Jeg er så flau, så flau, så flau…..

FY FAEN! 

Sorry at jeg banner, jeg vet det er et resultat av elendig ordforråd at folk banner, men jeg har virkelig ikke ord for flausen jeg opplevde idag.

Dere vet, jeg fikk jo rosa, flotte spinningsko av min kjære her om dagen. Kosta masse penger med sånna clits under å greier under (hihi, klitts, morsomt ord, hoho!) som gjør at man spenner seg fast i sykkelen og får max uttelling. Og tro meg, de første gangene kommer jeg meg ikke av så lett av sykkelen, hvis man ikke har teknikken inne. Jeg har nok måtte be instruktøren hjelpe meg av sykkelen et par ganger, men drit i det – det er en annen historie.

“SEEE på de fine spinningskoene mine.”

Jeg har jo brukt disse noen spinningtimer nå, og jeg har vært så SYKT STOLT av de! Valset rundt med de og skryti av kjæresten min som er så flink og grei som gjør slikt for meg, og jeg har kjent misunnelses-blikkene hver gang jeg tripper som en prinsesse inn i spinningsalen. (Jeg har nok sett dere!!)

Her er saken…:

Jeg har hatt ganske vondt i de nye skoene. Det har gnagd og presset på tærne og oppå foten. Jeg aner jo ikke hvordan spinningsko skal sitte på foten, jeg visste jo at de ikke skulle sitte jævlig digg på foten, for den er jo tross alt fullt av skruer. Jeg tenkte at det kanskje var fordi jeg hadde lange tånegler, så heromdagen klippet jeg ned neglene nesten til roten med marsvin-neglesaksa. Det hjalp ikke noe. Så prøvde jeg med et par tynnere sokker. Funket heller ikke, de var fremdeles en anelse ubehagelige.

Nuvel.

Da jeg satte meg i sofaen med de søte jentene på treningssenteret, sveipet jeg opp det rosa paret mitt fra sekken og smatt stolt føttene nedi. “-ååå, de er sååå fiiiine” – hørte jeg de tiske og hviske rundt meg. Merket at det gnagde ekstra denne gangen, så jeg tok den av meg og stakk hånden nedi for å rette på skoen før jeg tok den på igjen.

Da merker jeg det. Det er jo noe inni der.

Jeg drar den ut. Får helt sjokk. Herregud. Hvor jævla idiot går det ann å bli liksom?

De på senteret hyler av latter. Jeg får samme fargen som skoene mine i fleisen.

Tar av meg den andre rosa spinningskoen, og JADDAH! Jaggu fant jeg noe der også!

 

Tror du faen ikke jeg hadde glemt å ta ut pappen i spinningskoene mine da?

(Du har vel lest om da jeg glemte ta ut pappen i sykkelbuksa også? Her!)

Jeg skammet meg så sinnsykt. Men bittelitt glad også. For det har seg slik at jeg HAR jo faktisk syns at de har vært litt ubehagelige å ha på, men jeg har liksom ikke hatt så lyst til å fortelle det til noen, og hvertfall ikke til Torben – som faktisk har brukt tusenvis av kroner på disse sykkelskoene til meg! Og rett skal være rett, da jeg prøvde disse skoene i butikken – så endte jeg opp med å kjøpe den utstilte modellen siden de bare hadde de igjen i min størrelse, så jeg kan jo ikke ha vært den eneste som har prøvd de og ikke merket at de hadde pappen i seg ennå? Tenk da, jeg har jo hatt noen spinningtimer med disse før jeg oppdaget det?! HERREGUD, SÅ JÆVLIG NYBEGYNNER! Jeg som ser ut som HelterittetBirkenTriathlon har SPYDD over meg, med mine fancy gadgets, pulsmåler, dyre spinningsko, eget gele-sete og rompekrem!!!!!!

Herregud. Jeg dør så inni meg. 

Nå tror jeg at stoltheten min bare ble puffet ut av meg, men jeg er fremdeles like stolt av de. Vi fikk bare litt startsproblemer, de rosa sppinningskoene og jeg…! Og nå lurer du kanskje på hvordan spinningtimen gikk ETTER at jeg tok ut pappen av skoene? Joda, faktisk så bra at jeg tok to spinningtimer på rappen! Jeg er helt mørbanka nå. Må grine meg til litt massasje nå, tror jeg. Problemet er at når jeg bretter ned joggebuksa og flekker ræva til Torben og ber han massère den, så inviterer jeg åpenbart til noe helt annet i huet på den fyren der – og vet du, det orker jeg ikke i kveld for jeg har fot-pine. 

RosaLine.

 

8 kommentarer

Siste innlegg