Helgen i karbo-koma.

Kjære herlige, fine blogglesere! Jeg må først få lov til å si tusen takk for at dere har tålmodighet med meg, jeg rakk faktisk ikke på noe som helst tidspunkt å oppdatere bloggen i helgen, fordi jeg var på vennejulebord i Oslo. Hva skulle jeg fortalt dere, liksom? Det her? :

At jeg røyk på en smell denne helgen med:

Melkesjokolade

Hjemmebrygget øl

Vin

Potetgull

Chillinøtter

….og så kommer alt jeg spiste utenfor hotellerommet i tillegg..!

MEN, det gjør da ingenting. Jeg hadde sett frem til helgen med både glede og redsel, og tatt mine forhåndsregler. Så mengden ble ikke den samme som jeg vanligvis ville dytta inn i det store hølet midt i trynet. Men at det ble en kaloririk helg uten noe som helst trening, det er vi alle enige om. Jeg skal veie meg til onsdag og gi dere full rapport over hva denne helgen gjorde med meg sånn tallmessig, men jeg har faktisk en følelse av at det ikke gikk såå ille som jeg kanskje var redd for. Sannheten er at jeg trengte virkelig denne utskeielsen. Jeg tror den rett og slett var bra for psyken min, jeg tror kroppen kanskje måtte restartes på et vis. Og hallo, jeg skal jo ikke i fremtiden slutte å kose meg med god mat, alkohol, og søtsaker, jeg skal bare ikke gjøre det til en vane slik det har vært før!


Torben og jeg fikk en helt suveren suite på Clarion Royal Christiania, 2 etasjer med utsikt over Oslo Sentrum. Vi bodde veldig godt, for å si det sånn! Og når morgenen etter all syndingen på diverse barer og spisesteder meldte sin ankomst, var det i grunn ganske alright å ha hvert sitt bad i hver sin etasje, haha! 

(Som du ser så falt det meg ikke å knipse bilder FØR vi hadde rotet ned hele suiten… Hahahah!!)

Uansett så var det greit å komme hjem etter en helg med 4 herlige vennepar, shopping, champagne, øl, brennevin, pizza og annen god mat. Det var faktisk litt deilig å ta fatt på rutinene mine idag, både hva gjelder mat og ikke minst trening. Det ble riktignok bare en times tid med intervaller på sykkelen idag, merket at det var en myk start. Jeg hadde også en ganske intensiv jobbmandag også. Jeg skal innrømme at jeg grugleder meg til veiedag på onsdag, men krysser fingrene for at jeg kanskje bare står “stand by” tallmessig. Herregud, jeg aner faktisk ikke. Vi får se!

Det var forøvrig ikke før jeg kom hjem etter trening at jeg la merke til at jeg så ut som en herja 80-talls aerobicinstruktør.

(Svart sportsbh, lys rosa sportsbh, 2 stk singleter derav den ene er rosa, den andre mer oransj-ish, rosa hettegenser, masse gammel sminke fra arbeidsdagen, “hårbøylestrikk” og grorudpalme)

En annen rutine som skal bli godt å komme tilbake i er min elskede bloggrutine også. Beklager at jeg var litt borte noen dager, men jeg skylder mer enn gjerne på karbo-koma g dårlig sammvittighet. :-/

 

5 kommentarer
  1. Utskeielser er viktig!!! Ser ut som det har vært ei super helg. Og om tallene på vekta er stand-by så er det verdt en helg med gode venner. Vil i allefall jeg si!!!
   God uke!! Og lykke til på onsdag. Går så bra atte:-)

  2. Herlig! Og vell undt 🙂 Dette trengte du, og som du sier – restart er deilig.
   Ser frem til neste oppdatering, og lykke til på Onsdag! Jeg skal selv ha første møte med min PT da… Grugleder meg!
   Klem J

  3. ANG rotet,skrev du vi.Var det virkelig begge eller, bare du som legger litt skyld på din bedre halvdel??
   Med tanke på bildene fra badet ditt,blir jeg litt skeptisk når jeg leser VI

  4. Høres ut som ei perfekt helg, og ja du har vært savnet her på bloggen, men du trenger ikke ha dårlig samvittighet.
   Uansett hva vekta sier på onsdag, så var det sikkert verdt det og du vil jo ikke ha noe problem med å nå dine mål pga. en utskeielseshelg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg