Kjære Torben, jeg må fortelle deg noe….

Kjære Torben.

Jeg har så lyst til å fortelle deg noe.

Og da tenkte jeg at jeg skulle benytte bloggen min til det, for jeg vet jo hvor inderlig høyt du elsker denne oppmerksomheten du får på bloggen min. (!)

Jeg ville bare takke deg for at du har holdt ut med meg de siste månedene, denne tiden som jeg har slanket meg. Jeg vet jo at jeg hang opp en plakat på kjøleskapet 24.august – og den henger der ennå. Ikke minst har du overholdt alle reglene under – og DET er jeg utrolig glad for!

Jeg vil takke deg for at du ringer på forhånd for å sjekke «hvor jeg er i løypa», og om du rekker å lage deg/spise noe mat før jeg dukker opp hjemme, utsultet og sinna for alt og ingenting. Jeg takker deg for at du også for at du setter opp alle vinduer, setter vifta og lufteanlegget i huset på full guffe og sprayer med jif-flaska før jeg kommer hjem, fordi du har stekt kjøtt eller noe annet som kan sette meg i psykisk ubalanse. Vit at jeg gjør det samme når jeg har smugrøyka inne under vifta. 

I tillegg er jeg utrolig glad for at du ikke kommenterer mine usedvanlige sære spisevaner, at du ikke blir sur fordi jeg bare lager mat til meg selv, og at jeg opptar 90 % av kjøleskapet med alle mine salatposer og grønnsaker. Den ene jævla gulosten under pepsimax`n er din. Det er også leverposteien og øl`en. Snøfrisken har stått der i flere måneder og kan sannsynligvis gå ut av kjøleskapet på egenhånd snart. Det smøret tror jeg har liggi der siden vi flyttet inn også, eller bruker du det til å steke, Torben? Faktisk – det er INGENTING som frister i dette kjøleskapet, og det har du sørget for i 3 måneder snart.

Jeg er også usedvanlig lykkelig over at du tar meg for den jeg er – en ikke-husmor med manglende vaskegener. At du i det hele tatt har fridd til meg er helt hinsides, håper du vet hva du egentlig vet hva du går til. 

 

Jeg elsker det faktum at du og jeg helt ukritisk kan diskutere og fortelle hverandre ALT.

Hvertfall de hverdagslige tingene, som ofte er de viktigste. Fra jobb, til bæsj, til interiør. Det er et stort spenn på hva du og jeg snakker sammen om i ukedagene…

 

Og så digger jeg at kranglene våre ikke varer så lenge eller at vi egentlig er så veldig seriøste når vi krangler.  Og du har en veldig fin måte å ta opp problemstillinger på. Ikke minst ta opp ting som plager deg på en ordentlig måte.

Noen ganger irriterer jeg meg over at du til stadighet gjør narr av selfiene jeg sender til deg. Men det kan jeg forsåvidt leve med. 

Jeg setter umåtelig pris på deg, elsker deg så sykt høyt at det går nesten ikke ann og gleder meg til å bli kona di på helt ekte den 11.juni 2016 

/Supporters (snart) frue – Linen

6 kommentarer
  1. Kjeda meg her om dagen og kikka tilfeldigvis på blogg.no og din blogg. Nå har jeg runda bloggen din på to dager. Digger bloggen din. Du er god til å skrive og veldig morsom. Tipp, topp, tommel opp 😀

  2. Hei Line!
   WOW du er så flink ass!! Jeg bøyer meg i støvet!
   Er det lov til å spørre om hvor høy du er og hvor mye du veide på det før-bildet av deg i solstolen med en hund ved din side?
   Lykke til videre flinka! Gøy å se forandringen din og du kommer til å bli verdens fineste brud til sommern!:-)

  3. Marine: Jeg er 171 eller 172 cm høy, og dessverre har jeg ikke lyst til å fortelle hvor mnge kilo jeg veide. Det er lett å sammenlignes med andre, alle kropper er forskjellige!
   Det er litt for personlig for meg foreløpig å avsløre noe slikt, dessverre…Kanskje det kommer senere..!

  4. Frydefullt å lese dette innlegget 😊 Måtte ha høytlesing flere ganger for mannen for jeg flirte så godt at han lurte på hva det var som sto på😂
   Godt å lese om det åpne og nære forholdet dere har😃 Og som du poengterer, det er de hverdagslige tingene som er de viktigste😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg