Jeg har grått ganske mye over den enorme felles-applausen jeg har fått av dere… <3

Vet dere hva? Jeg blir så uendelig rørt av alle de flotte tilbakemeldingene jeg får av dere. Det virker på meg som vi alle trenger en real dose med motivasjon til enten fortsette eller sette igang med et lignende prosjekt, og dere skal vite at jeg finner så mye styrke (herregud, ble vi glitt gladkriste nå eller) i alle tilbakemeldingene jeg har fått i går og som fortsetter å renne inn! Og dere – se for noen fantastiske mennesker som finnes på Instagram – de har brukt hasjtagg #KanLineKanJeg – og når jeg kikket meg inn der istad så gråt jeg jaggu enda en skvett…. <3 Dere er motivasjon – jeg er så forelska i dere! Faktisk, jeg tror jeg elsker dere!

Jeg har jo tidligere fortalt dere at jeg sliter litt med demonene inni meg når jeg deler de “før”-bildene. Dette var jo bilder som i utgangspunktet aldri skulle se dagens lys! Jeg har jo de siste årene vært besatt av å ha full kontroll på bilder og slikt som kommer “ut” enten på blogg eller facebook, jeg er (var!) en tyrann å bli tatt bilde av for jeg skulle absolutt godkjenne bilder, det skulle være rette vinkelen og NÅDE den som hadde knipset et ærlig bilde av dobbelthaka eller magen utenfor bukselinningen.

Nedenfor er et bilde av meg, tatt av en god venninne som syns jeg er fin i pelsen uansett om jeg er pluss 20 kilo eller minus 20 kilo. Bildet er tatt en uke eller to inn i Liveakurset, og jeg hadde akkurat begynt å trene: 

Dette kunne vært prototypen på et bilde jeg helt seriøst hadde grått mine bitre tårer over havnet på nett. Og det er jo ganske rart at en jente på 32 år som er så frenetisk opptatt av hvordan hun (jeg altså) fremtår på bilder, ikke tok tak i denne bekymringen tidligere?! Nuvel, bare så det er sagt – det er ikke fotografens skyld at jeg føler jeg ufresh på bildet. Og hun skal definitivt ikke ha kjeft for hvordan JEG føler meg på bildet. I ettertid er jeg glad hun tok det, og helt ukritisk la det ut – fordi hun faktisk syns jeg er fin akkurat som jeg er! (OG HURRA FOR SLIKE VENNINNER!)

Men NÅ:

Jeg er så mye tryggere på hva jeg deler nå, både med dere lesere og mine facebook-venner. Over 11.000 mennesker følger meg på Facebook. Nesten 5000 følger meg på Instagram. Og over 34.000 mennesker bladde rundt på denne bloggen min igår. IKKE EN JÆVLA NEGATIV KOMMENTAR OM MEG OG MIN KROPP!

Det er jo helt utrolig! Derfor er jeg tårevåt og pms-emosjonell idag, derfor går jeg rundt og smiler til alle rundt meg og nettopp derfor kommer jeg til å fortsette å dele av livet mitt – både oppturer og nedturer. Hva fasen var jeg redd for egentlig?! Tross alt, dette er ingen rosablogg – den er grå!

….og så tenker du sikkert at livet mitt er rosenrødt og nyvasket  etter en så oppløftende dag – men de harde fakta er:

Alle de dyre blomstene jeg kjøpte i forrige uke er døde. 

Marsvina lever dog, under tvil. Du vet – blir man sulten nok på Liveadietten så er faktisk fersk kjøtt det beste du kan ty til. Men jeg vil ikke påstå det er en veldig energirik kilde for proteiner. Litt mer som en nødløsning.

…og bildet over viser i grunn bare at jeg HAR hvalross-genet i kroppen innerst inne.

Og før det rett og slett sklir helt ut dette her, jeg er ikke så flink med ord – men igjen, tusen hjertlig takk for deres fantastiske tilbakemeldinger og respons. Hvis dere syns jeg gav dere motivasjon, så skal dere vite at det er DERE som gir meg motivasjon. Ikke for å ødelegge stemningen, men hvis du vil kan du lese litt om hvor gal jeg egentlig er HER.  

Eller om du rett og slett vil lese om mitt oppgjør med alle facebook-jugepavene, så finner du det HER 🙂 Sånn, nå er du litt opptatt med tidligere innlegg – så kan jeg gå tilbake å tørke opp sentimentaltårene jeg har felt det siste døgnet…!

 

12 kommentarer
  1. Du vet når du leser de sedvanlige toppbloggene og sitter igjen med en dårlig følelse, en følelse av at du burde være like suksessfull, se like bra ut, være like lykkelig som de? Når jeg leser bloggen din sitter jeg igjen med et bedre humør, en følelse av at det er så deilig å vite at *egentlig* så føler vi alle det samme. Ingen er 100% hele tiden, alle har ting de er ufornøyde med og det er så sykt digg å kunne være med på det. De andre gir deg bare sluttresultatet, det polerte ytre, mens du gønner på og lar oss være med på veien. Det er så kult! 🙂

  2. De fine kommentarene er sååå velfortjent. 😀Du har vært/er helt rå! 💪Tusen takk for mange latter kuler. 😂😂Ha en fortsatt nydelig dag! 😃

  3. Velfortjent 🙂 Heier på deg fra Halden.
   Btw – utenfor temaet: : jeg sendte sjokolade til Marius – gjett om det var en gutt som ble fornøyd med norsk sjokolade etter 3 mnd i USA 😉
   Stå på videre Line.
   Klem

  4. Æ syns det e digg å lese bloggen din! Har æ gjort lenge.. mye for æ lika humoren din å ditt naturlige vesen! Å gjett om det hjalp å oppdage at du plutselig holdt på med samme livsstilsendringa som mæ! Snakk om god timing 😀 hehe
   Keep up the good work!
   Trine

  5. Helt ærlig.. aldri lest en blogg i hele mitt liv. Og trodde heller jeg aldri kom til å gjøre det. Men nå leser jeg alt du legger ut og du motiverer, får meg til å sitte alene og le så jeg griner!
   Humrer for meg selv på jobb etter kommentaren:Har du glemt å drite?? Fantastisk !Heia deg Line Victoria, du er helt rå😃
   Vet ikke om denne komentaren kommer med engang, for det har jeg heller aldri gjort..😉

  6. så godt å se et ekte menneske som blogger 😛 digger bloggen din og du insprerer meg til å ta av de 10 siste kiloene!!!

  7. zena zuza: Antageligvis ikke…! Man er hva man er! For meg handlet det like mye å komme i form – jeg hadde det ikke godt med så mange ekstra kilo på kroppen 🙂 Dessuten var kurset billigere enn å måtte kjøpe helt ny garderobe etter vektoppgangen..!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg