Bloggdesign og sånt som jeg ikke har peiling på….!

                                                                                                                 Inneholder direktelink (annonse?) til min webdesigner!

Jeg er så sykt heldig som har verdens hyggeligste og flinkeste “web-ansvarlig” til bloggen min. Det er faktisk ikke en ting hun ikke klarer å fikse! Jeg er helt sandblåst på bloggdesign og lignende, så jeg er glad for at Kristine fikser slikt for meg 🙂 Jeg har tenkt litt på designet mitt, og det er i grunn ingenting jeg savner. Men – når det er sagt, er det noe eventuelt dere savner? Er det noe som kunne gjort bloggen min leservennlig eller mer oversiktelig? Jeg tenkte det var en idè å spørre de som faktisk leser bloggen, fremfor hva jeg selv syns er fint…!

Kristine har også fikset det sånn at designet kommer fint frem når du bruker mobil/ipad også, det er jo sånn at de færreste leser blogger og slikt kun på PC eller Mac.

Så igjen, fyr løs hvis det er noe du savner – så skal jeg ta det opp til diskusjon med KV Design og høre om hun vil hjelpe meg å gjøre bloggopplevelsen enda litt bedre for dere! Og så må jeg jo få lov til å fortelle dere andre bloggere der ute at Kristine har laget noen utrolig flotte design tilpasset blant annet også blogg.no-plattformen! Da jeg startet bloggen kjøpte jeg fra hennes nettbutikk, og det var faktisk utrolig enkelt å legge inn alle koder og maler selv, for det står utrolig lett forklart. Absolutt verdt sine kroner, hvertfall med tanke på all den gode hjelpen jeg har fått i etterkant også! 

Jeg har betalt for designet, men fått sykt god hjelp i etterkant til endringer og slikt, så jeg er usikker på om jeg må skrive at dette er reklame for KV Design? I såfall, reklame for noe jeg går god for, det må jo være lov!

Igjen, noe på bloggen dere syns jeg burde hatt eller endret? Jeg er åpen for forslag!

…og i mangel på et bilde som illustrerer dette innlegget kommer et helt random bilde fra fotobiblioteket mitt.

Tata! Line Victoria – supporterfrue.no

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Hehe…som jeg skulle ha sagt det selv. Skjønner ikke bæra av dette med bloggdesign så vurderer sterkt å skaffe meg kyndig hjelp jeg også. Vet ikke om det er det at jeg er skikkelig dum når det kommer til sånne her ting, eller om jeg faktisk nekter å tro at det kan være enkelt 😉
   Synes bloggen din er flott som den er….grei og oversiktlig og mye bra å lese. Digger den 😉
   Ha ei strålende uke…på trening og ellers 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg