Idag – Brotorvetløpet 2015. MÅL: Gjennomføre.

Å herreminhattenfnatt, nå er det ikke lenge igjen!

I idag er det nemlig litt sånn klimax for det jeg har holdt på med i det siste. Jeg skal delta i min aller første konkurranse som har med min fysiske form å gjøre. Riktignok har jeg ikke trent for å gjennomføre dette løpet, med tanke på at jeg ikke en eneste gang i løpet av de siste månedene har jogget eller løpt noe særlig. Problemet mitt er at løpeteknikken definitivt ikke sitter i beina. Jeg er rett og slett ingen løper, for å si det på en pen måte. Men gosj, det driter jeg i. Jeg skal bare gjøre det!.

Tanken min er bare å gjennomføre. Jeg driter i om familien min står på målstreken og venter en time eller to på overtid, de får jaggu bare stå der å fryse! Gjennomføre skal jeg, for det handler litt om det vi snakket om – det mentale. Hvis jeg dropper morgendagens løp, så blir jeg skuffet over meg selv!

Torsdag “varmet” jeg opp med en to timers spinning. 120 minutter. Jeg forbrant så mye som 1400 kalorier, og fikk kjenne på blodsmaken og pulsen langt oppi halsen. Woup! Jeg kan ikke si at jeg ELSKER følelsen, slik mange treningsentusiaster gjør, jeg er fremdeles på den greia at jeg liker best tiden etterpå der jeg kan med et stort, stolt smil loffe ut i bilen og være stolt av at det ikke ble sofaen i dag heller…!

Det er litt sært å se at den genseren som satt ganske så tåjt for en stund siden, plutselig henger den løst overalt. Selvsagt mer moro enn sært. Men likefullt et bevis på hardt arbeid de siste månedene.

Så hva gjorde jeg på hviledagen min? Vel, jeg klarte ikke sitte stille.

Det var mørkt når jeg pakket ned malersakene, så bildet ble litt dårlig kvalitet. Men dette er hvertfall hvordan fargen så ut når det var mørkt, bare å vente til det er helt lyst ute så får vi se hvordan det endelige resultatet ble..! Inspirasjonen fikk jeg faktisk fra å ha sett noen episoder med Frusterte Fruer, der jeg så at disse type fargene gir et veldig ekslusivt og varmt preg. Jeg var så hinsides lei hvite vegger , det var liksom greit når alt var helt nytt, men etter to år kjente jeg at det måtte komme litt farge på veggene.

Nå står det karbohydrater og kaffe på menyen, jeg må sørge for litt energi. Det kan bli kaldt også, jeg har jo aldri løpt utendørs – eller løpt noensinne, så jeg vet ikke helt hva som er greia..? Er det ull innerst liksom? To tightser? Hmm..

For å liksom å understreke hvor jævla nytt det her er for meg så kommenterte jeg et innlegg på facebook der jeg hadde fått spørsmål om jeg ville være med å isbade på onsdag….:

“Isbading vil gavne deg som et ledd i oppkjøringen”. Kjetil, det gjør høydetrening også, så jeg gikk en tur opp til Grenlandsbrua tidligere denne uken…!

 

Ønsk meg lykke til da! Jeg grugleder meg, men vet at dette må jeg bare gjennomføre og regner som sagt med bunnplassering – men gjennomføring av løypa er en seier i seg selv for denne frøkna! Hvis dere står langs løypa, så har jeg hvertfall en rød nisselue på meg. Blir veldig glad om noen knipser et bilde av meg hvis de ser meg! Vi er til nå 150 påmeldte!

/Line Victoria

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg