P-pillekalenderen er i boks, juhuuu!!!!

Og så var det første søndagen i advent igår, og Torben var i full gang med å lage julekalender til meg i år som i fjor. 

En p-pille i hver kalenderpose. 

På denne måten er han da sikker på at jeg får i meg prevensjonen min hver eneste dag, selv om noen har advart meg om at det KAN være suketter han putter oppi – og når julaften kommer så bare: “SUPPLAIIIIS!”. Men han vet veldig godt nå, at jeg ikke bare gleder meg til å passe inn i brudekjolen i juni, men jeg gleder meg også ufattelig mye til å være slank en sommer. Faktisk har jeg ved et par anledninger sagt til Torben at han må sove på gjesterommet, for etter all denne knallharde jobbingen de siste månedene, så hadde jeg blitt fly forbannet om han hadde smelt meg på tjukka nå. Og det er helt helt seriøst. 

I bilen på vei hjem fra en luftetur igår, så snakket vi Liverpoolkampen som hadde avspark 17.00 og at vi ikke kunne komme for sent til den. “-Da hadde jeg vel fått bank, regner jeg med” sa jeg lattermildt. Torben tygde litt på den og svarte: -Bank, hadde jeg nok ikke gitt deg. Jeg kunne riktignok klint deg rett ned på første slaget, men det kalles ikke å gi deg bank, det er jeg helt sikker på…” Jada, så vet dere hva praten går i.

Det er andre i familien som får julekalender i år også. Bård Geord og Shankly har fått julekalender. 

Det er forøvrig Bård Georg som posèrer for dere… La oss si det sånn, han er den mest fotogene av marsvina våre. 

Når man ikke har barn å lage julekalender til, så er det i grunn ganske greit å kjenne litt på stresset småbarnsforeldre har i disse tider med å kjøpe over en million småting som uansett blir liggende nederst i en skuff uansett, derfor tenker jeg at det er en fordel å kjøpe julegave til dyra (eller ungene i deres tilfelle) som spises opp. 

Marsvinjulekalenderen kan du kjøpe her faktisk(direkte annonselink) og det er vissnok nok marsvingodbiter til to stk i en kalender, så det blir ingen krangling. Du rekker å bestille og få den i posten – husk at marsvin ikke vet når 1. luka skal åpnes uansett…Det er hva du gjør det til. (!!)

Tada! /Line Victoria                                                          

(Inneholder en annonselink)

 

 

11 kommentarer
  1. En pille i hver luke?? Er du uber glemsk, eller bare typen som finner kreativ måte og sørge for at du tar dem?

  2. Haha, verdens mest omtenksomme adventskalender spør du meg, han passer virkelig på at du skal nå dine mål med brudekjolen og bikinikroppen.
   Koselig med unger og ofra gladelig kroppen for det, men skjønner jo at du vil vente nå, dessuten er det mye enklere å komme tilbake i form etter fødsel som godt trena, bare se på den andre frue bloggern 🙂
   Så må jeg bare si noe fra forrige innlegg, der du skriver om at du ikke har noen kosedager.
   Det kan du prise deg lykkelig for, jeg har nemlig hatt tre kosedager denne helga og det får jeg betale for nå!
   Var ikke bare bruno som skulle avgårde på svømmetrening i dag, han har tydeligvis hatt overnattingsbesøk av alle i klassen sin, som også ville på svømmetrening til forskjellige tider utover formiddagen!!!
   Neste helg får jeg heller bli sett rart på når jeg takker nei til kaker osv, ja får sikkert til og med kjeft av mange fordi det er ikke sosialt akseptabelt å takke nei til godsaker, og spesielt ikke i desember :-O

  3. Cerazette er minipiller som inneholder det samme hver dag, det er altså ikke noe “sukkerpille” uke

  4. Han er ikke så du han mannen din 😉 Ved å fore deg med p-piller hver dag frem til julaften kan han selv se frem til litt ekstra julekos uten å bli forstyrra av at du plutselig skulle finne på å ha mensen.

  5. “…for etter all denne knallharde jobbingen de siste månedene, så hadde jeg blitt fly forbannet om han hadde smelt meg på tjukka nå. Og det er helt helt seriøst.”
   Du vet det, i tillegg til p-piller, finnes kondomer, ikke sant?
   Jeg håper virkelig ikke du er der at om du faktisk hadde blitt “smelt på tjukka nå”, så hadde du tatt abort pga dårlig timing?

  6. Undrende: Det er ikke det jeg skriver, er det vel? Les det en gang til.
   Jeg skriver at jeg hadde blitt forbannet, og det er vel i grunn det eneste jeg skriver om den saken? Jeg nevner ingenting om abort, gjør jeg vel..?

   Når det er sagt så er det et høyst privat valg og ikke minst helt opp til kvinnen selv hva man hadde gjort i en slik situasjon. Jeg har aldri lagt meg opp i folks grunner til å avbryte et svangerskap, jeg regner med at jenter klarer å ta den avgjørelsen helt på egenhånd.

   Takk for tipset med kondom – skal taes til etteretning!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg