få sofapoteter som meg til å gapskratte.
   Tro ikke et sekund at det var hverken før/etter bilder eller slankemas som fikk meg til å bestemme meg for å ta meg selv i nakkeskinnet, jeg ble bare dritinspirert av deg fordi du er kul og gjør en megajobb! Pluss at jeg gjennom endel av det du skriver ble konfrontert med mine -egne- tanker, og når jeg ser at du har tatt tak og lykkes, da skal faenmeg jeg og!
   Jeg lover å holde deg oppdatert! Jeg har nemlig rukket å bli avhengig av bloggen din siden lørdag. Du er herved på favoritt-tab’en på jobb-PC’n min også..
   -Før du blir for ovenpå så er det ikke fordi jeg får abstinenser av ikke å sjekke bloggen din på 8-10 timer; men mac’en fikk en tur i gulvet rett etter forrige kommentar så nå skal jeg og lommeboka bli tynne sammen *fniiis*
   PS jeg lo så heftig av innlegget om fluegrillinga at hunden skvatt ved siden av meg i sofaen, når jeg så legger til at den gamle pelsen er døv..
   En latterkrampe rikere og fortsatt like inspirert!
   H.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg