Jeg har vært alene hjemme!

Kjære Torben. Jeg har vært alene hjemme i 3 dager. Jeg ville bare fortelle deg om alt jeg har gjort mens du har vært borte.

 

  • Jeg har brukt opp sparebøssa vår. Du glemte å legge igjen et av bankkortene dine. For pengene i myntglasset vårt har jeg kjøpt:

Kyllingkjøttdeig

8 store flasker med Pepsi Max

Sukrin Gold

4 pakker med sigaretter.

 

  • Jeg har nesten ikke røyket i huset mens du har vært borte. Jeg har røyket 4 røyk under vifta på kjøkkenet, men glemte å sette på vifta. Så man kan vel kanskje si at jeg har røyket litt på kjøkkenet.
  • Jeg har tatt ut søpla fra under vasken slik du har vist meg. Jeg har også erstattet de fargerike posene med nye. Grønn, blå, vrengt og brun. 

Jeg ser nå at jeg kanskje burde vasket inni der, men det tenkte jeg ikke på før det var for sent.

Problemet oppstod når det faktum at du GLEMTE å fortelle meg hva jeg skal gjøre med alle posene etter at jeg har tatt de ut av skapet. Jeg vet de skal i søpledunken, men dette vet du Torben – jeg aner ikke hvor søpledunkene våre står. Slike ting er viktig, ellers blir søpla bare stående akkurat så langt som jeg kommer med de.

Akkurat hit kom jeg:

Men jeg har fullført noen arbeidsoppgaver i huset så du kan bli stolt av meg.

  • Alle pærene på lysekrona vår på soverommet hadde gått, sånn helt plutselig! Så jeg tok ut alle lyspærene og smæshet de oppi den røde “farlig avfall”-boksen på vaskerommet. Så fant jeg plutselig ut at vi ikke hadde flere lyspærer igjen, og siden spareglasset vårt var bunnskrapt så tok jeg en pære fra leselampa ved sofaen. Den pæra jeg flyttet funket ikke før jeg satte lysbryteren på “on” på soverommet, så det er en relativt stor mulighet for at alle de knuste lyspærene i “farlig avfall”-boksen kanskje funket alikevell. Jaja, håper du er imprignert over meg!
  • Jeg har spist opp alle speltlompene, sukrinen og kesamen. Og jeg vil takke deg for at du hadde gjemt bort alt godteriet ditt bakerst i skapet, for jeg fant det ikke før jeg ble blakk – og dermed ikke fikk mulighet til å erstatte det. Så ja, det ligger der ennå, men vit at jeg har snust inn alle luktpartiklene på potetgullet. Det er faktisk bare poteterskiver uten lukt igjen i den posen. 
  • Jeg har vasket den nye bilen, men bare den ene siden av den siden vannslangen ikke strakk hele veien rundt. Da jeg parkerte bilen etterpå så jeg jo at jeg bare kunne flyttet bilen, men da var allerede energien ute av meg til å vaske den andre siden av bilen.
  • Jeg har hatt på alle varmekablene og tatt 7 badekarbad så ikke få sjokk når du får telefon fra Hafslund eller hva de nå kaller seg.
  • Jeg var på spinning60 og en halv Zumba på lørdags morgen og har gått topptur til Vealøs med resten av familien på søndag formiddag. 10 kilometer var det, og 5 av de km`ene hadde bratt stigning. Det betyr at jeg ikke kan gjøre noen som helst huslige aktiviteter i 32 timer til. Jeg må ifølge pulsklokka mi resituere eller no. 

Tusen takk for at du har kjøpt parfymen jeg ønsket meg og forhåpentligvis kjøpte kreftpinner til meg også i taxfree`n. Jeg liker å lukte godt når jeg røyker. Dessuten trenger jeg det etter å ha engasjert meg så mye i de huslige aktivitetene det tar å være alene hjemme. Jeg er glad for at du stoler såpass på meg til at jeg kan være alene hjemme mens du er i Liverpool og ser fotballkamp. Jeg har savnet deg. Gidder du å gå ut med søpla og kjøpe lyspærer når du først er i gang?

/Line Victoria <3 SnartKonaDi!

PS: Videoen er gammel. Jeg tenkte jeg skulle bare minne dere på at jeg kan leies inn på voksenbursdager til å fortelle vitser. Jeg er sykt god på det.

 

15 kommentarer

Siste innlegg