Jeg kan titulere meg med tittelen toppblogger. Hva går DET ut på egentlig?

Jeg har ikke ord!

Denne helgen ble jeg rett og slett en toppblogger. Jeg har faktisk havnet på topp 10 over de største bloggerne i Norge, og det er jo fryktelig hyggelig. Jeg tror riktignok jeg er den eneste på bloggtoppen som ikke lever av bloggen eller mottar penger for å blogge, denne bloggen er rett og slett et resultat av at jeg er utrolig oppmerksomhetssyk – og liker å fjase litt om alt og ingenting.

Søndagen gikk med på å svelge et 1-1 resultat mot Southampton. Sånn, da ble dette innlegget litt vinklet mot fotball i en setning og jeg kan fortsette å skrive om andre ting som opptar meg.

Den siste tiden i huset har vi vært noe plaget av fluer (sånne store med pels) uten at jeg egentlig har giddi å gjørt annet enn å gå bananas med en sånn fluesmekker. Jeg tenker at jeg blir kvitt problemet der og da, uten å egentlig ta fatt i selve problemet. Og problemet? Jo, det er at etter at Porsgrunn kommune har bestemt at vi skal sorterte all dritten vår, så har jeg per dags dato i underkant av 9 forskjellige søplekasser stuet inn under vasken. Det er to faktorer jeg kan legge til grunn for flueproblematikken:

1. Vi spiser lite her i huset, og fyller derfor ikke opp matavfallsposen så ofte. Da blir mye liggende i bunn og vente på å bli bært ut.

2. Det blir ikke så ofte bært ut fordi denne avfallssorteringen er helt ny for meg, og jeg forstår ikke egentlig hvor ofte den grønne posen på ut av huset.

Det finnes en 3.årsak også. Jeg aner ikke hvor søpledunkene våre er. Jeg bare slenger posene utenfor dør og venter på at måkene/Torben tar seg av det – litt sånn førstemann til mølla-prinsippet.

Idag, når jeg skulle steke meg min elskede kyllingfilèt, satte jeg på stekeplata for å forvarme den. (Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det egentlig, nymoderne stekeplater blir jo varme med en gang, men da jeg var liten drittunge hadde vi sånne gamle plater som tok 4 år å varmes opp – så GAMMEL VANE.)

Etterhvert som plata ble glovarm begynte det også å ryke heftig. En litt ugjennkjennelig lukt kom til. Brent. Flue. Ikke at jeg gjenkjente lukta av brent flue, jeg var ikke sånn at jeg kikket ut i luften mens jeg klødde meg i skjegget og funderte….-Hmmm…kan det være en Brachycera Fluosos i høy temperatur, montro…?” . Nei, jeg bare antok at et eller annet lå på det avanserte hjemmesolariumet og grillet seg vekk.

Det har seg nelig slik at jeg hadde smekket en flue litt tidligere, og denne hadde da landet på den sorte kokeplata. Nå lå den der i et inferno av induksjonsvarme og grillet, akkurat som en 66-åring på en av sine mange Thailandturer. Fasinert ble jeg stående å se på fluen som tilslutt kun var bare litt aske igjen. Jeg klarte ikke gjøre noe. Jeg ble helt perpleks. Det er som en sånn bilulykke du sakte passèrer, og du bare MÅ SE. Etterpå satte jeg bare resolutt stekepanna oppå og freste opp kyllingen min.

Livet går videre. 

Ellers har søndagen min gått med på å lure på om jeg skal vaske et av de mange skitne vinduene i huset vårt. Men så kom jeg på at jeg ikke aner hvordan jeg vasker vinduer, så jeg får overlate det til Torben. Han leser bloggen min sporadisk, så jeg vet han får det med seg at vi har skitne vinduer. 

…og så er du kanskje spent hvor ekremt skitne vinduer vi har…? Veeeel….:

Det ble riktignok veldig ille når sola stod på. Den innsèr jeg også. Men her må nesten en eller annen komme med et godt tips, for jeg aner ikke. Jeg har aldri måttet forholde meg til vindusvasking før, jeg tror kanskje jeg har hatt selvpolerende/selvvaskende vinduer..? Finnes det egentlig?

 

Og før skrikekoret hyler ut “men det er da bare å sette igang å begynne, kan vel ikke være sååå mange vinduer i den booligen deres?”

Nuvel.

AI REST MAI KÆIS!

/Antivaskesupporterfrue – Line Victoria

PS: Jeg kommer til å fortsette å blogge. Jeg syns det er gøy. Det er ikke en heltidsjobb, men en hobby. 

 

 

10 kommentarer
  1. Gå på Enklere Liv å kjøpe en sånn klut for vinduer og speil.. jeg kjøpte den sist uke og bare digger den kluten 🙂

  2. Jeg var og toppblogger i et par dager. 50000 lesere og masse kommentarer på “ja, vi er et fosterhjem” innlegget mitt. Klikkrusen avtar og nå er jeg nede på mer anstendig nivå med “vi har feilet som foreldre, sønnen vår liker ikke taco”.. og som deg… NULL kroner i lønn for strevet 😜

  3. Digger Bloggen din
   Sitter me ett stort smil hver gang jeg leser ett innlegg-:)
   Du er sa rett fram,sier ting som de er,istedet for de som pynter
   Pa sannheten for att det er sa viktig a bli oppfatta som perfekt-:)
   Ha en fortsatt fin dag

  4. Du er ikke alene om å trenge å vaske vinduer :p Problemet mitt er at jeg ikke har noen til gjøre det for meg, så jeg må gjøre det selv, og det er såååååå tiltak. *later som jeg ikke ser at vinduene er møkktete*

  5. Fin mikrofiber klut for vinduer, en dæsj salmiakk i vannet så går det som en lek😄 bare vri kluten godt opp så det ikke blir igjen masse vann på ruta. Prøvd masse andre metoder, men ikke noe slår ei mikrofiberklut altså!

  6. Samme problem her, altfor mange vinduer og altfor liten vilje. Og særlig med alle disse sprossene(heter det det?) utenpå, da blir det faktisk fire vinduer i hvert vindu. Forsøker å stirre de rene en gang iblant.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg