Oppgradert!

Asså. Nå skammer jeg meg litt for kommentaren om at jeg ikke syns det er så viktig å måtte se ut som en Barbie på trening. 

HAHAHA! In my face, liksom.

Asså, Torben (forloveden min) har jazzet opp antrekket mitt idag, og forært meg litt rosa stæsj. Og gleden var SÅ stor da jeg fikk spinningsko av han!  Det har jeg jo ønsket meg i lange tider nå…! 🙂 Jeg har jo tråkket med mine joggesko de siste 2,5 månedene og har aldri før eid et par spinningsko. Det er mange som sier at det er must når man trener, på lik linje med pulsbelte. Skoene har en lås under som da sitter fast i pedalene. Og det sies at man trener 20% hardere fordi man drar foten “tilbake” også når man spinner på sykkel, ikke bare tråkker… Jeg vet ikke noe mer enn at JA – det ble en sykt bra økt idag! Snittpuls på 83% er jo riktignok en kondisjonstime, men jeg ble så vanvittig revet med på Kenneth sin time. (Det er forøvrig samme timen/instruktøren som i spinningpsykopat-innlegget du kan lese om her! Du vet, i forrige uke – da jeg trente så hardt at jeg innbilte meg at det lukta kanelbolle i spinningsalen.)

Anywhat – skoene er selvsagt ROSA, og jeg eeeeelsker de!

 

Såee… Etter at dette bildet har fremkalt et par runder med epilepsianfall, så er det passende å nevne at jeg også har rosa drikkeflaske.. 

 

Rett skal være rett, jeg var rosa idag – men byttet ut den rosa tightsen med en grå. Med rosa stripe. Jeg må innrømme at selv for en med så mye selvironi som meg, ikke klarte å gå på trening i helrosa.

og.. over til noe langt mindre glamourøst. (!)

I morgen er det en uke siden jeg dro på jobbreise, og tror du kofferten med klær har blitt ryddet vekk fra badet nå da?

Nei. Her ser vi at det tilogmed har havnet klær i kofferten som jeg ikke engang hadde med på tur! Jeg skammer meg bare litt. Skal fikse det i morgen hvis jeg orker. Helt seriøst, til morgenen idag fant jeg også rene klær oppi der, så den gjør faktisk en form for nytte alikevell. Nå skal jeg se hvor lenge jeg klarer å la den stå på badet før Torben blir gæærn på meg.

Tjeriåw! Line Victoria – supporterfrue.no

 

 

3 kommentarer
    1. Det er så mange som bare kommenterer for å kommentere, og faktisk ikke mener det dem skriver – derfor synes jeg det er så viktig at jeg forteller deg at du er en slik blogger som gjør at man faktisk får lyst til å kommentere og dele fra hjerte. Måten du skriver på og bildene du tar fortjene langt mer lesere enn det du har i dag, og jeg skulle ønske at du en dag havner på toppen av topplisten i Norge. For DET fortjener du! Mange klemmer i fra meg, og du – husk, aldri gi opp!

    2. Linn Therese Dagsland: Det var en utrolig hyggelig melding!!!!! Jeg blir så glad for å høre sånt 🙂 Jeg er nok en litt gråblogger, og kommer nok ikke høyest på listen med det første, men jeg trives godt med de som følger meg uansett…! Stor klem til deg!!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg