Jeg har ferska Torben.

Jada, så var det fredag. 

Torben hisset på seg facebook ved å poste dette bildet i uka som gikk:

Og så drev han å tøffet seg for alle facebookvennene sine med å si at “Line tar det, null problem”, “Jeg trenger ingen hushjelp, jeg har jo Line” osv… Vel mine fine lesere, da kan jeg avsløre synet da jeg kom hjem fra jobb idag:

Næmmen! Er det ikke han mannen som var så sykt stor i kjeften som står å vasker vinduer med utstyret han hadde kjøpt til “meg”?  Når jeg konfronterte han med at jeg kom til å avsløre han og legge ut bilde på bloggen, og han bare:

Jeg kan avsløre at den siste dagen i en arbeidsuke som regel ser det slik ut hos Sørensen/Husby fredagskvelden.

Jeg pleier å handle på torsdager og fredager, og fikk det plutselig for meg at jeg skulle kjøpe inn julepynt og gjøre en innsats nå før helgen. Men som dere vet veldig godt selv kanskje, så er det ofte tanken som er sykt god i gjerningsøyeblikket, og så bare renner det ut i…ja, rot. Eller så blir det bare liggende i gangen i posene sine. 

Jeg skjønner helt seriøst ikke hvordan jeg klarer å rote på denne måten på badet? Det ser jo ut som jeg bare er skutt ut av klærne mine når jeg kommer hjem (noe som egentlig stemmer, for av med jobbklær og på med treningsbukse og/eller kosebukse) Og jada, der ligger den lilla reisebaggen. Nå har den liggi der i en hel månede og vel så det. Det kan vi bare slutte å snakke om, egentlig.

Jeg har hvertfall en ting å skryte av  – det er at jeg har vært flink til å trene i hvertfall! Igår hadde jeg en dobbelttime, og da la jeg ut dette bildet på instagram som i grunn forklarer sykt mye om tilstanden min i etterkant.

Det er nesten 1400 kalorier tilsammen folkens. Det henger ikke på greip. Det var deilig, men det var en sånn ut av meg selv-opplevelse. Jeg måtte faktisk gå før timen var over, for jeg visste ikke om jeg kom til å drite på meg eller om jeg kanskje hadde gjort det allerede. Jeg hadde så godt som ingen følelse i ræva. 

Men noen timer senere var jeg på en ny time idag (fredag), og fikk kjørt meg litt med svigerbror og kompisene hans. Problemet var jo da at jeg ikke kunne gjøre skam på familien, og hadde da altså ikke noen mulighet til å “sakke av” under timen. Så det ble en ganske grei økt idag også, selv om jeg egentlig bare skulle resituere, eller hva det nå heter når du har en “hviledag” på sykkelen. Jeg får ta en hviledag på søndag, i morgen er det dobbeltime om morgenen. Hvis jeg ikke kommer meg opp til de to timene (09.00 og 10.00) så kommer jeg til å sove til 13.00 uansett, så jeg kan like gjerne sprette opp i tightsen og starte dagen på sykkelen.

Herregud for et intetsigende innlegg denne fredagen, beklager det. Jeg vet jeg kommer sterkere tilbake, for jeg holder på med et innlegg med før og nå-bilder, samt noen oppdateringer som jeg kvier meg litt for å dele, selvsagt – men sånn er det! Har man begynt med å si A så får man fortsette med hele alfabetet! 

<3 Supporterfrue, Line Victoria

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. Mannen i huset her må gjerne og kjøpe vasketing til meg og bruke dem selv, ville ikke gjort noe!! Her i hus så er det meg som gjør ALT av husarbeid, både inni og utenpå for å være ærlig. Men kan vel takke meg selv som har skjemt dem bort til DE grader. Men skal ikke lyve og si at det ville vært feil med en litt mer huslig mann. Så du er heldig Line, ta godt vare på han der. Gan virker som en gullklump ut i fra det heg har lest. Og jeg elsker bloggen din, gøy, informativ til tider og ikke minst lite selvhøytidelig og akkurat sånn en blogg skal være. Savner Brevik by the way. God helg 😃😃

  2. Det er først når jeg leser at du blir øm i ræva av spinning (og du bruker sykkelbukse!!) jeg skjønner at jeg enten gjør en for dårlig innsats på spinning, eller rett og slett har for stor rumpe. Jeg blir kanskje litt støl i rumpen dagen etter bare…
   Men så tar jeg bare en halv til en hel økt om dagen da.
   Og ellers så ville jeg bare si at du er pen og fin og morsom. Liker veldig godt at du ikke har pakket ut av kofferten din enda, for da har jeg en unnskyldning til samboeren min for at jeg heller ikke har pakket ut av min som jeg brukte for to uker siden. Du er liksom en godkjent unnskyldning da samboeren min også har litt sansen for deg.
   Ha en fin dag a!

  3. Kanskje det er Torben som skulle vært med deg på “Min mann kan” ? 😜 Var veldig morsomt og se deg på tv-skjermen ikveld, Line!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg