Et ganske avførende innlegg….

Da var denne månedens julekalendergave åpnet og spist. P-pillekalenderen er jaggu spennende saker, for i 3 av lukene ligger det en bitteliten avføringspille istedefor en p-pille, bare for å gjøre de 24 dagene til jul ekstra spennende. OH JULEGLEDE! 

Forøvrig vil jeg starte dette blogginnlegget med en melding til dere som lager Trio Julebrus. Dere har laget min desiderte favorittbrus i lightversjon, men det står NADA om antall kalorier i den – og hvorfor svarer dere ikke en nøden, julebruselskende kvinne i sin nest beste alder?

Dere kjenner jo meg. Jeg kan faktisk bli kababel til å teppebombe Telemark Mikrobryggeri  med meldinger hvis jeg ikke snart får svar. Jeg MÅ FÅ VITE om jeg kan kose meg med denne i jula!! (Ja, jeg vet at lightbrus ikke nødvendigvis er så bra for meg uansett. Men jeg syns det var så pussig at det ikke stod på flasken, og det gjorde meg litt…koko!)

Igår hadde jeg tre timer spinning. Jepp. 3 timer. (Ingen pauser imellom…Bare instruktører som kom og gikk, ristet på huet over hvor gale den Livea-gjengen er…) Jeg tror faktisk ræva mi har slått opp med meg. Vi samarbeider ikke om noe idag. Faktisk vil jeg gå så langt å si at jeg ikke tar ansvar for rævas handlinger idag. 

Jeg og Christine (spinning-venninne) delte på Mann44 igår. Han er vår lille bitch og henter vann til oss i pausene, holder av sykler så vi kan sitte sammen og ikke minst har jeg nå lært han godt opp til å stille inn sykkelen min før timene. Jentene kommer rett og slett til dekket bord, og mellom orange og røde soner så har han faktisk pust nok til å underholde oss med sitt blide åsyn også. Jeg tvang jeg han til å ta bilde av meg i spinningsalen i går. Beklager litt dårlige bilder, det er faktisk ikke min skyld.

Syns du at det er pussig at jeg spinner med sykkelhjelm? Javel, det driter jeg i, men jeg tenker at sikkerhet er viktigere enn noe annet når man sykler. 

Lurer du forresten på hvordan spinningslaven vår, Mann44, ser ut? 

Ja. Det er vi som har bestemt hva han skal ha på deg.

Når det er sagt – han heter selvsagt ikke Mann44, eller Gris1 som han kaller seg på oversikten på pulstabellen. Han heter faktisk Mads, men det kan jeg ikke avsløre for dere for Mads vil helst leve et anonymt liv. 

Jeg har blitt introdusert for noe nytt i kostholdet mitt denne uken. Fett. Fett må man ha i et balansert kosthold, og jeg har hamstret inn de sunne, fettholdige varene som jeg skal bli flinkere til å spise. Jeg spiste dette før jeg dro på spinningen i går, og Christine spurte hvordan magen hadde reagert. (Jepp, det er sånt vi snakker om med hverandre. liksom. Ikke negler og sminke som dere gutta tror) Jeg sa som sant var, at det gikk forbausende bra, men at jeg prompa litt i tide og utide. Akkurat i det jeg forteller at garasjedøra bak ufrivillig kommer til å gå opp og ned endel ganger i løpet av de tre timene vi skal spinne, så ser jeg i øyekroken en forskremt mann rett bak meg. Rett bak, ja. Med utsikt midt i smutthullet mitt når jeg reiser meg opp på sykkelen for å ta de tunge tråkka.

Han fikk selvsagt med seg at jeg kom til å ha åpne sluser i nettopp hans retning, og det var ikke glede jeg så i hans spinningville øyne. Kjære mann bak meg, som jeg fortalte deg – det er ekstremt liten sjans for at du vil få noen laber bris i håret i løpet av timen(e), for jeg er polstret så til de grader i aslet mitt at ikke engang en liten smyger klarer å tvinge seg gjennom to lag med sykkelbukse-polstring og treningstights. Jeg bare sier det, kompis, den lukta – den blir liggende i sykkelbleia til jeg kommer hjem og tar den av meg i garasjen og må stå der ute, naken og til lufting i en halvtime, fordi Torben ikke takler at jeg drar med meg lukta inn i huset. Etterpå legger jeg sykkeltightsen i en pose og må smugle den inn i vaskemaskinen. På 90 grader og med en halv liter tøyduft-mykner. Så den fisen jeg slipper i spinningsalen, den kan du takke faen på at jeg tar med meg hjem igjen! sa jeg.

Neida, jeg sa ikke det. Du vet, det er liksom ETTERPÅ alltid kommer på det geniale du kunne sagt tilbake. 

Anyway.

Kontorstolen min ble idag byttet ut med denne takket være en observant kollega som så jeg slet litt med sittestillingen.

Hvis du lurte så skal jeg ikke på spinning idag. Jeg må hjem og lufte garasjen.

13 kommentarer
  1. Synes du er utrolig flink og jeg blir kjempeinspirert av å lese bloggen din. Har begynt på lavkarbo for å prøve å kvitte meg med noen kilo før jul. I utgangspunktet bør ikke det være et problem for meg siden jeg eeeelsker god mat, men nå når jeg er NØDT til å spise fet mat så byr det meg i mot 🙄 Jeg lurer på hvilken sunn og fet mat det er du spiser? ☺️

  2. Jeg ble brått ganske bekymret for hvordan du skal få tatt p-piller de dagene du har fått feil pille? Det kan jo bli litt skummelt hvis du ikke skulle bli gravid før sommeren 😛
   Forøvrig må jeg berømme deg for å ha en av norges mest uhøytidelige og fantastisk morsomme blogger. Jeg storkoser meg med hvert innlegg. Stå på videre 🙂

  3. Ler…Du er bare helt rå altså. 😀Så fantastiske bilder av både deg og bitch’n😂😂 Han burde egentlig kle seg I den der på spinninga i morra. Fikser du det? 😉Når kommer dere i morra? Jeg må jo nesten holde av sykler til dere er ferdige med runda deres. 😀 PS. Hilde mente du måtte SITTE på parykken min under neste spinningtime. Dt hadde sikkert blitt fantastiske bilder. Trenger ingen bikinilinjewax da. 😂

  4. Du får hilse Mann44 og si han ser helt rå ut i den genseren 👍 Men han ser bedre ut uten det hipsterskjegget!

  5. Jeg visste ikke at du hadde blogg!! Jippi!!
   Så mye gøy å oppdatere seg på.
   Lykke til med trening og slanking. Jeg er i gang jeg og.
   Stå på *POW*

  6. Jeg kom over dette innlegget nå (sitter på jobb), og da jeg leste om p-pillekalenderen din med avføringspiller..! Herregud! Jeg spruta ut i en 5 minutter lang latterkrampe, og er litt redd for at jeg kanskje tisset litt på meg. Kollegaene skjønner ingenting. Jøje meg! Takk for dagens latter!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg