Trenger ikke pynte meg, vøtt!

Jeg skal fortelle dere en ting, kjære venner…! Og det er at du trenger ikke å føle deg forpliktet til å se dritbra ut når du er i treningsmodus!

Slik som meg… Her har jeg altså hatt to spinningtimer, og så jævlig lat som jeg er etter to høypuls-timer, så kan du bare drite i at jeg tar på meg “finklærne” fra jobb igjen. Jeg vil jo bare fort hjem! Så da byttet jeg ut spinningskoene med de høye hælene, og tok blotterjakka over.

“-ÅÅÅÅ, tar dere bilde av meg? La meg få posere litt daa!”

…men du trodde kanskje at det forsåvidt er greit å se så heslig ut etter trening, fordi man uansett skal rett inn i bilen og stupe hjem i middagen? Neidadu, jeg slo et slag for alle oss som ikke pynter oss før/under/etter trening, og valset slik inn på Rema 1000! Og passet selvsagt på å måtte handle der hele TO ganger før jeg hadde fått alt jeg skulle. (Glemte havrespeltlomper)

Jeg hadde to veldig gode økter idag. Faktisk så hadde jeg også på meg TO pulsbelter, så jeg forbrant dobbelt så mye på dobbeltime. Det er…*telle-telle-telle* SYKT mange kalorier! 

Takk til verdens fineste Nr1fitness-jenter bak skranken som foreviget øyeblikket. Jeg lo veldig godt da bildene dukket opp på mobilen min for en times tid siden..:!!

Snakkas. Supporterfrue – Line Victoria

 

2 kommentarer

Siste innlegg