Min baby.

Babyen til Tone Damli Aaberge vs babyen min:

Jeg var nemlig i babyshower i helgen, og jeg må si at jeg aldri før har snakket så mye om fødsler, graviditetsproblemer, og lignende. Egentlig var det litt deilig å sitte der og bare ta til meg alle inntrykkene. Det var selvsagt ingen høydare da jeg sammenlignet min egen jentetiss etter en spinningtime med de som nylig hadde født.

“-Jeg tror jeg skjønner hva det vil si å revne og bli klippet der nede, her om dagen var jeg på en syyyk spinningtime…”

Jeg blir nok invitert på babyshower igjen, tror du ikke?

Jeg har ikke så mye å meddele idag, annet enn at JA, jeg har vært på trening – og NEI jeg har ikke ryddet ut av reisebaggen fra forrige uke.

 

Jeg har dog tenkt jævlig mye duftlys i huset for at det skal lukte godt, jeg er nemlig alene hjemme – og nyter godt å forsøple huset med alt rotet mitt i en deilig eim av vanijelys fra Ikea. 

Torben er avgårde å feirer 1-3 mot Cheal..chels…TJELSY igår, han brygger faktisk øl med en kompis – best a de begynner å lære seg det nå som jeg har bestilt 100 liter hjemmebrygget øl til bryllupet vårt i juni. 

..og ja, jeg må i løpet av denne uken begynne å kutte ned på sukrinen jeg er så glad i, det begynner å bli vanskelig å planlegge noe uten å være mindre enn 10 meter fra toalettet her hjemme..:

“Overdreven bruk” my ass. Ehehehehe, my ass – bokstavelig talt der altså.

Kan dere gi meg noen tips til hva DERE syns det er gøy at jeg blogger om?! Er det noe spesifikt dere hvil høre mine tanker om? Da tar jeg gjerne en utfordring. Bring it!

 

 

 

11 kommentarer
  1. Hei. Utrolig gøy å lese bloggen din. Stå på! Kanskje på tide å kle på seg og komme seg ut på joggetur snart da? Ut i skogen eller på en beskjeden topptur?

  2. Hei, kommer ikke på noe jeg vil du skal skrive om, det er nok fordi du ikke holder så mye tilbake nå heller!
   Liker veldig godt ditt liv (som også er dine leseres liv vil jeg tro) vs. andre bloggeres liv, sånn som øverst i dette innlegget.
   Kort sagt, fortsett å skriv humoristisk om dine “feil”, får god følelsen av at en ikke er aleine om å ha bomba bad, mageproblemer osv. osv.
   For meg er du liksom den som får hverdagsproblemene fram, som alle har men prøver å skjule. Når jeg virkelig føler jeg har fucka det til her hjemme må jeg nok slå på både luksusfellen og syke samlere, for der tror jeg ikke du er, men hvis du har skjult enda mer til nå ønsker jeg meg det 😀

  3. Keep up the good work! 😀 måtte ha høytlesning for mannen igår om fis-i-bilen-stuntet! Vi lo så tårene trilla! Absolutt vår humor, og ganske mange andres kam det virke som.. Og den treninga du holder på med, ganske inspirerende.. Har iallefall begynt å tenke på om jeg kanskje, en eller annen dag, når det passer sånn, når alle faktorer stemmer – ta ned manualene fra garasjen :’D Morsomt å lese om livet ditt!

  4. Kjenner jeg trenger et skikkelig realt MOTIVASJONSINNLEGG for hvordan komme seg på trening og hvordan holde koken og holde fram med treninga! Hva gjør man de dagene da dørstokkmila og sofaen er så utrolig langt fra hverandre? Gimme gimme! Du er et jækla råskinn!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg