Latskapens lørdag.

Lørdag, ja! Og istedefor å sove til 12.00 (som jeg vanligvis gjør i helgene) så kavet jeg meg ut av senga 08.15 og spratt (la oss ikke juge for bloggleserene, Line) tvang jeg meg inn i treningsklærne og akte meg inn i bilen. Forøvrig kan jeg informere om at jeg er alene hjemme, siden Supportermatrosen (og supportersvigerfar!) er i Liverpool for å se kamp. Men selv om jeg våknet alene, var det som om Torben alikevell var på soverommet..:

Hvis det skulle være noen som helst tvil, så er det altså lysekrona som kaster skygge på veggen. 

Jeg gjennomførte en Spinn2 på 60 minutter, og var i grunn litt syreskada i beina da jeg dro de etter meg inn på Zumbaen. Jeg må innrømme at det ikke ble en hel time på meg på zumbaen, jeg hadde rett og slett ikke så mye krefter igjen til å konsentrere meg om trinnene, så jeg smøg meg ut etter en halvtime. Jeg hadde egentlig lyst til å skrike til de andre som så meg luske meg ut at “JEG HAR HATT EN SPINNINGTIME FØRST ASSÅÅÅÅÅ!!!!!” men jeg holdt det i meg… 

Jeg kom hjem og vurderte en dusj, men tenkte at jeg uansett kom til å svette når jeg nå, etter halvannen uke, skulle ta fatt på reisekofferten som har stått på badet. La oss ta en stille stund og sjekke utviklingen:


To dager etter at jeg kom hjem……                     7 dager etter at jeg kom hjem…….             Idag, etter at jeg gav opp……..

Hvis jeg tar en avspasseringsdag i løpet av neste uke, så tror jeg KANSKJE jeg er i mål med utpakkingen. 

Nå skal jeg aldeles straks hive meg i dusjen og gjøre meg klar for familiemiddag. Pappa og Bonus disker opp med…hold deg fast…pinnekjøtt! Men siden jeg ikke kan spise den har pappa lovet å steke en kyllingfilet til meg istede. Livet er jævlig hardt. Når det er sagt, så koser jeg meg uansett med familien – uansett mat som ligger på tallerkenen foran meg. Jeg prøvde å fortelle pappa at pinnekjøtt hørte jula til, men jeg skjønner at han blir forvirret stakkars. Det lokale kjøpesenteret hadde julegran-tenning og juleåpning på forrige onsdag, (Ja, jeg vet – helt sykt! Nissen var der også?!!! i 13 varmegrader!!) så alle disse julelysene gjør han litt årstid-desorientert. 

Kommer tilbake i kveld/natt – hadde tenkt til å fortelle en vits..!! 😉

 

/Supporterfrue/Gressenke

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg