Når andre hermer etter måten du tilbringer søndagen på…

Når jeg har bestemt meg for å ha litt avslapning og time off i sofaen for å kose meg litt, og så finner jeg ut at andre bloggere har akkurat samme ritualer som meg på søndager. Hater når det skjer ass.


Bilde fra Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue)                 VS                       Line Victoria Husby (Supporterfrue)

Ok. Jeg tok helgen med stil, for å si det sånn. Jeg hadde planer om å både rydde og vaske hele heimen, men nå som jeg ser at det er 3 timer igjen av helgen, så kaster jeg inn håndkledet og innrømmer at jeg faktisk ikke gadd. Skal jeg fortelle deg noe? Med unntak av når jeg har hatt på meg treningstightsen så har jeg bare hatt på meg den store joggebuksa hele helgen. Og var ikke ren da jeg tok den på meg, hahaha! 

…og så var jo planen atter en gang å pakke ut den kofferten som nå har liggi på badet i 17 dager og 8 timer….:

Nope, den er ikke borte ennå! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å tømme den, men nå har det bare blitt en greie for meg. Det har havnet litt søppel og drit oppi den, så jeg brukte de kaloriene det tok å lukke den i hvertfall. Så slipper jeg hvertfall å se det. 

Jeg fikk hvertfall tatt meg en tur ut i nærområdet idag, og siden det var så få ute i løypa idag så dristet jeg meg til å sette på filmmusikkk og late som jeg var med i Jurassic Park mens jeg løp gjennom den våte skogen. Så kom jeg til topps, og jeg syns bildet i sin helhet burde legges ut…

Ikke si det til noen, men jeg satt faktisk å tok meg en røyk når jeg satt der oppe og nøt utsikten. Visse uvaner klarer jeg ikke slutte med, dessverre. 

(Bildet er helt uten fancy filter, dette er faktisk rett utenfor stuedøra mi! Grenlandsbrua nærmest, og lengre bort der ser du Breviksbrua. Midt i mellom ligger mitt lille Stathelle.)

Dere skal også vite at jeg har snurfet på gamle bilder av meg selv. Det er jaggu ikke vanskelig å finne bilder av meg selv som viser meg i sin helhet hvordan jeg så ut for 12 uker siden, jeg var merkelig nok usedvanlig god på å skygge banen når noen dro opp et kamera. Resultatet legger jeg ut i løpet av uken, jeg må bare tøffe meg opp litt.

Kan jeg innrømme noe? Jeg syns det var kjedelig å trene ute i Guds frie natur egentlig. Siden jeg var alene så var det liksom litt for lett å sakke av og “jukse” litt. På spinning vet jo alle at kallenavnet mitt er “VaseLine” (etter den litt uheldige episoden du kan lese om her…) og kan derfor følge med påmeg, og jeg har liksom ikke noe mulighet til å jukse.  Det værste var jo at jeg på fredag hadde GLEMT pulsbeltet mitt, og da følte jeg at hele timen kom til å gå rett i dass. Heldigvis var verdens skjønneste instruktør godt forberedt på å ha vimsehuer i salen og gav meg sitt pulsbelte. Hun er forøvrig 20 kilo mindre enn meg, 15 cm lavere enn meg og i særdeles god form. Så du skjønner kanskje at det ikke var helt stuerent å sette på meg det beltet, jeg må jo ha ødelagt alle de gode profilene hennes med å hesblese meg igjennom timen på hennes pulsbelte. Jeg er faktisk ganske sikker på at beltet hennes gikk i sjokk, for den gikk rett opp i svart (over 100%) allerede etter 2 minutter inn i timen. Det føltes heller ikke bedre av at spinningpartneren min, som jeg bare kaller Mann44, presterte å si ironisk – “Ja, lån hennes pulsbelte, dere har jo nesten samme midjemål!” Bahaha…  Det negative er at siden hun er så lita (Sorry, Charlott – men du er jo ikke akkurat en kjempe!) så utifra profilen hennes så forbrant jeg jo veldig lite kalorier. Er det sånn det er å være tynn altså? Man forbrenner bare det halve av det jeg gjør nå på samme økta?! Sukk….

Men jeg var evig takknemmlig for lånet, på et vis føler jeg liksom at jeg ikke får noe ut av økta uten pulsbelte. Merkelig hvordan jeg plutselig har blitt en så gadget-frik!? 


I morgen ser det ut som jeg får en hard start på uka, hahah! Bare så det er sagt, jeg kommer ikke til å klare 3 spinningtimer på rappen. Det blir nok til at jeg må melde pass fra Kjetil sin Spinn Intervall, problemet var at jeg hadde dobbeltbooket meg, og jeg var litt vel ivrig da jeg skulle booke uken min. Sånn kan det gå når du blir litt vel ivrig!           Stakkars rompehullet mitt, det knyter seg automatisk som en ballongknute bare jeg ser på bildet over. 

Ok. Jeg lover å komme sterkere tilbake med blogginga i morgen.

God kveld! -Supporterfrue, Line Victoria.

 

13 kommentarer
  1. Et forferdelig dårlig tips, men det virker;
   Jeg har røyket i mange år. Jeg byttet det ut med en annen avhengighet, snus.
   Etter noen år følte jeg at jeg hadde fått nok, så jeg byttet ut vanlig snus med snus uten tobakk-og nikotin. Onico med peppermynte (finnes flere typer).
   Alt i alt sitter det mest i hodet og jeg er ganske sikker på at det er avhengigheten i seg selv som er vanskelig å bli kvitt, ikke nikotinen ✌

  2. Haha.. du er bare herlig assa. 😂😂Det var i går du glemte beltet altså. 😉Du trener nok så mye at dagene går litt i surr. 😂 Flink er du uansett. 😀 Ha en fortsatt fin kveld og goood trening i morra. 😃

  3. Viktig at du ikke glemmer du har trent en lørdags morra. 😉 Skulle GJERNE vært der i kveld OG. Fikk streng beskjed om å bare trene morran i dag.😨 Er DEN dagen i dag jeg passerer 29, var det ikke? 😂 Ha en strålende dag! 😁

  4. Vil du slutte å røyke? Begynn med damping. Har prøvd tusenvis av ganger, med både champix nikotin tyggis, piller, spray Osv men har aldri klart det. Men damping funker. Og det e så godt. Meld dæ inn i Norsk dampselskap på fb og kom i gang 😃👍🏻

  5. Så urtooolig trist at ikke jeg har sett bloggen din før nå! Så sinnsykt gøy 🙂 Deg gleder jeg meg til å følge videre. Mye mere underholdende enn fotballfrue! Takk 🙂
   Jeg prøver å få litt hjelp fra alle mulige kanter, så hvrofor ikke spørre deg også? 🙂 Jeg har nylig meldt meg på Brun og Blid sin modell konkurranse, og prøver nå å få nok stemmer til å gå videre til semifinalen. Det er lettere sagt enn gjort, da de som ligger foran meg i konkurransen har mange tusen følgere på Instagram 🙁 Men som navnet på bloggen min sier, er jeg en drømmer og jeg gir ikke opp! Jeg hadde derfor satt utrolig stor pris på din hjelp og stemme 🙂 http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42648/43159/
   Jeg håper at ved å legge igjen en kommentar her vil jeg få oppmerskomheten til deg og dine lesere, noe jeg virkelig trenger nå! Jeg syns det er utrolig viktig å stå på for sine drømmer, og vil gjerne inspirere andre, både unge og gamle til å gjøre det samme – uansett om man vil bli snekker, modell, blogger eller president! Del gjerne også eller gi meg en shoutout her på bloggen om du syns jeg er en god kandidat…. Det hadde betydd enormt mye for meg <3

  6. Godt å høre at det er en til som tar seg en røyk på toppen…
   God treningsuke. Nå etter snart 3—4 uker på krykker ser jeg frem til å få kroppen ut av sofaen selvom skogen fikk meg på krykker… Du er utrolig flink til å blogge så fortsett med det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg